Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mike1334
üzenetére
Egyik ismerősöm ilyenekkel riogatott vétel előtt, hatalmas baromság ezeket megnézni, végigjátszás közben egyáltalán nem fogsz ilyenekkel találkozni. Ok, egyszer találtam ablakos ajtót, amin tényleg nem lehet átlőni. Mögötte egy zombi és két lickers, viszont így parásabb és taktikusabb szerintem, szóval jó ebben a formában. A játékosok pedig csak örüljenek ha Tyrant 1-2x így kijátszható, néha nehéz előle elmenekülni. Leon kampánnyal kezdtem, így ezzel az ajtóval még nem találkoztam. Köszi a tippet, majd hasznosítom

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7