- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz
MasterMark #36971 üzenetére
áá köszi
-
BMS
őstag
hali
Abban segítene nekem valaki,hogy miért van az,hogy a haverral indítunk egy partyt és mindketten fülessel játszunk viszont ő nem a fülesről hanem a tv-jéről hallja a hangom...én meg a fülesről..mit kell beállítani?
-
BMS
őstag
válasz
MasterMark #36135 üzenetére
azt nem tudom gondolom Magyarország
-
BMS
őstag
hali
Srácok xbox live regisztrációnál a postal code-hoz mit kell írni? az lenne az irányítószám de valamiét nem fogadja el a 2067-et(szárliget)...
-
BMS
őstag
hali
még az xbox 360-hoz kaptam 3 hónap eurosport player kártyát de nem használtam fel és mivel már eladtam a boxot nem tudom mire használni ezért oda adom valakinek ingyen....
azt így bárki fel tudja használni nem,nem az én adataim kellenek hozzá?
-
BMS
őstag
válasz
MasterMark #35401 üzenetére
azt hogy tudom? mert nekem már nem kell ps4-et vettem
-
BMS
őstag
hali
ha az xbox.comról nem tudom törölni a profilom de a konzolról már töröltem,akkor aki megvette a konzolt az nem tudja onnan azt elérni ugye?
-
BMS
őstag
hali
Letöröltem a régi xboxos profilom amin 1éves live gold volt,eladom a konzolt egy ismerősnek,az én adataim akkor már nincsenek a gépen ugye?
-
BMS
őstag
Hali,ma jönnek a boxomért amit sikerült eladnom végre.
Elég ha letörlöm a profilom mert azon van minden,meg volt"1 éves liveom is amiből még van hátra pár hét de az összes adatom meg van adva. Elég letörölni a profilt?
Illetve bemegyek a system"settingsbe azon belül a strorage majd a hard drive és van egy olyan pont hogy system items ami nekem kb 600kb(van olyan benne hogy content cache meg optional media update),az tartalmaz olyan adatot ami miatt törölnöm kellene?
-
BMS
őstag
válasz
MasterMark #34244 üzenetére
a konzolról akarom törölni,hogy azt ne tudja majd használni a vásárló
-
BMS
őstag
Ha törlöm az xbox 360-as profilom a rajta lévő személyes adatok is elvesznek ugye(eladás végettmeg mert van 3 hónap live az 1 évből)!
-
BMS
őstag
válasz
MasterMark #34204 üzenetére
jaa,a hátulján lévő gyártási számot ugye?
-
BMS
őstag
hali
Honnan tudja a microsoft,hogy hány hónapig áll még a garancia a boxra ha esetleg elromlik? mert el akarom adni lenne rá vevő de nem tudom kell-e hozzá a garancia papír
-
BMS
őstag
-
BMS
őstag
válasz
MasterMark #34133 üzenetére
a gyári számot ami valahol hátul van?
És azt honnan tudja a ms,hogy még kb 1év gari van amit ők csinálnak? -
BMS
őstag
hali
Tudna nekem segíteni valaki?Van egy xbox 360 e konzolom amit 1éve vettem és ugye 2 év garit adtak rá.
A jótállási papíron az van,hogy 1évet áll a konzolvilág...akkor most ha innentől elromlik akkor a microsofthoz kell visszaküldeni vagy az itteni szervizeikhez? Akkor kell az a garipapír ami az én nevemen van vagy nem mert a gyári számot nézik a hátulján,csak mert el akarom adni -
BMS
őstag
Hali
Jövő héten eladom a boxot..mit kell letörölni,hogy minden adatom eltűnjön róla(számlázási stb.. mert 1 éves live-om van amiből 3 hónap még lenne) -
BMS
őstag
Hali
Van egy 1 éves Xbox 360 E 250gigás konzolom.
Van hozzá 1 joy,fülhallgató,táp,vga kábel+átalakító meg eredeti fifa 14.
A konzol hibátlan,halk,nem volt flash/rgh-zva...45eFt-ért elvinnék.Megéri vagy többet is kaphatnék érte? -
BMS
őstag
válasz
tomee007007 #32978 üzenetére
akkor jó én is akörül gondolkodtam
-
BMS
őstag
Hali
Mennyit ér nagyjából egy Xbox 360 250gb E,arany hdmi kábellel,fifa 14 játékkal(eredeti),nincs rgh meg flsh semmi,1 hibátlan joy,füles,vga kábel+átalakító? 1 éves
-
BMS
őstag
Ha a gép hibásodna meg akkor azt a Microsoft valamelyik szervizébe kéne küldenem?
Mert a 2 évből 12 hónapot a KV vállalt?
Ha igen akkor elég lenne csak a gépet küldenem? -
BMS
őstag
illetve azt írja,hogy csak akkor viszik ügyintézésre ha hiánytalan tartozékkal küldöm...
De volt hozzá fifa 14 játék,arany hdmi kábel,skyrim token meg ugye a kar+a táp ami alap akkor ezeket is küldenem kell hozzá?
Csak mert el akarom adni(és vállalnám a garanciát ami még hátra van) és csak az alapgépet vennék meg 45ért szóval a játék a kábel meg a joy nálam maradna azt meg el akarom adni.Csak a tápot kérte még hozzá... -
BMS
őstag
Sziasztok
1 éve vettem a konzolvilágtól egy xbox 360 e + játék bundle-t amire 2 év garanciát adtak.
Kaptam hozzá egy vásárlási jegyzéket egy nyugtát és egy garancia jegyet.
Ez a 3 elég ahhoz,hogy én igazolni tudjam azt,hogy onnan vettem és hogy kicseréljék vagy javítsák ha valami történik vele?A másik kérdésem az lenne,hogy a garancia jegyen azt írják hogy: a garancia jegyen szereplő termékre 12 hónap garanciát vállalunk amely boltunkban érvényesíthető.
-ez azt jelenti,hogy ha több mint egy év után lesz vele valami amiért még cserélik akkor azt már nem a konzolvilághoz hanem a microsfthoz kell küldeni? -
BMS
őstag
ha sikerül eladnom a konzolt akkor előtte csak törölnöm kell a gamertagot és kész,eltűnnek a személyes infók?
-
BMS
őstag
válasz
MasterMark #31890 üzenetére
akkor a live-ot nem is tudom hozzáadni?
-
BMS
őstag
hali
Eladom az xbox 360-amat.
Decemberig tudom használni a live gold-ot mert 1éveset vettem tavaly,mivel majd egy ps4-et veszek így a gamertag az nem kell lehetséges azt megoldani,hogy a vevőnek odaadni a profilt úgy,hogy ne az én szállítási meg számlázási adataim legyenek ott hanem az övé? Mert így kicsit drágábban tudnám eladni. -
-
BMS
őstag
Hol tudom megnézni,hogy melyik játékokat tölthetem le ingyen? több mnit fél éve van live gold-om de még egy játékot sem szedtem le
-
BMS
őstag
Sziasztok
Most melyik játékokat lehet letölteni xbox-ra?
-
BMS
őstag
Van valami olyan játék(xbox-on) amit online tudok játszani( olyan kéne mint pl a skyrim).Ne legyen autós meg sport
-
BMS
őstag
hali
Hol tudok letölteni ingyen 2 játékot mire kell mennem mert sehol sem találom -
BMS
őstag
hali
az e változata van meg a konzolnak és annyi lenne a kérdésem,hogy tudok venni hozzá valamilyen hűtőt?
amit kívülre fel tudok tenni(nyáron sokat fog menni és nagyon melegedne). Nem belül akarok átrendezgetni -
BMS
őstag
válasz
MasterMark #29847 üzenetére
hol tudom megnézni,hogy melyiket tölthetem le?
-
BMS
őstag
Hali
1 éves xbox live gold tagságom van.
Egyik ismerősöm azt mondta,hogy havonta 2 játékot tölthetek le ingyen,ez igaz? és ha igen akkor,hogy néz ki,mik a feltételek_? -
BMS
őstag
Sziasztok
tavaly decemberben vettem 12 hónapos live goldot az xbox e konzolomhoz(már beváltottam,használom is).
Ha ebben a hónapban veszek egy xbox one-t akkor át tudom oda vinni a maradék 10 hónap live-ot vagy az bukó?
-
BMS
őstag
Hogyan tudom átrakni az xbox játékot pendrvie-ról a box hdd-re?
-
BMS
őstag
tehát xboxra akkor van a yu-gi-oh meg a Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers illetve a magic szériák amik kártyások,lehet live-on nyomni és ilyen szörnyesek?
-
BMS
őstag
nálam kajak azt írta
köszi
-
BMS
őstag
Annyibe segítene nekem valaki,hogy van olyan kártyás játék boxra amit tudok live-on is játszani?
tehát ilyen yugi-oh félékre gondoltam..van még valami más is?
-
BMS
őstag
Én azt csinálom,hogy amikor kikapcsolom az xboxot(új e változat) akkor egyből letakarom egy régi pólóval az egész gépet meg a tápegységet is.
-
BMS
őstag
Csáo
Xbox live-ról van valamilyen játék amit ingyen le tudok tölteni?
Illetve van egy kódom ami a skyrim-hoz jó(úgy vettem a boxot hogy mellé kaptam de még nem váltottam ki)..akkor ez ott kell beírni ahol a live-ot aktiváltam és lejön a játék(reedem code)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest