- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #57923 üzenetére
A Burnout Revenge persze most is kimaradt ebből...
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #57648 üzenetére
Halványabb kép nem vót???
-
Bogyi007
veterán
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Március 7. ~11:00 - ig érvényes ajánlatok*: -
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #56185 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #56149 üzenetére
Nem hogy megvennéd/megépítenéd már azt az időgépet...
-
Bogyi007
veterán
Más a probléma, a Pinball Fx hiába magyar fejlesztés nem került fel anno a magyar storeba, pl angol régiós account kellett hozzá...
-
Bogyi007
veterán
válasz
szupermacs #56016 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
válasz
r.levente75 #55929 üzenetére
Bár az eladások nem igazolják ezt, de szerintem a Ps3 Move szett volt a legjobb. Abban benne volt minden amitől jó volt a Wii és a Kinect is. Csakhát maga a Ps3 késői felzárkózása az ami miatt nem lett sikeres eladásilag.
Viszont olcsón beszerezhető. Bő egy éve vettem Ps3 SuperSlimet 500 gigás vinyóval 25000 forintért és hozzá 8000 forintból hoztam ki a kamerát és a Move kontit. Ennyiért bőven megérte.
A Move játékokat meg már itthon is gombokért lehet beszerezni, ha nyitott szemmel jár az ember. Javaslom a Cenex boltjait (itt a 360-as címek is jó árákért kaphatóak). -
Bogyi007
veterán
válasz
x360elite #55925 üzenetére
Bocs, hétközben is ennyi, ma is ennyi volt és múlt héten is - ma sajnos nem fényképeztem.
Valószínűleg a többi Auchanban is ennyi. Van belőlük elég sok az országban. És ők nem is 15.00-ig vannak nyitva mint minden más elektronikai áruval foglalkozó üzlet.Nem fogom körbejárni őket.
Nekem meg nem kell, van már egy ilyen gépem. Ha valaki akar venni, az meg tud venni nem túlárazva.
Szívesen mindenki másnak ha segített az infó.Zárhatjuk a témát!
-
Bogyi007
veterán
válasz
x360elite #55921 üzenetére
El is hozzam neked az üzletből vagy elmész érte?
Bocsánat hogy vadonatújat tudok 60e forintért és nem használtat....
-
Bogyi007
veterán
válasz
x360elite #55917 üzenetére
Annyiban visszareagálnék hogy ha te 80e forintért találsz új AD gépet akkor nagyon rossz helyen keresgélsz.
Ellenben akármilyen használtat találasz belőle minimum 1 év garancia még lesz rájuk, mivel egy éve vannak forgalomban, dömpingáron meg black friday idején volt a gép, akkor újonan lehetett venni 35-40e forintért, azok gépekből szerintem simán találni most is ebben az árban.Ergo 35-40 e forintért másfél év garival reálisan lehet találni AD gépet. És ezzel meg is érkeztünk icemad kollega felvetéséhez is...
Kinecttel ha ad az eladó némi garanciát egy 360-as gépre akkor megérné azt venni 40e forintért, minden más esetben viszont egy AD gépet javasolnék én is, mert arra még lesz gyártói garancia és rengeteg játékot is el lehet rá érni akár a 360-as érából is digitálisan.
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #55912 üzenetére
Digitálisan olcsóbban is vásárolok és eladásban nem gondolkodom egyébként sem. Amiket eladtam a kevés játékai közül, azokat legtöbbször digitálisra cseréltem le éppen és hát ugye ott a Game Pass rendszere is.
Talán ezek után nem meglepő, de támogatnám egy meghajtó nélküli Series X kiadását is, ha olcsóbb lenne így.
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #55910 üzenetére
Egyre kevésbé dominál a lemezes téma. És ha valaki ezt nehezen hinné el pedig az én lennék.
Már 5 éve amikor a PC konfigomat összeállítottam, akkor furán néztek rám hogy abba én minek kérek DVD írót. Én ragaszkodtam hozzá.Konzolokban az előző generációban mindkét gépen (Ps3 és X360) olyan vitrines lemezgyűjteményeim voltak h9gy öröm volt nézni.
Mostanra meg Ps4-en van 4 lemezes játékom (és 4 régiós digitális profilom) míg a Box meg All Digital már, de előtte az S és a Fat géphez is ha volt maximum 2 lemezem egyszerre már sokat mondok.Az új gép beszerzését nálam olcsóbban a régiről váltva nem hiszem hogy sokan megtették.
Hétezer forintomba került a beszerzése, így jövő ősszel ha még pénzt sem kapok a gépért, azt sem fogom bánni... -
Bogyi007
veterán
válasz
x360elite #55902 üzenetére
Nem adok igazat az All Digital gép kapcsán, mivel a Microsoft kimondta hogy legalább 2 évig minden játéka még elérhető lesz minden gépére így ezen gépen is tudsz játszani és elég lesz egy MS profil és egy occo GPU beszerzés hozzá és játszani tudsz bármi húzócímmel.
No meg ott van az a pletyka hogy az AD mint alapgép lehet hogy része lesz az újabb generációnak is.
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #55521 üzenetére
Hasonló tematikájú címet azért javasolhattunk volna...
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Nem láttam hogy kiraktátok volna így hát:
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus LEGO Franchise And Xbox Super Game Add-On Sale
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
negyven2 #54653 üzenetére
Dehogy hiányzik az acsi a sima Xbox címekből. Ott még voltak olyan játékok amik önmagukban is szórakoztatóak voltak. Például amikor a Conker bekerült a BC programba azonnal vettem is meg, mivel nálam simán a Top3 platformer játékok között van mai napig.
Egy játék van amit még jobban szeretnék újrajátszani eredeti lemezen, igaz ez nem Boxos cím.
Heart of Darkness. Nincs nála jobb és szebb 2D platformer a mai napig... -
Bogyi007
veterán
Már szedhetőek a friss Goldos játékok.
Forza Horizon 2 Standard - 10th Anniversary EditionDead Space 3
(ez még nem működik valamiért)Valamint ha már beírtam a fentieket akkor itt van ez is:
Deals With Gold | Spotlight Sale (7/31 - 8/6) Via Xbox Store -
Bogyi007
veterán
válasz
szupermacs #53388 üzenetére
Én is BC-be az első Most Wantedot várom. Jó a felújított változat is de az első volt az amibe rengeteg órát belefektettem. Megkockáztatom hogy az volt a legjobb NFS az Undergroundok mellett az elmúlt bő 10 évben...
Talán még a Hot Pursuit 2 volt az ami valamennyire mérhető hozzá... -
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #53049 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale - Major Nelson lista
De ez hiányos így a reddit listát is hozom...
Deals with Gold and Spotlight Sales for this Week (Mar 20th – Mar 26th)
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Azoknak akik jobban szeretik Major Nelson listáját böngészni...
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale + EA Publisher Sale
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Bár nagyon átmentetek offtopicba, de a tények ezek:
Az Xbox One korai változtok SEMMILYEN formában nem képesek a 4K megjelenítésre. Az S típus ellenben ha 4K képes megjelenítőre van kötve akkor önmaga felskálázni képes a játékokat 4K-ra (ha csak a tévé csinálná mindezt az megnövekedett Input Laggal járna) valamint natívan képes a 4K Ultra BR lemezek lejátszására (ez konzolokon kizárólagos dolog, még a Ps4 konzolok sem támogatják ezt az opciót)
Szerintem térjetek vissza az X360 témára...
-
Bogyi007
veterán
válasz
szupermacs #51525 üzenetére
ZeneGold nélkül mit érek én? -
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Én múlt héten Ps4-re vettem meg olyan 1600 forint körül és tetszik, igaz én magát a karaktert is bírom.
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Mielőtt nagyon agyalnátok a témán jelezném hogy a 360-as címek vásárlása GiftCardokkal nem lehetséges - külföldön legalábbis biztosan nem. Sőt bankkártyával is csak akkor ha az adott országban ahol vásárolni akarsz oda is szól a kártya regionálisan.
Uk acchoz ezért lehet jó megoldás egy Revolut MasterCardos kártya...
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
szupermacs #51133 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
válasz
szupermacs #51122 üzenetére
Keresd ki a tévé menüben a Game mode opciót - azzal minden szutykot letilt a tévé s elvileg megoldja a problémádat...
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
MasterMark #50984 üzenetére
Múlt hónapban nem volt Goldod? Mert akkor az véglegesen a tiéd...
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
sugarforce #50972 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest