- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
mike1334 #22752 üzenetére
Jajj tudom, hogy lehet kicsit elfogult válaszok fognak jönni..pár hónap múlva vennék egy konzolt és vagy Xbox 360at vagy Ps3at fogok venni..melyiket éri meg jobban?
-Xbox:
-jobb online rendszer, jobban pörgő multi, nagy online akciók és leárazások, erősebb HW-en néha jobban futnak a multiplatform címek.
-negatívum a fizetős multi
illetve a PS3-hoz tartozó PSN plusz szolgáltatással havi 2E forintért nagyon jó játékokat kapsz, az Xboxos Games with Gold a PSN+ nyomába sem érhet.Jelenleg egy kb 55centis CRT tv van az albérletben, azt nem is fogom lecserélni, lévén nem az enyém
Akkor inkább menj kirándulni, túrázni biciklizni., de hosszabb távon tervezek venni egy 22 colos FHD monitort + barebone PC kombinációt, de az majd jövő karácsonykor lesz sztem aktuális
A 22"-es monitor is olyan hogy elötte görnyedsz akár konzolod akár PC-d van.
Tudom általában az exkluzív játékok döntik el igazán a kérdést, viszont nálam az számítana igazán, hogy az a billentyűzet+egér amit venni fogok (már ha létezik ilyen) az menjen mind a pcvel mind a konzollal.
A a "menni"-t úgy érted, hogy a játékok támogatják, akkor a jelenlegi konzolgeneráción ne is álmodj ilyenről...
Illetve, én szeretem nagyon az RPG-ket (Baldurs Gate, NeverWinter, Dragon Age), melyik konzolon jelenik meg több ilyen cím?
Az általad felsorolt címek közül:
-Baldurs Gate nincs konzolra, illetve van egy spinoff hack and slash.
-NWN: Ezt nem tudom, de meglepődnék, ha lenne konzolra
-Dragon Age: DA2 az jó konzolon is, a DAviszont elsődlegesen PC-re készült és ez nagyon megérződik a konzolos portján.
+1: Total war sorozat van/várható konzolra?
Ennél a pontnál elsőre azt hittem trollkodsz.
Aktuális generációra szvsz kizárt hogy elkészüljön. Next genre is csak akkor, ha lesz egértámogatás, ami jelenleg még nincs publikusan tervbe véve.J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest