- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Bogyi007 #57591 üzenetére
Igen, sikerült.
Végül kék lett a nyerő. Kaptam pár elég borsos árat amire így hangosan kimondtam, hogy "Jézusom" és volt 2 egész oké ár. Az egyik egy fat volt minden nélkül másik egy Star Wars edition. Ez utóbbi is azért drága volt de mondom végülis elég ritka, csak az eladó húzta az időt plusz nem volt semmi értékelése és garanciám, hogy biztos megkapom-e így egy kékre ugrottam ami árban nagyon jó volt, megbízható eladó is volt és még kaptam hozzá jópár játékot.
Fekete 360 E-met és pár kontrolleremet meg lassan meghirdetem.Ő lett, kontroller már meg is kapta a darabokra szedést, mosást és az új analogokat (kék kupakok majd 1-2 hónap múlva jönnek meg csínából)
Újrapasztáznám minél előbb csak ahhoz meghallgatnék még pár tanácsot innen :/ -
x360elite
őstag
válasz
Bogyi007 #55926 üzenetére
Sajnos már nem volt szerkeszthető a hirdetés, de csak a te kedvedért felhívtam az auchan ügyfélszolgákat, azt mondta a hölgy, hogy ez egyszeri akció, a készlet erejéig ennyi, nem hoznak többet ezen az áron. Szegeden 2db, Szigetszentmiklóson 1db, Budaörsön 2db van, a többi áruházat nem látja. 10 milliós országban (ha a többi auchant is beleszámolom) van kb. 14db, ez ám az átlagnak számító ár...
Azonban mindenhol máshol átlagban 20e-el több, de nyílván az egyszeri 1 hétig tartó akció a mérvadó. Ne már....
Jobb is, ha zárjuk, mert a téma eleve nem ez volt.
-
x360elite
őstag
válasz
Bogyi007 #55922 üzenetére
Ezt ugye most nem mondod komolyan.?.?. 1db üzlet egyetlen hétvégi akciója alapján lősz be egy árat reálisnak? Ez olyan, mint mikor anno az 576 kiszórta a 360 gépeit (kb. 3 éve) 15-19e forintért, de ettől még nem ez lett az általános. Javaslom nézd meg a nagyobb konzol/elektronikai üzleteket, hogy ott mennyibe kerül. Egy egy akció mindig van. Ilyen alapon miért nem lehet megvenni az MK11-et one-ra 3990-ért? Pedig egyszer már volt ennyi kód formájában egy szlovákiai (Pozsony) nagy áruházban vettem belőle 2db-ot, mert éppen ott volt dolgom. Ezt nevezik szerencsének.
U.I.:
Nem én kértem, hogy "mondd már el a titkot" -
x360elite
őstag
válasz
Bogyi007 #55918 üzenetére
"Annyiban visszareagálnék hogy ha te 80e forintért találsz új AD gépet akkor nagyon rossz helyen keresgélsz."
Üzletben vásárolt 360-ra válaszolva írtam üzletből vásárolható one s all digital árat, ami 80e. Ez van, akár tetszik, akár nem, az mindegy. Szintén üzletből vásárolva a bontott/használt one s all digital kb. 60e, vagy több."Ergo 35-40 e forintért másfél év garival reálisan lehet találni AD gépet. És ezzel meg is érkeztünk icemad kollega felvetéséhez is..."
Elvétve, néha, néha talán van, viszont az is inkább 40-45e, de az 50e a reálisan megvehető, nem a 35-40. Utóbbi a nagyon kell a pénz, nem értek hozzá, stb.... kategória és olyan ritka, mint a fehér holló, az eredeti kérdező pedig nem hinném, hogy ráér megvárni a következő (esetleg be sem következő) lehetőséget. Ráadásul ehhez nincs kinect (no meg az extra átalakító sincs benne a one kinect-hez, ez +20e, ami nélkül csak dísznek jó egy S mellé a kinect), nincsenek játékok és nincs hozzá csak 1db joy. Ezzelz szemben valóban reálisan (már többször láttam/vettem) xbox 360 + kinect + 2db joy + 9-13db játék vásárolható 40e forint körüli áron, általában 37-42e között megtalálható, függ a játékok címétől. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bogyi007 #55911 üzenetére
Hiába mondogatod ezt, én is a digitálisat preferálom, De!
Ha van lemezed, a lehetőség adott, hogy találj rá vevőt, még ha a piaca szűkül is.A digitálisat akkor sem fogod tudni eladni, ha megszakadsz. Innentől kezdve elméleti szinten a lemezek mindig is több értéket fognak képviselni.
És te még mindig egyszeri költséget számolsz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bogyi007 #55909 üzenetére
Te is fordítva érted amit ír. Nem az ár a lényeg, hanem az, hogy itt a játékok, a digitális meglétük miatt továbbértékesítés esetén nem lesznek értékkel bíróak, mint a fizikai esetben. Illetve ha tovább adod a konzolt, akkor ott is értékcsökkenő tényezőnek számít, hogy az új tulajdonos is CSAK digitálisan használhatja, ergo lehet, hogy hosszú távon egy lemezes géppel és használt játékok adás vételéve olcsóbban jön ki, mint egy All Digital géppel, ami csak bekerülés esetén számít olcsónak utána csak költeni lehet rá.
-
Throme
veterán
válasz
Bogyi007 #53402 üzenetére
... szóval, ez az FH2 a teljes x360-as verzió, nem pedig valami kiegészítő, ugye?Lehet befizetek egy goldra....na megtaláltam: "The Forza Horizon 2 Standard Edition includes the full game of Forza Horizon 2,"
Viszont nem nézetem, hogy XO....
XO gold-ot minek teszel be x360 fórumba? Kezdtem megörülni az FH2-nek erre XO.... -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bogyi007 #53402 üzenetére
Itt a majornelson féle lista is. Kicsit bővebb.
Több Streetfighter cím van benne -
Throme
veterán
válasz
Bogyi007 #52804 üzenetére
Ha csak a 'deals'-t nézem, akkor x360 2 progi, és azok egyes kiegészítői, míg az xo 10 különböző progi.
Értem én hogy az xo-t kell nyomni, de rengeteg x360 játék van, amit akciózhatnának...
A jogok, vagy licenszek se lehetnek már olyan drágák, mint a megjelenéseknél.Tavaszi akció keretén belül gondolkodtam el azon, hogy pl a vegas 1-2-t is meg kéne venni, hogy digitálisan is meglegyen, mert mi van, ha sérül a lemez... (én nagyon szeretem a Vegas-okat
).
Na de mi van, ha beszarik a box? Már csak max használtan van, nem?
Ha nincs box hiába a sok játék...
Vagy akkor kell venni egy xo-t és a sok játékból, ami elindul az új konzolon, az átmenthető? -
Geresics
addikt
válasz
Bogyi007 #52715 üzenetére
Egy kis értelmezési segítségre volna szükségem:
Rise Of The Tomb Raider
Price: USD 13.19(Was: USD 17.19)Save 23%De ha rákattintok, akkor nekem még mindig 17.19$ áron hozza fel... A 13.19$-os árhoz kellene gold előfizetés? Vagy az más régióban annyi? Vagy csak benéztem valamit?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Bogyi007 #51761 üzenetére
Van olyan NFS amit lehet ketten játszani?
Akkor én rosszakat szereztem be. Mondjuk tény, hogy a marketplacen írják ha offline ketten is játszhatják.
Most gyorsan belelapoztam a marketen, egyikhez sem írják hogy ketten is nyomhatnák egyszerre offline.
Online már lehet többszereplős, de ugye ahhoz kell másik xbox360 is. -
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007 #50694 üzenetére
IMPORTANT: This product is quantity limited to one deal per customer. Any additional order will automatically be cancelled.
You will receive 2 separate codes when you purchase this item. Each code must be redeemed individually.
Your 10 GBP Xbox Live Credit MUST be redeemed by 31 July 2017. Once redeemed, you must spend the credit within 90 days. If you do not redeem the 10 GBP by the 31 July 2017 or spend your credit, it will automatically expire. -
haris
őstag
válasz
Bogyi007 #50301 üzenetére
Hmmm...
"Kicsit" bővült a lista:
Deals with gold and spotlight sale -
StLui
veterán
válasz
Bogyi007 #41188 üzenetére
nem vitatom, csak annyit fűznék hozzá, hogy paypal-t is próbáltuk, forintos számláról eur-t fizetve paypal-on keresztül nagyon drága lesz az euro (most kb 325Ft/Eur)
viszont egy barátomnak érkezik eur a paypal számlájára rendszeresen, ő pedig nem tudja kp euroban felvenni, így boltolunk, ő fizeti euroban a dolgaimat, én pedig megveszem neki kp, most 315-ért, az eurot
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest