- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
Guitar14 #56985 üzenetére
Basszus a slim gépek is lehetnek RROD-osak?
Nem úgy volt hogy azért jók az újabb gépek mert ott már kiküszöbölték az ilyen issue-t? Nagyon megrémisztettél, a napokban nálam ilyen 42 fok tuti volt a szobában. A projektor meg az x360 nagyon felfűti a helyet, konkrétan már a szemembe folyt az a saját levem forzázás közben.
Mi a megoldás? Venti a gép mellé? Nálam sajnos a klíma nem megoldható
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #56965 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #56962 üzenetére
Nem értem. Forza horizonban a max hangerő épphogy jó, gears 2 ben meg túl hangos. Ez mitől lehet? Mindkét cím eredeti DVD-s. Semmi sem változott hardveresen. Lehet le kell update-elnem a konzolt, és akkor a forzában is jó lesz?
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #56962 üzenetére
Bah, jólvan, nem lehetek szép is meg okos is!
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #56956 üzenetére
Megvettem az 1000HUF os megoldást, installáltam, működik! Picit viszont halk. A konzol nem tudja teljesen meghajtani az ATH-M20X et.
Lehet kéne vennem valamilyen erősítőt, de az nagyon hazavágná a projekt ár\érték arányát. Vegyek valami csövesebb fülest?
Az airpodsomat nem tudom rálőni a konzolra?
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #56959 üzenetére
Megértem, köszönöm.
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #56956 üzenetére
Gyors kérdés:
USB-s a kontrollerem, nem wireless. Ilyenkor a kontrolleren lévő 2.5mm jack nem adja át a hangot véletlenül?
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #56955 üzenetére
BestByte nál találtam 1K HUF ért hasonló megoldást. MM ben ugyanez 2500HUF
Vicc. Remélem az RCA mókolással hangosabb lesz az eszköz, ha nem akkor nem tudom mit fogok tenni.
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #56954 üzenetére
Juhúú! Lehet állítani a hangot!
Nem sikerült ma adaptert vásárolnom, így a projektor hangkimenetét használtam, picit zajos és elég halk. Lehet hogy az RCA Jack adapterrel hangosabb lesz?
A linken lévő terméket nem tudom megrendelni a piramis webshopból, azt mondja hogy min. 1K HUF ért kell vásárolni.
Esetleg nincs tipped hogy Bp belvárosban hol kaphatok ilyen eszközt?
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #56951 üzenetére
Hát, most nagyon megrémítettél, fogalmam sincs mitévő legyek. Az OS ben tényleg nem lehet hangerőt állítani?
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #56944 üzenetére
Nagyon remélem hogy lehet az OS ben állítani a hangot, nagyon csalódott leszek ha nem.
-
hszilard666
veterán
válasz
ImpersonatoR #56942 üzenetére
Igen, látom
Gondolkodtam hogy az E legyen e vagy a slim, de az útóbbit választottam mert kölyökkoromban mindig ilyet akartam, csak túl csóró voltam hozzá. De most hogy felnőtt csóró lettem már megengedhetem magamnak.
Volt E is a terítéken, de 6K HUF fal drágább volt, valamint a slimhez kaptam gears 2-t amit amúgy is meg akartam szerezni. És konkrétan a 6K ból kijön az összes cím amit birtokolni akarok. *STONKS*
-
hszilard666
veterán
válasz
MasterMark #56939 üzenetére
Nem vagyok most a konzol előtt, de azok a színes végű kábelek megvannak, de mindegyik apa. Gyorsan rágugliztam, és van adapter, de 2 rongy alatt nem kapni. Nincs olcsóbb megoldás?
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Túrtam apróról egy x360 slimet hogy végig tudjam pörgetni azt a pár exkluzív címet ami anno kimaradt, és nem érhető el PC re, viszont egy hatalmas issue-t vettem észre a gépen:
Nincs rajta jack csatlakozó. Hogy a fenébe lehet így hardvert piacra dobni?!
A gépet egy Promethean PRM-25 ös projektorral szeretném használni, ami ugyan HDMI-s de a rajta lévő jack csati valamiért pokoli zajos, szóval az onnan jövő hangot nem akarom használni. Van esetleg valami mód arra hogy tudjam a konzolt használni egy ATH-M20X-szel? Mindenképpen filléres megoldásra lenne szükségem, ami a mai nap bezsebelhető a fővárosban.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest