- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
hszilard666 #56989 üzenetére
Nem kell megijedni. A video chip és a processzor üzemi hőmérséklete 65-90 fok között mozog. Amelyik slim, vagy E gép meghibásodik, annak az is volt a sorsa, vagy olyan helyen van/volt tárolva, ahol a szellőzési lehetőség közelít a nullához. Mindezek mellett az évenkénti (legrosszabb esetben 20 havonta) újra pasztázás és takarítás erősen ajánlott.
-
MasterMark
titán
válasz
hszilard666 #56964 üzenetére
Állítsd sztereóra a hangkimenet a gép beállításaiban is, és a játék hangbeállításaiban is. A játékban válassz fejhallgatót ha lehet ilyen válogatni.
-
MasterMark
titán
válasz
hszilard666 #56961 üzenetére
Leírtam vagy ötször hogy vonalszintű jel.
Ha van bluetooth transmittered ami tud adni, akkor olyannal tudsz max airpodsot hozzárakni.
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #56956 üzenetére
Megvettem az 1000HUF os megoldást, installáltam, működik! Picit viszont halk. A konzol nem tudja teljesen meghajtani az ATH-M20X et.
Lehet kéne vennem valamilyen erősítőt, de az nagyon hazavágná a projekt ár\érték arányát. Vegyek valami csövesebb fülest?
Az airpodsomat nem tudom rálőni a konzolra?
-
MasterMark
titán
válasz
hszilard666 #56957 üzenetére
Az csak a chat hangokra van a kontrolleren.
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #56956 üzenetére
Gyors kérdés:
USB-s a kontrollerem, nem wireless. Ilyenkor a kontrolleren lévő 2.5mm jack nem adja át a hangot véletlenül?
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #56955 üzenetére
BestByte nál találtam 1K HUF ért hasonló megoldást. MM ben ugyanez 2500HUF
Vicc. Remélem az RCA mókolással hangosabb lesz az eszköz, ha nem akkor nem tudom mit fogok tenni.
-
MasterMark
titán
válasz
hszilard666 #56953 üzenetére
Én úgy emlékszem nem lehetett. De próbáld ki aztán meglátod. Lehet pont jó lesz.
-
válasz
hszilard666 #56938 üzenetére
A Slim E -n van jack hatul már.
Nyilván ez nem segít rajtad. -
MasterMark
titán
válasz
hszilard666 #56940 üzenetére
Ez a legolcsóbb megoldás. RCA-Jack átalakító az párszáz forintos dolog ne viccelj.
[link] 150 ft...
szerk.: Mondjuk fejhallgató nem hiszem hogy olyan jó lesz rajta, ez vonalszintű jel, a hangerőt se fogod tudni állítani, csak ha magán a fejesen lehet.
Nincs hozzá egy rendes DAC-od, vagy fejes erősítőd? -
MasterMark
titán
válasz
hszilard666 #56938 üzenetére
Persze, ha megvan a gyári AV kábel, akkor pattintsd le a házát és be tudod dugni a HDMI mellé. A két RCA-t a hangnak tudod róla használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest