- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
HOW TO DOWNLOAD THE BETA
Please carefully read the following instructions on how to download the World of Tanks®: Xbox 360 Edition Beta.
1. Go to http://marketplace.xbox.com or your Xbox 360 Dashboard
2. Sign in to your Xbox Live Gold Account
3. Go to “Redeem Code”
4. Enter this beta code: F6HT6-624J3-6KT9K-7CRD7-33D9Z
5. The World of Tanks®: Xbox 360 Edition Beta will now be available to download to your Xbox 360 -
FuRiONight
addikt
válasz
WhiteWalker #16997 üzenetére
Nagyon jó lett!
PC után felüdülés számomra
-
FuRiONight
addikt
válasz
hramon94 #16977 üzenetére
Olyan "újìtàsok" vannak mint az új ps superslim-nèl: olcsóbb műanyag, minimàlisan kisebb csak az, a tàrca ès a bekapcsolò màr nem èrintèsre kapcsol ki/be nyitja a meghajtòt.
Amúgy youtube: Xbox 360 E vs Xbox 360 Slim
Többit mastermark leírta.
Màs: hol talàlom az xbox games store-t?
Ahol böngèszni tudnèk a jàtèkok ès azok tartalamai között?Mindig csak az akciòkat làtom màst nem.
Topik lakòinak nagy rèszèt felvettem, FuRiON1ght nèven vagyok, aki tud igazoljon vissza.
-
FuRiONight
addikt
Ahhoz, h le tudjam szedni a youtube app-ot ahhoz gold kell h legyek? Mert akkor kilőve.
Esetleg annyi időre, amig leszedem a skype -és u2 app-ot addig live transfer esetleg valaki?
-
FuRiONight
addikt
Youtube ès a skype app-ot hol tudom letölteni?
App menü alatt nincsenek.
-
FuRiONight
addikt
Szòval HDMi kàbel megy a TV-be composit kàbel a hangszòròkba.
Nah most nekem így is a TV hangszòròi szòlnak.
Mit kell beàllitanom?
-
FuRiONight
addikt
Hali
2 nap késéssel, de megérkezett az Xbox 360-am! A konzolok szerviz-énél rendeltem, ők korrektek voltak, de a G4S futárcég egyszerűen borzasztó.
A késés miatt kapok egy ajándék Diablo 3-as polót, és egy 1000ft kedvezményes utalványt!
Szóval amikkel játszok: Diablo 3, Halo 4, Forza 4
A konzol mellé kaptam: Darksiders 2 (bundle copy) és Batman AC letöltőkód Ezek eladóak vagy cserélhető!
Egy fontos kérdés: milyen kábel kell ahhoz, h meg hangszóróimra tudjam kötni a konzolt?
Mert amit adtak hozzá composite kábelt, azt nem lehet együtt használni a HDMI-vel (nem férnek el egymás alatt)
Gamertag-em: FuRiON1ght
-
FuRiONight
addikt
Egy kis fejlemény: tegnap 5:30ig vártam a futárra, se hire se hamva.
Este telefonálok, h meg a e jött, mondják h nem.
8-kor alig vártam, h felhivjam a G4s futárszolgálalot.
Felhivtam és mondta, h felhivja a futárt és visszahiv. Eltelt egy óra, majd megint csak én telefonálok nekik, h mi is van csomagommal. Jah, bocsánat, most akartuk hivni.
Elmondta amit kellett, utána elmondtam a magamét, hogy itthon várom a futárt, erre meg se jön, fel hiv semmi, most meg saját pénzemen hivogatom őket, hogy mi is a helyzet. A végére azért hozzátettem, h már több éve rendelek különféle webshop-okból, se sose volt még olyat, h az nem nem érdekezett volna meg egy csomag és h nem is szólnak, h bocs, de ma nem tudjuk készbesiteni.
Kész röhej ez G4s, aki teheti, messziről kerülje el!
Update: közben megjött a Halo 4 Limited Edition, csodaszép!
-
FuRiONight
addikt
Köszi mindenkinek, am hogy tudok gamertagot csinálni úgy, hogy kapjak 1 hó ingyen live-ot?
Xbox-al, és új gamertaggal persze (ahogy olvastam csak igy lehet)
-
FuRiONight
addikt
Diablo 3-al kapcsolatban:
Nah most itthoni boltoknàl csak az infernal helm fejes az ajàndèk ingame tàrgy, vagy mi is megkapjuk a többit is? Angel wings nagyon kellene
-
FuRiONight
addikt
válasz
MasterMark #16468 üzenetére
Nemrég sikerült megnéztem jónéhány TV-t és plazma közelében sem jár a jelenlegi favoritomnak, se gyorsaságban, se képminőségileg (Sony KDL-47W905A)
Olyan gyönyörű képe van, h az valami eszméletlen, és a piacon az egyik ha nem a leggyorsabb tv, játékra a legalkalmasabb.
Szvsz, de mindenki az vegye és használja, ami neki bejön.
-
FuRiONight
addikt
Diablo 3 (Xbox 360 Version) - Let's Play LIVE - Eurogamer
Most megy élőben, akit érdekel a X360-as D3 nézze!
-
FuRiONight
addikt
Valaki beruház Diablo 3-ra? Persze x360-as verzióra
-
FuRiONight
addikt
Xbox 360-nál érdemes a magyar live-ra regelni, vagy itt is ajánlatos a UK-re inkább?
Szenved e valamilyen hátrányban a hazai a live a külföldiekhez képest?
(Xbox One-nal kapcsolatban egy kérdés: ott csak 1 live rendszer lesz, nem lesz ilyen régiónként mint 360-on?
nem tudom mennyire igaz ez) -
FuRiONight
addikt
Amit alapból adnak boxhoz headset az mennyire gagyi?
Láttam kicsit jobban rendes párnázott résszel, az kb. 2e ft. Megéri az megvenni?
Jelenleg 2100MS pontot mennyiért vált be a rendszer?
-
FuRiONight
addikt
Ti mostansàg milyen multis jàtèkokkal jàtszotok?
Gears of War 3 vagy Halo 4 esetleg Forza 4?
-
FuRiONight
addikt
Használt xbox vásárlásánál mire figyeljek? Nagyjából tudom, de nem szeretnék fontos dolgo(ka)t kihagyni.
Esetleg van innen valaki BP XI. kerületből, vagy annak közvetlen környékéről?
-
FuRiONight
addikt
válasz
fireproof #16282 üzenetére
Én nem rég néztem utána. Én azt mondom inkább a tv.
A projektorhoz nem árt egy vászon, és az égőcsere igen csak drága (100k alatt nem találtam, de lehet csak béna voltam)
Ha kicsit hosszabb távra szeretnél, akkor picit drágább tv-t vegyél, de hosszabb távon jobban kijösz.
raziel01: akkor ezzel a felfogással ami drágább az jobb is? Egy 150k projektornál is ugyanez a probléma amit leirtam, nem csak egy alsókategóriásnál.
-
FuRiONight
addikt
Erre valaki esetleg?
-
FuRiONight
addikt
License transfer - ez hogyan müködik? KB. a ps3 játékmegosztás, vagy hogyan kell ezt elképzelni?
-
FuRiONight
addikt
Angiából vásárolt xbox-ra itthon is él a garancia?
-
FuRiONight
addikt
Xbox 360-nál h van a garanciáztatás?
Ha pl. én veszek használt, de garis gépet, és az elromlik (bármi előjöhet, nálam főleg
) akkor tudom e érvényesiteni a garanciát?
Forza 4 vagy Forza Horizon inkább?
dilipok: ez felett átsiklottam, akkor hiába veszek garanciális gépet, semmit sem ér,
-
FuRiONight
addikt
Egy utolsó kérdés (legalábbis nagyon remélem)
game.co.uk-ról használt játékoknál fel vannak használva a DLC kódok?
-
FuRiONight
addikt
Halo 4-hez mennyi DLC jött ki? Valahol meg tudnom nézni, úgy h mennyi be is kerülnek?
MS pontot érdemes még venni?
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Ha egy boxon van egy live-os profil ami gold tagságú emellé ha készitek egy másik live profilt, akkor az is gold lesz, vagy h van ez?
Az első profilon letöltött játékokkal tudok használni a 2. nem goldos profilon?
-
FuRiONight
addikt
Várható Xbox 360 E megjelenése itthon is? Ha igen mikor?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest