- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ImpersonatoR #58172 üzenetére
ez a MOSTANI xboxok store-ja
marketplace.xbox.com volt a 360 store, ami mostmár simán csak átdob xbox.com-ra, az uj store-ba!
#58169 vm93hun
jah, NGB-t anno elcsesztem és one-on vettem meg és még tuti van 1-2 ilyenem
#58168 _Balee_
pontosan a wacsmeneken agyaltam én is a legtovább.... végül győzött az elv, ha ilyen ocsmány kétrészes, drága módon árulják (és árulták 10+ éven át), akkor dugják fel.pedig végtelen szart vettem az elmult hónapokban, ez a tizes elhanyagolható lett volna, de az elv az elv
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #58150 üzenetére
Nincs pontos infó. Ez valszeg US időt jelenthet, az Xbox HQ Seattle ami -9 óra nekünk, tehát ez lehet, hogy nálunk reggel 9-et jelent.
Xbox 360 Áruház és Xbox 360 Piactér – gyakori kérdések | Xbox Support
-
válasz
ImpersonatoR #58120 üzenetére
igen, van akinek a ki/bekapcs megoldja - nekem nem
namindegy, remélem már csak pár nap és MS "megoldja" a 360 öko kinyírásával
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #58120 üzenetére
Neki volt valami probléma amire ezt a megoldást találta, azért jár így el.
-
válasz
ImpersonatoR #58112 üzenetére
leirtam a hozzászólás végén.
de semmit nem KELL tenni, csak LEHET, ha el akarsz kerülni bizonyos hibákat.#58111 vm93hun
a feltöltőkártyázás szvsz bonyolultabb: várni kell a kódra, nem pontos összeg, maradékok, elfogy, stb........(ráadásul az összegek LEJÁRNAK az accon, nekem pl a dolláromról már jött figyelmeztetés
)
-
Suineg
senior tag
válasz
ImpersonatoR #58112 üzenetére
Ja, én is csak nézek itt, mi van?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #58030 üzenetére
A 360 még régiófüggő platform volt és az NTSC lemezek lejátszásához NTSC konzol kell
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ImpersonatoR #58001 üzenetére
Gondoltam, nincs köze hozzá az infrának.
TV -n az univerzális távirányító részből törölni kell az Xbox -ot. Utána majd újra aktiválni kell a Game Mode -ot, mert a fenti törléssel azt is kilövi.
Az univerzális távirányító a HDMI -n csatlakoztatott eszközöket vezérli. Már amelyiket lehet. Ez teljesen függetlenül működik a CEC -től.
Ez azért van, hogy ne kelljen 20 féle távirányítót használni, ha más eszközt is csatlakoztatsz. Ilyenkor okoz problémát, ha például konzolt kötsz a TV -re, mert kapcsolgatni fogja.
Működik az FM1 Xbox 360 -on, mivel BC cím.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ImpersonatoR #57993 üzenetére
Samsung TV saját univerzális távirányítóval?
Bár 360 -nál még nem néztem, de gondolom azt is tudja HDMI -n keresztül vezérelni. CEC -től függetlenül.
Milyen TV -ről van szó?
#57991:
FM1 is menni fog 360 -on, mert BC. Nem tudom azért maradt -e ki a felsorolásból, mert ezt nem tudtad. Lehet csak szimplán nem érdekel az első rész, de gondoltam inkább szólok. -
icemad
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #57993 üzenetére
Ezt nem tudom. Nekem egy régi 3D-s LG plazma tv-n van, az nem csinál ilyet. (lehet nincs is benne ilyen funkció)
Egyébként úgy tudom, hogy még a one széria is csak pár éve kapta meg a cec támogatást. Előtte az infra adó/vevőt használta a tv be/kikapcsolásra. Lehet, hogy a 360 is infrás? Sajnos ezt nem tudom... Volt itt egy srác, aki keni vágja az xbox témát, talán x360elite néven van fent. Őt lenne érdemes megkeresni. -
icemad
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #57991 üzenetére
Vásárolni nem fogsz tudni. A többi elméletileg működik utána is. A multi lesz még kérdéses 360 játékoknál, de azokat szerintem már most sem sokan játsszák.
-
x360elite
őstag
válasz
ImpersonatoR #57920 üzenetére
Xbox 360 Slim E 4GB
Ennek van egy alap 4gb belső memóriája, amire a játék mentéseket (esetleg egy kisebb játékot) teheted. Ebbe is vehetsz 500gb hdd-t.
Xbox 360 Slim E 500 GB
Ebben pedig van egy 500gb hdd, amit tele pakolhatsz játékokkal.Lényegében ennyi a különbség. Egyik sem gyorsabb a másiknál, mivel a rendszert alapból mindkettő egy alaplapra integrált flash memóriából tölti be.
Én egy dolog miatt nem venném csak a 4gb változatot. Ha veszel bele vinyót (ha szeretnéd, hogy a lemezeid hosszú életűek legyenek, akkor veszel), minden lemezről történő telepítés előtt felteszi azt a hülye/értelmetlen kérdést, hogy hová szeretnéd telepíteni a játékot. Ettől megpattannak az erek az agyamban. Mert akkor is rákérdez, ha csak 1mb hely van a 4gb tárterületből szabadon, illetve akkor is, ha pl. egy 16gb Lost Odyssey-t telepítenél.
Persze nem mindenki ugyanúgy használja a gépét, mint én. Van akinek a 4gb bizonyos szempontból jobb, de ez már nem ide tartozik.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ImpersonatoR #57070 üzenetére
Oksa.
Nem olyan nagy cucc amúgy, pár óra alatt meg van a két konzol. + száradás. Csak otthon nem tudom csinálni, majd bent a cégnél.
Majd meglátom mikor tudok beleállni. Valamikor októberben.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ImpersonatoR #57068 üzenetére
Szépen meg lehet azt is csiszolni, aztán fújni. Új burkolatot nem terveztem.
-
x360elite
őstag
válasz
ImpersonatoR #56975 üzenetére
Ha hátul ép a matrica, az egy kiindulási pont, de nem 100%-os. Ha gondolod szétkapok neked egy gépet, majd összerakom, odateszem egy gyári mellé és nem fogod tudni megállapítani ránézésre, hogy melyiket javítottam és melyik a bontatlan.
Ezzel 10 percce végeztem. Az ügyfél kifejezett kérése volt, hogy ne legyen látható nyoma a szétszedésnek.
-
MasterMark
titán
válasz
ImpersonatoR #56942 üzenetére
De azzal is ugyanaz lenne a gond, mint átalakítóval. Nem fejhallgatóra való.
-
hszilard666
veterán
válasz
ImpersonatoR #56942 üzenetére
Igen, látom
Gondolkodtam hogy az E legyen e vagy a slim, de az útóbbit választottam mert kölyökkoromban mindig ilyet akartam, csak túl csóró voltam hozzá. De most hogy felnőtt csóró lettem már megengedhetem magamnak.
Volt E is a terítéken, de 6K HUF fal drágább volt, valamint a slimhez kaptam gears 2-t amit amúgy is meg akartam szerezni. És konkrétan a 6K ból kijön az összes cím amit birtokolni akarok. *STONKS*
-
Geresics
addikt
válasz
ImpersonatoR #56921 üzenetére
legalább még van
-
x360elite
őstag
válasz
ImpersonatoR #56916 üzenetére
A konzoltuning.hu és konzoluzlet.hu. Ennél a két cégnél van a legnagyobb alkatrész kínálat kis hazánkban, érdemes megnézni.
Bontatlan gyári kontrollert azért nehéz (lehetetlennel határos) szerezni, mert a 360 egy 16. éves masina, szóval az is csoda, ha olyan joy akad a kezedbe, ami még nem volt szétszedve.
Talán a konzolneked.hu tud szerezni bontatlan joy-t, de azt meg nem tudod (akarod) megfizetni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #56914 üzenetére
KONZOLVILÁGBAN. Azt hiszem.
-
MasterMark
titán
válasz
ImpersonatoR #23081 üzenetére
Nem.
-
MasterMark
titán
válasz
ImpersonatoR #23079 üzenetére
Nem érted. Amit eladsz gépen, ha azon van a licensz akkor tud majd vele játszani.
-
MasterMark
titán
válasz
ImpersonatoR #23077 üzenetére
A licensz transzfer az gépre vonatkozik, nem profilra. Csak a te saját profiloddal tudsz licensz transfert csinálni ha bejelentkezel egy gépen.
-
kovsol
titán
válasz
ImpersonatoR #20246 üzenetére
Szerintem direkt csinálják. Túlárazott Live melett kutya se vásárol rajta, aztán erre ráfoghatják, hogy a magyar live t miért nem bővitik.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #17579 üzenetére
A telepítések helyének felcserélése jó ötletnek tűnik, ki fogom próbálni, köszönöm
A pendrive gyors, mivel SSD alapú
-
MasterMark
titán
válasz
ImpersonatoR #17579 üzenetére
Box-ban is sata vinyó és olvasó van.
-
MasterMark
titán
válasz
ImpersonatoR #17561 üzenetére
Hát ez honnan jött?
-
woodbear
addikt
válasz
ImpersonatoR #15617 üzenetére
Pedig a legjobbak a ládás pályák.
-
Gombinyó
őstag
válasz
ImpersonatoR #15569 üzenetére
Az audio adapterrel megoldható végül is az optika is, de az is plusz pénz, ha nincs a háznál. Nem tudom mit akart elérni a MS ezzel az új 360-al. Eddig az az egyetlen hátránya, hogy nincs semmi előnye az előzőhöz képest.
MasterMark: Jahogy, ja. Akkor nem szóltam.
-
MasterMark
titán
válasz
7.1 az csak felkonvertálás. Amúgy erősítőknek meg TV-knek van optikai kimenetük, mondjuk csak nagyon ritkán engedik át a HDMI-ről jövő többcsatornás hangot, csak sztereót szoktak kiadni.
Amúgy nem tudom hogy tényleg nincs-e rajta optikai, mert a jack alzaton az is elfér...
-
orion1025
őstag
válasz
Ha ez lenne a One-nál is, azt hívnák üzletpolitikának
Nem mellesleg nem lesz 360 kompatibilis a gép, lehet erre is értették, és ezzel a géppel készítik elő az újnak a terepet.
-
negyven2
veterán
válasz
ImpersonatoR #15301 üzenetére
GTA IV-nél nézd meg a Ballad of Gay Tony-t. annak jobb a grafikája és gyorsabb is valamivel.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
"Ja és meg vmi akinek otp -s webkártyája van másnál is volt olyan hogy lement mínuszba?
Hogy a fenébe ma néztem és kemény - 7 Ft. ba volt pedig utoljára pont a GTA IV et vettem vele."Egyszer velem is előfordult, hogy a bakkártya éves díjának csak az egyik felét tudta levonni a bank a számlámról, mivel a hónap elején csak egy minimális összeg volt rajta. A fennmaradó összeget a fizetésem bankszámlára való átutalását követően vonták le.
-
orion1025
őstag
válasz
A GTA 5 szerintem nem lesz valami erős.A mostani része is már elég karcos ahogyan te is írtad, bár ahogy észrevettem a nagyobb területű játékok jó részét már nem komálja a box.Grafikában nagy robbanást nem várok, inkább csak egy tupírozott mostani részre számítok, a szokásos akadozásokkal tarkítva.
-
negyven2
veterán
válasz
ImpersonatoR #15096 üzenetére
Onmagaban PC-n se, csak az Episodes from Liberty City-ben. Ebben benne van a kett DLC es onalian futathato es meg multi is van. De ez ilyen formaban nem elerheto a Marketplacen.
-
törölt tag
válasz
ImpersonatoR #15096 üzenetére
PC-n igen. Elméletileg nem szükséges az alapjáték megléte.
-
MasterMark
titán
válasz
ImpersonatoR #14775 üzenetére
Megakadt boot-nál talán.
-
Hunpriest
senior tag
válasz
ImpersonatoR #14712 üzenetére
Sehova nem kell vinni. MS supportot felhívod (+3680018590) és majd futár viszi el csak a gépet, minden tartozék és persze HDD nélkül, majd pár hét múlva küldik vissza javítva.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #13827 üzenetére
PC bszhtod a játék élményt
gták boxon jók... a grafika nem lényeg.... helikopterrel pc nem , hogy repülni felszállni alig lehet ......amúgy meg mire az 5 kijön pc-re már be lesz ígérve kb a 6 is
a beta után mikor kapjuk az új dasht?
Nos , félig meddig arra jutottam be kéne szerezni valami sandbox játékot.... van valami jó cím esetleg amit tudnátok javalani?
És ezzel az új 2012 es most wanted-el játszót már valaki? -
törölt tag
válasz
ImpersonatoR #13827 üzenetére
Nem várom meg a PC-t, mert az később jön (ha jön)
Szóval akkor ~60 ezer
A flashelteket akkor kihagyom. Tisztán játszok
(#13828) szabacsik
Két lemezen jön, egyiket fel kell másolni:8gb hely kell neki.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #13684 üzenetére
Nekem az autók fejlesztése nem szimpatikua annyira, 4-hez képest nem megy úgy a legnehezebb ellenfelekkel, sokszor könnyebbet állítok.
Napfénysüti: ha nem leszek túl fáradt, benne lennék egy gurulásban.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #13684 üzenetére
Holnap focizok egész nap de vasárnap lehet megyek a Horizonnal lehetne kis multi játék.
-
raziel01
veterán
válasz
ImpersonatoR #12826 üzenetére
Vettél pontokat Live-on hozzá?
-
negyven2
veterán
válasz
ImpersonatoR #12823 üzenetére
Nem levonta, hanem zarolta (immar ezredjere is leirva
)
-
raziel01
veterán
válasz
ImpersonatoR #12821 üzenetére
-
raziel01
veterán
válasz
ImpersonatoR #12817 üzenetére
Gagyi a történet de amúgy nem olyan rossz.
Ha videók alapján bejövős akkor megér 2 ezret. -
MasterMark
titán
válasz
ImpersonatoR #12401 üzenetére
Halo 3, és Assassin's Creed II.
-
negyven2
veterán
válasz
ImpersonatoR #10255 üzenetére
Ha be vagy jelentkezve akkor menj ide https://live.xbox.com/en-US/Account?xr=mebarnav
ha itt a címsorban hu-HU van akkor magyar (és ilyenkor az oldal is magyar nyelvű).
Ha angol nyelvű az oldal akkor a címsorban vagy
USA: en-US
UK: en-GB
vagy pl Ír: en-IE. -
woodbear
addikt
válasz
ImpersonatoR #10255 üzenetére
Belépsz xbox.com-ra és a címsorba mit ír? Tehát így: https://live.xbox.com/hu-HU
akkor magyar -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #10208 üzenetére
Levonják,de nagyon áron alul...és azt is oszd el 2-vel...nem éri meg oda beadni....
-
MasterMark
titán
válasz
ImpersonatoR #4628 üzenetére
Ott igen.
orichalcos: Jó lesz ez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR #4015 üzenetére
Eléméletileg igen, 60fps.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest