- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Hali, valaki tudna segíteni mielött felrobbanok?
Vettem 10 dolcsi USD feltöltőkártyát amazonon, megkaptam, elvileg be is aktiváltam a profilomra ( account infó alatt mutatja hogy 10 dolcsi az egyenleg).
Ebből meg akarom venni az új evil within DLC-t, de amikor rámegyek hogy "download this to your xbox", akkor azt írja hogy nincs érvényes fizetőeszköz a profilon, adjak hozzá egyet.
WTF?
Az xboxról még nem tudom megnézni, nem vagyok otthon.
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #38408 üzenetére
Közben be tudtam lepni webes felületre. Számlázási cím itt meg magyar, de állítólag otthon a marketplace usdben jelez.
Now what?
-
kenny123
addikt
Dolcsit jelez, akkor 100% hogy USA ugye?
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #38402 üzenetére
Xboxon belül valahogy meg lehet nézni?
Netes felületen nem tudom most, az SMS kódot erőlteti, de nincs nálam most az a SIM ami hozza van rendelve a profilhoz... Köszi szépen! -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Adott egy 360-as profil, picit régi mar. Valahogy meg tudom állapítani, hogy milyen régiós? Tesomnak akarom megvenni az új evil within dlc-t, és nem tudom milyen formátumban kellene feltoltot venni.
Köszi
-
kenny123
addikt
Hali!
Azthiszem kb 1 hónapja, amikor szarakodott a Live, átmigráltam USA-ba, mert ott jónak tűnt az egész, illetve jó is volt utána.
Most szeretném letölteni ingyenesen a Bad Company 2-t, amikor is ez az üzenet fogad:
This game's region does not match this console. It wont't be downloaded, and you have not been charged.Hogy tudnám megoldani?
Köszi.
-
kenny123
addikt
Az hogy lehet, hogy egy értesítő e-mail szerint aug 10-én lejárt a live-om, mégis gond nélkül megy a titanfall multi?
A kártya, ami még régen hozzá lett adva, az már elvileg nem él, onnan nem vehette le a pénzt automata megújulás címen -
kenny123
addikt
Sziasztok!
1-2 napos, max egy hetes GOLD trialt hol lehet szerválni?
Napokban járt le, és vasárnapig nyaral az elosztóm. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Én is átmigráltam usába, 1-2 frissítés miatt. Ezek után másfajta live feltöltőkódot kell majd vennem?
Köszi .
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül feleslegesbe' egy vezetéknélküli headsetje? Már unom a madzagot tekergetni.
-
kenny123
addikt
Valaki esetleg 360ra nem tudna adni egy destiny kulcsot?
Köszi.
-
kenny123
addikt
Pr0f: 10-én visszakanyarodok rá, talán...
Tigi: Az jó, mert én is most akartam venni egy ilyet, Tv-n a casual játékokat játszanám, de most vettem egy monitort az input lag miatt (fps), és nem akarom ki-be huzogatni a hdmi-t. Ha valamivel drágább elosztót vesz az ember, (5-7k) iponról mondjuk, azzal sem működhet?
-
kenny123
addikt
Van esetleg rá mód / online bolt (?) ahol olcsóbban meg tudom venni a bf4 premiumot, mint marketplacen?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Van itt valaki a topikból, aki Budapesten / Budaörsön él, és egy kisebb távra van tőle egy IKEA? Kellene egy párszázas műtyűr, honorálnám 1-2 sörrel!!!
-
kenny123
addikt
Van itt a topikban valami összeszokott banda, akik 360on battlefield 4et tolnak?
Időm nincs kevesebb, mint régebben, de néha jó lenne magyarokkal aprítani. -
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #29600 üzenetére
Világos, köszi!
-
kenny123
addikt
válasz
kenny123 #29596 üzenetére
Ó fuck.Webről adtam hozzá a fiókomhoz, most bekapcsoltam az xboxot, mégis csak silver vagyok (ma járt le a rendes LIVE-om is, pech).
Valaki nem tudja mi lehet a gáz?? A sör már pisszent, hülyét kapok ha nem tudok játszani.Szerk: Fals alarm, enged játszani, szóval mégis jó.
-
kenny123
addikt
x360on van kifejezettem magyar szerver Battlefield 4-hez, ahol játszanak is?
-
kenny123
addikt
Titanfallban melyik játék módban lehet leggyorsabban fejlodni?
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #29428 üzenetére
Nemtudom, hozzá szoktam az ilyen online chates baromságokhoz.
Mindegy, írtam nekik, meg most g2a-nak is, aztán majd csak lesz valahogy.. -
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #29420 üzenetére
Magyarul lehet valahol chatelni az xbox supporttal?
-
kenny123
addikt
válasz
Pickle Rick #29373 üzenetére
Miért, hogy kell?
-
kenny123
addikt
Van itt valaki aki használ valamiféle "gamer" fülest x360hoz?
Így éjszakai menetenkent van hogy elgondolkozok egy vasarlasan, szomszédok nem biztos hogy örülnek neki. -
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #29340 üzenetére
Köszi, otthonról utána nézek.
Hja, hogy te ki sem porgetted a másik 2 részt? Erősen ajánlom, főleg ha az első rész tetszett! -
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #29337 üzenetére
Erről valami leírást lehet találni? Vagy ezért bannolnak?
Spoiler!!!
Hát, 3. rész (sima) vége: Kb mindenkit megölnek, valahogy nem ezt érdemelték volna Isaac-ék.
DLC vége: Mégse haltak meg (vagyis, megmagyarázhatatlanul felébrednek, wtf. Irány a föld, holdak, képszakadás. Ezt is nem így kellett volna szerintem lecsapni. Főleg hogy azóta semmi új dlc, se hír a 4. részről, bő egy éve jött ki az Awakened is. Azóta semmi. -
kenny123
addikt
válasz
Evil Snowman #29333 üzenetére
Sziasztok!
Valahogy legálisan lehet szerkeszteni a játék mentéseket a profilokon?
Már kismilliószor kijátszottam a dead space szériát (más profilon, más gépen), és megint rámjött hogy pár páját kijátszanék, de nem akarom az egészet előről kezdeni. Hatalmas játék, kár hogy a végét elrontották..Ötlet?
-
kenny123
addikt
Nálatok nincs minimális lag a titanfallban? Csak eu régióban keres játékot, semmi letöltés nem megy mellette, mégis (főleg titanban) minimális lag van esetenként.
-
kenny123
addikt
Valaki használ Samsung f6400at xbox360al, és codozik? Mondjatok mar hogy csak én vagyok béna, és lehet jó statokat is összehozni ezen a tv-n?!
Tegnap csak kipróbáltam, egy fel óra erejéig, de durván minuszos statokat lottem, volt hogy meg nem is láttam az ellent mar meghaltam. Pedig régen, mw2ben pl jó voltam. -
kenny123
addikt
Ha egy játék (cod ghosts, bf4 pl) rendelkezik egy belső hd packkal, amit kötelezően telepíteni kell a játékon belülről, azt a lemezt érdemes telepíteni dashboard alól is, vagy az már felesleges?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
bf4 multiban(360) melyik az a kontroller layout, ami leginkább hasonlít a bf3ra? Azt játszottam egy darabig, de most a 4 igen fura, főként a járművek irányítása lett gané szerintem.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Nem tud véletlenül valaki 60, maximum 120gb-s gyári vinyót x360ba? Az istenért sem találok sehol, csak 250-320gb-t, az meg durva overkill.
Köszönöm!
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #18931 üzenetére
Igen, tudtam is róla, de dolgoztam egész hétvégén.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül feleslegesben egy 48órás live kódja? BF4 beta-t szeretném kipróbálni, de csak ezért nem fizetnék elő.
-
kenny123
addikt
Spoiler veszély.
Gta V-ben Cod paródia. Shitstick 3ooo, beszarás.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
HDD kicsinyítés elött állok, lenne 2 kérdésem. A régi, 6Ogb-s winyókból hány gb a ténylegesen felhasználható az xbox alatt?
Illetőleg, aki innen tolja a battlefieldet, meg tudná nekem mondani hogy az összes dlc-vel, frissítéssel, HD textúra packkal mennyi helyet foglal mindez?Köszönöm!
-
kenny123
addikt
Valaki használ itt ps3 media servert?
Már windowson is voltak vele gondok, de most váltottam osx-re. Csak úgy hajlandó bármit is streamelni, ha a transcode mappában levő fájlok közül kiválasztom a "no encoding"-ot, pedig elvileg ezzel a programmal .mkv-t is kellene tudni streamelni, nem? -
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #13541 üzenetére
Még régebben valahogy működésre tudtam bírni, de most az istenért sem jön össze. :\
Állandóan csak keresi a renderert. -
kenny123
addikt
Szgépről streamelnék filmet xboxra, így nem lehet valahogy megoldani a feliratot?
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #13019 üzenetére
Lol?
És ez csak akkor érvényes, ha havonta aktiválom a live-t, vagy egyszerre mondjuk veszek 12hót?
És hol érem el a free játékot, dash-on belül?Köszönöm szépen a gyors választ, ránézek.
szerk2: Ja, holnaptól indul ez az egész?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Picit valaki pár sorban kifejtené, mi ez a 2 játék ingyen / live akciózásban? Valamiről lemaradtam?
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #11490 üzenetére
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #11490 üzenetére
A koponyamaszkos tag, akinek soha nem mutattak az arcát.
-
kenny123
addikt
válasz
raziel01 #11481 üzenetére
Hat sztem meg egy pöcs.
simán megoltem volna vagy 3-4x meg.
Ghost volt nagyon szimpatikus karakter, amikor először játszottam a loose ends pályát.. Hát basszus lesokkoltam.Mestermark: én a black ops szeriaval vagyok így, nagyon nem jöttek át. Bo2 multival is azért játszottam egy időben, mert mindenki azt tolta. Inkább megvettem vissza mw2-t. Amit a treyarch-nal elismerek, az a zombi mód, de bo2-es dlckkel azok is kezdenek elszallni..
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valami jóféle horrort tudnátok ajánlani box-ra?
Dead Space széria megvolt többször is, fantasztikus játékok, igen megfogtak. Továbbá, Metro új részét is végigjátszottam, az sem volt rossz, szóval ilyesmi körökben mozgok. -
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #10288 üzenetére
Orange box-al együtt gondoltam, elnézést.
-
kenny123
addikt
Hali all!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy valakinek nincsenek elfekvőben ezek a játékok, és esetleg olcsón megválna tőlük?
Call of Duty 4
Portal 1-2
Dead Space 1-2 (jó áron esetleg a 3 is)Ezek azok a játékok, amik megérdemlik hogy ittlegyenek a polcon, mert írtó jók.
Köszi, és bocsi az off-ért.
-
kenny123
addikt
Ah, bocs, előző hsz-t félkómásan írtam..
Azt valaki megtudná mondani, hogy az előző codok (pl mw2, bo1) még látogatottak rendszeresen?
Nem hivatalosan játszottam a bo2-t, csak rohadtul uncsi már ugyanazon a pályán, ugyanazon a játékmódon hetek óta, meg amúgysem jön nagyon be ez a jövőbeli szarság, és érdekelne hogy ha megveszem az említett játékok egyikét, tudok-e még érdemben multizniKöszi.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
A call of duty utóbbi pár részében volt online passos?
-
kenny123
addikt
Valakinek esetleg nincs egy darab, egy hónapos live előfizuja?
Holnap jön a Battlefield utolsó dlc, aztán kipróbálnám, de 3 hónapra meg felesleges előfizetnem, megunom.
Persze nem ingyen.
Köszi
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Tudnátok olyan játékokat mondani -akar xbla- amit ketten, vagy többen is tudunk játszani, egy képernyőn?
Koazi
-
-
kenny123
addikt
Na, végeztem a ds3 demoval. Kinek mi a véleménye róla?
-
kenny123
addikt
Elvileg ma jott ki a dead space 3 demo, valaki ra tudna nézni most Live-on elérhető-e?
Sajnos nem vagyok otthon most, koszi.
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #1562 üzenetére
Nem, csak kérdeztem. Jelenleg kb a 6. xboxomat ölöm, ebből 2 volt így, vagy úgy "mókolva", és egyik sem dobált random hibákat, sem hasonlók. Ha valaki nem össze-vissza csinál mindent, hanem ésszel, akkor semmi gáz nincs vele. Aki meg hülye hozzá, az meg is érdemli hogy tönkremenjen a gép.
Ezt csak azért, mert itt már olyan kaliberű hsz-eket olvasok, hogy a moddolt gép rádgyújtja a lakást amíg alszol, stb.
szerk: Nem beszólni akartam, csak tisztázni a dolgokat. A wirágbolti témát részemről a ~2-3. hozzászólásommal be is fejeztem.
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #1411 üzenetére
Én nem hiszem el, hogy nem komolyan csinálja.
-
kenny123
addikt
válasz
KingKress79 #1144 üzenetére
Akkor volt értelme belerakni.
Mondjuk azt sem nagyon értem, hogy akkor a mortarnál miért van.
-
kenny123
addikt
BF3-ban mobile artillery-ben hogy tudom előhozni a minimapot, hogy lássam hova lövök? Csak mert így kb értelme nincs.
-
kenny123
addikt
Tudnátok mondani nekem cím szerint frankó split screen játékokat? Stílus mindegy, bár főképp autós, akció. Lehet Xbox live arcade-os is.
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #677 üzenetére
Hoppá, tényleg, köszi.
Over wifi nekem nem működött, de madzaggal összekötve egyből megtaláltam. Gyorsan szedtem le 2db 1080p bluray/x264 samplet, hát... Vagy a gép kritikán aluli, vagy a router. Bár az sem kizárt, hogy mindkettő. A gép egy dell 1012hd, a maga 1,66ghz procijával szerintem nem bírja. Folyamatosan szaggat, és újrapufferel, és ez még csak nem is a 10gb<-os anyag, hanem alig 100mb.
Persze, ugyanezen megoldás, csak wmp-ből megosztva a filmeket, amik rippelt bd-k, simán megy, over wifi is.
Mindegy, azthiszem leteszek a hádé filmnézésről.
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #648 üzenetére
Ennek a mediaserveres cuccnak a beállítását le tudod írni nekem? Köszi.
-
kenny123
addikt
Valaki játszik battlefield-el ilyen, vagy ehhez közelálló tv-n? Samsung LE32D400E
Habár már régóta játszok, de mostanában feltűnt, hogy vannak pályák ahol rohadt sötét van, meg van olyan, ahol nem lehet látni a világosságtól. Mondjuk a scrapmetal alapjáraton nagyon sötét, holott szerintem nem kéne olyannak lennie.Tv-n, xboxon milyen beállításokat javasoltok a legjobb/szebb játékmenet érdekében?
-
kenny123
addikt
Valaki aki kijátszotta a cod modern warfare 1-2-t, esetleg meg tudna dobni 1-1 mentéssel? Van bennük 1-2 küldetés, amit szivesen kijátszanék újra, de nem az egész játékot.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest