- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phausto
tag
Tudtok esetleg valami megbízható helyet ahol HDD-t lehet kapni normális áron használtan vagy újan? Ebay-en láttam hasonlókat: [link]
Csak nem tudom megbízható-e. A kínaiak szeretnek viccelődni ilyen adattárolós kütyükkel, és nem szeretnék egy ilyet megvenni két 100-as szöggel a belsejében!
Valaki rendelt már ilyet, tapasztalatok vannak? -
Phausto
tag
"Nem, itt egyszerűen arról van szó, hogy az egyik, a 0Ft-os, annak jár akinek soha nem volt a profilján gold, a másik a 200ft-os pedig annak akinek volt, de most nincs."
Ahaa, így már mindjárt világos. Ezt eddig sehol nem láttam leírva, de így már minden érthető!
A tegnapi mizériám a profilommal megoldódott, miután indítottam egy letöltést számítógépen neten keresztül. Ezután már látta a box-om is a gold előfizetésem. Viszont az még mindig nem világos hogy erre miért volt szükség. Ha egyszer van gold-om, akkor engedje már közvetlenül box-ról is elsőre. Na mindegy, nem szidom többet. -
Phausto
tag
válasz
Sir Riccio #42440 üzenetére
Biztos ez is user hiba, mint az enyém!
-
Phausto
tag
válasz
MasterMark #42428 üzenetére
És esetleg fel is tudnál világosítani hogy mit cseszek el?
Nem tartom magam műszaki analfabétának, de ezeknek a dolgoknak simán és flottul kellene működnie, nem trükkökk-el kellene megoldani. PSN-en ilyen problémák nem voltak. Lehet tényleg én nézek be valamit, de szerintem ez így akkor sem fasza.
-
Phausto
tag
válasz
szigpet8283 #42421 üzenetére
Tegnap több órányi szívás után rá kellett jönnöm, hogy a Microsoft egész live-os rendszere egy nagy hulladék. Mindig szidtam a Sony PSN rendszerét, de ezek után nem fogom. A legnagyobb rejtély az az, hogy még az xbox 360-om átvétele előtt tegnap regeltem egy live account-ot, amin beaktiváltam az egy hónapos free-t. Ott van kerek perec, hogy nekem 12.24-ig van egy hónapos trial gold-om. Ezután valahogy nem tudtam megvenni az akciós 200 ft-os havi gold-ot, ami itt többeknek sikerült, nekem valahogy nem engedte. Ezt még lenyeltem.
Hozom haza a box-ot, nagy örömmel login-olok be az accomm-al, minden fasza, kivéve, hogy NEM LÁTJA az egy hónapos free trial-omat, valamint a hozzáadott bankkártyámat sem! Persze meg tudom venni a havi-tól kezdve az éves-ig mindent a normál áron, de a trial-omat nem érzékeli. Netes felületen látom, hogy ott van, de a box-on nem látja. Ilyen hogy a francba lehet?
A másik dolog hogy a 200 ft-os cuccot box-on csak angol régiós acc-al tudok venni, magyar régiós-on nincs ilyen lehetőség. Persze magyar bankkártyát nem tudok hozzáadni angol acc-on. Fasza.
Azt már nem is említem, hogy tegnap este kb. 100-szor kellett beírnom mindenhova a jelszavam, meg a rohadt email-es biztonsági kódot. Fel nem foghatom miért? Nem elég 1-szer?
Egy szóval a PSN ehhez képest álom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest