- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
redXIII
senior tag
válasz
zsolti990 #26957 üzenetére
Na ez igy felesleges. Ha már lecserélted a GPU bordát, akkor inkább szerkessz össze 2 légcsatornából egy olyat amivel szivja a levegöt mindkét bordáról, és úgy legalább össze tudod rakni a házat,csak a drive lessz kinn.Meg tudsz a memóriákra meg a hana chipre is rendes bordákat rakni,az sokkal többet ér mint ez a hövezetö szivacs.
-
redXIII
senior tag
válasz
balazs0102 #21028 üzenetére
akkor tárgytalan
-
redXIII
senior tag
Úgy néz ki hétfőn kipróbálom a Xboxone-t
-
redXIII
senior tag
válasz
MasterMark #18489 üzenetére
Pont ez az. ezért bannolják a konzolt.Gondolj bele,van egy géped,eddig csak x eredeti játékkal játszottál. Megflasheled,1 irot játékot nyomatsz csak pl,flag aztán ban. Mi alapján szürje ki hogy ki használja a gépet eredetivel,vagy már flashelve. Hiába ugyanaz az acc. Pláne igy hogy egy konzoln volt 5 ország regisztrálva meg oda vissza migrálva. Az meg hogy fizikálisan warezoltál,vagy digitálisan az már részletkérdés. Mert ez az omanos cucc már az volt. Biztos mikor megcsinálod az accot/ vagy letöltöd az ingyen játékot, a felhasználói feltételekben benne van hogy honnan vagy rá jogosult. Mint amikor van valami nyereményjáték pl us vagy uk accon,úgy indit hogy elolvasod a feltételeket,és ott benne van hogy grönlandról hiába nyersz uk accal, nem vagy jogosult a nyereményre. Ugyanez érvényes erre a accos letöltéses témára. Jogosulatlanul használod azt a játékot amit elvileg abban a régióban ahol élsz fizetni kéne érte, mer gondolom nem omanban meg boszniában lakik a nagy töbség aki leszedte. Innentöl ugyanolyan warez,csak nem fizikális hanem digitális formában.
-
redXIII
senior tag
válasz
raziel01 #18474 üzenetére
Hát nem igazán érzem. Pláne ezzel az omános meg boszniás accal,kiváncsi lennék hányszorosan lépte tul a játékok összletöltése az ország teljes lakosságát. De te is ugyanugy tudhattad hogy nem igazán van rendben ez a dolog,mégis leszedted. Gondolom nem kényszeritett rá senki pisztollyal hogy megtedd.
-
redXIII
senior tag
Személy szerint nem értem mi ez a nagy felháborodás hogy bannolnak a beszarábiai,meg zimbawei accal úgymond lenyult játékok miatt. Még megérteném hogy ha akkor lett volna,mikor csak uk meg us accal játszott mindenki,akkor az volt a baj hogy mér nincs magyar. De azért igy hogy már ománnak is van,meg szatymazröcsögének, érthetö hogy bepipulnak ha a fél világ szedegeti a játékokat, függetlenül attól hogy nem korlátozták le az adott ország ip-jére az elérést. Bár akkor meg az lenne a baj, de mindeggy. Azért azt tudta mindenki hogy nem kóser azér igy ez a dolog, aztán most meg megy a köpködés. Ezt a bannt is ugyanugy magának köszönheti mindenki,mintha flashelt géppel játszott volna,nem volt rákényszeritve. Na de ez csak a magánvéleményem...
-
redXIII
senior tag
mettöl meddig lehet hivni a supportot?
-
redXIII
senior tag
válasz
molnarpeter #16637 üzenetére
Azon se rossz. Haverom is ilyen tv-n nyomja,néha rácsodálkozok milyen jó. PS2höz meg vissza is sirom.
-
redXIII
senior tag
válasz
molnarpeter #16634 üzenetére
Azért béta hogy ki tudják javitani ezeket a dolgokat. Remélhetöleg. A grafika elfogadható amúgy?
-
redXIII
senior tag
Sziasztok.
Senki nem került be a world of tanks bétába? Kiváncsi lnnék milyen boxon. -
redXIII
senior tag
Mondjuk a véleményem nem lehet akkor negyedszerre is leirni? Na de mindeggy. Szar MS, téma off .Thanks.
-
redXIII
senior tag
Akkor szereljék meg,mer kétszer próbáltam de nem megy.
-
redXIII
senior tag
válasz
MasterMark #14245 üzenetére
azért kérdeztem,mert az ebayen láttam 1 használtat,de valami megvehetö ebayes garanciával.Igy nem lenne olyan rossz buli.
-
redXIII
senior tag
Sziasztok. Használ valaki razer onza tournamentet?
-
redXIII
senior tag
válasz
WhiteWalker #13700 üzenetére
FPS mind a kettö,de mégse ugyanaz... A borderlands összetettebb,de emiatt is vannak a hibái. A borderlandsot inkább rpg-nek mondanám, a far cry 3-at meg natur FPS-esebbnek.
-
redXIII
senior tag
Sziasztok.
Le tudta valaki 600-ért A BF3-hoz az aftermathot? -
redXIII
senior tag
Sokat olvasgattam a teszteket én is mielőtt megvettem. A vezeték nélküliséggel az lehet a baj,hogy akadhat, föleg 2.4ghz-en, pláne ha sok wifi hálózat van a közelben. Elöszőr egy turtle beach XP500-ast akartam, de ahogy olvastgattam hiába megy 5ghz-en, az is akadhat. Mindeggyikhez van érv és ellenérv, úgyis magának dönti el az ember hogy mi miatt választ.
-
redXIII
senior tag
Nekem egy Tritton Pro+ van, mondjuk az igazi 5.1-es nem virtuális. De sok játéknál elég sokat tud dobni az élményen.
-
redXIII
senior tag
válasz
MasterMark #1307 üzenetére
Csak régebben olvastam,hogy akkor pl a forza 3 mentéseket nem lehetett használni. Nem tudom hogy a 4-nél is fennál e ez a probléma,mert nagyon nem szeretném hogy kuka legyen a mentésem.
-
redXIII
senior tag
válasz
MasterMark #1304 üzenetére
Fat-et akarok,a vinyó miatt.
-
redXIII
senior tag
Sziasztok.
Meghalt a xenonos gépem,végleg. A kérdésem az lenne,hogy a vinyómat szeretném az új gépben használni,mentések dlc-k stb. Kell e valamit csinálni azon kivül hogy rádugom az új gépre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest