- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
br4adam #22866 üzenetére
Mindegyiket érdemes kipróbálni. Nálam ez a sorrend:
1. COD 4: MW
2. COD 2
3. COD 6: MW2
4. COD 5: WW
5. COD 9: BO2
6. COD 10: Ghosts
7. COD 1
8. COD 7: BO
9. COD 8: MW3
10. COD 3A kedvencemről, a COD 4-ről annyit, amiért az első helyre került: fantasztikus single player, azóta se készült jobb. A multiplayer mérföldfő volt, (pl. perk-ek) azóta minden COD rész erre épült, lett tovább fejlesztve.
Pont a napokban láttam egy TOP 10 COD videót az IGN-től, ami abból az alkalomból készült, hogy a Ghosts már a 10. része a sorozatnak.
-
HagaNRG
őstag
válasz
br4adam #22866 üzenetére
Termsézetesen mindegyik magas színvonalon nyomatja a filmszerű, gyors akciókat.
De azért jobb lett volna sorban haladni, mert az egyik mindig jobb a régebbitől.
Ettől függetlenül bátran próbáld ki mindet, mert ha nem is folyamatosan magas színvonalúak a pályák, de az első rész csernobilos sniper pályájának jeleneteire a mai napig úgy emlékszem, mintha magam jártam volna ott, akkor feelingel csinálták meg. (pedig valamikor 2008 körül lehetett).
Természetesen grafikailag is picit mindig gyengébb a régebbi rész, mint az újabb. Az MW2 után én egy héttel játszottam végig az MW3-at, de nagy előrelépést nem éreztem grafikában.
Aztán további egy hét múlva jött a Black Ops 2, mert addigra már őrült nagy MW rajongó lettem és kellett az utánpótlás. A Vietnamos pályák nem jöttek be, de a jövőben játszódó részek fenomenálisak. (pl. mikor repülőből kiugranak a szárnyakkal felszerelt kommandósok és úgy kell lavírozni a rakéták között. Hihetetlen pálya!)Most pedig végre valahára beszereztem a Ghosts-ot, most azt várom, hogy bele tudjak kezdeni végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest