- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
Még szép, hogy lehet kereket cserélni benne! Viccelsz?! Már a 2.-ban is lehetett (1-el nem játszottam, nem tudom, de gyanítom abban is benne van) Csúnya is lenne ha nem. Ugyan is ha teljes sérüléssel játszol, akkor kopnak a gumik, fogy az üzemanyag stb....Sőt a gumik sem egyformán kopnak, és ha a kerékösszetartással szórakozgatsz, akkor az egyik széle gyorsabban elhasználódhat, ill a pályától függően (mennyi jobbos v balos kanyar van benne) hamarabb elhasználódik az igénybe vett kerék. És most csak a gumikról volt szó. Hol van még a többi állítható "alkatrész"......
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PS5 Streaming bundle
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest