- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz
MasterMark #54360 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, gondoltam erre én is, de azt hittem kábelen keresztül a kommunikáció is megy, de akkor ez lesz a gond
Már csak arra kell rájönni, hogy milyen eszköz zavarja.
-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Ismerős kérdezett engem X360 problémával, de nekem csak XO gépem van, így kérném a segítségeteket:
Adott egy 360, amit eladott ismerős, viszont akinek eladta a gépet, annak azt a problémát produkálja, hogy játék közben elveszíti a jelet a kontroller, majd kis idő múlva visszacsatlakozik.
Két kontroller is van, mindkettő csinálja, és elvileg ha kábelesen van rádugva a gépre, akkor is.Ismerősnél semmi ilyet nem produkált, csak most az új tulajnál.
Van ötletetek hogy mi lehet a gond?
-
Game-over
aktív tag
A Most wanted Xbox 360-on is ingyen van, vagy csak simán elérhető?
És ha ingyen van akkor honnan kell letölteni, mert a store-ban 1,5 ezer
-
Game-over
aktív tag
válasz
MasterMark #42400 üzenetére
Ohhh......tényleg....
köszi
-
Game-over
aktív tag
Én is ma aktiváltam így a 2 havi goldot, de ha vásárolni szeretnék valamit, akkor csak a sima akciós árat engedi, nem pedig a gold-osat. Ez miért van?
-
Game-over
aktív tag
válasz
MasterMark #42294 üzenetére
Köszönöm, hát sajnálom, de azért tényleg túl jó lenne ahogy kigondoltam.
Akkor bele való merevlemez kell, de ahogy látom más is gyárt hozzá olcsóbban (pl. Toshiba). Itt különbség remélem nincs az árcédulán kívül.
-
Game-over
aktív tag
Köszönöm a választ mindenkinek!
Azóta felvetődött még bennem 2 kérdés: ha most amíg nincs sok játékom, havertól kölcsönkérek lemezes játékokat, felteszem a hdd-re, akkor olyan mintha megvettem volna én is a játékot?
A másik pedig, hogy mivel 4 gb-os (E széria), kell hozzá venni egy 2,5-es wincshestert, és csak simán kicserélni, vagy kell valamilyen foglalat(vagy tok) is hozzá?
-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is most lett X360-om, nekem is lenne egy kérdésem: az Xbox Live gold tagságnál mi kell ahhoz, hogy a havi 2 játék az enyém legyen?
Le is kell tölteni a gépre (még nem jön meg egy hétig), vagy csak online kell hozzáadnia fiókomhoz?
A másik pedig, hogy az XOne-ra kapott játékok is elvileg járnak mostmár, akkor azokat hogy kell "megszerezni"?Közben eszembejutott még: ha most megveszem 1$-ért a goldot, akkor az innetől 1 hónapig él? Vagyis megkaphatom a novemberi és a decemberi játékokat is?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest