- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Azért azt lássátok be, hogy ingyenebéd sehol a világon nincs, mindenhol megfizeted az árát. Itt azért kapod az ingyen dolgokat, hogy hátha veszel is majd valamit, és akkor veszel valamit könnyebben ha rákényszerít, hogy ehhez minden szükséges adatodat adjad meg az ingyenesség kihasználásához.
-
haris
őstag
Medhatod nyugodtan, aztán as xboxon bemész a beállítás menübe, azon belul account és ott kitörlöd a bankkártyát.
Azért kéri a bankkártyát, mert az ingyen good csak beetetés, következő hónpban le fogja [akarja] vonni a havi árát ha ddig nem kapcsolod ki az automtikus megujitást. -
haris
őstag
Én szintén használtan vettem a mienket, sőt ez több kézen is átment, mert akitől vettem, az is használtan vette elmondása szerint, így nem volt hozzá semmi, se tok, se játék semmi.
Kb 1,5 éve gyűrjük rendületlenül, semmi baja. Napi használatban van.Ha tudod, próbáld ki az illetőnél fizetés előtt, vagy vállaljon próba garit. Legyen megbízható eladó.
De neked magyarázzam, szerintem nem ma kezdtél itt a fórumon.SZERK:
Ja igen a lényeg.
Ha kicsi gyerek van (6év alatti), akkor NAGGGGYON ÉRDEMES!
Ha nagyobb, akkor már gyerek válogatja. -
vamzi
senior tag
A cerka aksit ha beteszed fizikailag nem kerül kapcsolatba a töltő áramkörével. Totál más a kialakítása. Szóval, ha aksizni akarsz, akkor play&charge kit kell, vagy veszel egy kanócot 1.500-ért meg mellé egy hozzá való aksit.
Aksi:
Cerka elem tartó:Ezen pedig látszik, hogy a két áramforrásnak teljesen máshol vannak az érintkező pinjei:
-
Ilyen kábel van nekem is. Set be vettem az aksival. Bár nekem eszembe nem jutott hogy tölthető elemet töltsek vele.
Jaja szokatlan de majd belejössz. Nekem ps2 volt szokatlan nemrég, hogy bekapcsoltam és menü sehol hanem egyből megy a játék és nincs is hova kilépni a játékból.
-
Valahol az opcióknál be lehet lőni hogy ne induljon alapból a lemez ha belerakod.
De ha elindult meg ki tudsz lépni a guide gombbal (a nagy X a joy közepén) és aztán az előbb leírt módon fel tudod másolni a játékot amit tegyél is meg hogy ne hajtsd feleslegesen az olvasófejet. -
MasterMark
titán
-
nincskedvem
aktív tag
Ne haragudj, nem kötekedésből,és kioktatásból meg semmi ilyen. Én is elég fiatal vagyok,viszont nem értem,hogy egy 5 éves gyerek miért akar konzolt, vagy pc-t vagy bármi ilyesmit? Én 5 évesen legóztam (de nem gépen) ,meg rajzoltam meg etc. Értem én,hogy 21. század..de azért mindennek van határa szerintem. Dehogy ne csak off legyen.
Egy wii sokkal jobban leköti a kicsiket,mint egy box. Családba nekem is inkább azzal szórakoznak,meg energia levezetésnek tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest