- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
Vásárlási előzmények sehol nincs,
Xbox-beállítások részen van ez is, csak Fizetés és számlázás néven fut.
Vagy lehet menni egyből ide: https://account.microsoft.com/ és itt a fizetés és számlázás felül.
(#43175) AtHoS: a progil/játékaim rész ha minden igaz a PC-n játszott Store cuccokat akarja jelenteni, tehát Win8 és felette.
-
Matthisa
tag
A download history-ban nekem ez van: Forza Horizon 2 Racing Helmet -Avatar Item------->rámegyek és bejön ez a szöveg you've already purchased this item and may have downloaded it before. Would you like to download this item now? Save to : Hard drive
Lehetőségek :-Wear Now (halvány nem választható)
-Download again
-CancelHa download againre megyek lementi megint ezt a helmetes dolgot(172 kB)
Szerk
sináltam fiókot
-
parandroid
félisten
Jó a Sims 3, meg az állatos kiegészítő is, nálunk mind a kettőt sokat tolták a lányok még a Minecraft mánia előtt. Én mind a kettőt lemezesen vettem ebayen, bagóért (már akkor túlkínálat volt belőle, azóta meg már minden 360-as játékból az van, szóval érdemes körülnézni hirdetési oldalakon, meg használt játékokat is forgalmazó üzletekben.
p
-
AtHoS
nagyúr
Ma kézhez kaptam a készüléket. Kibontottam ellenőrzés és egy "csoportfotó" erejéig, aztán dobtam vissza dobozába.
Mondjuk valami csinos karácsonyi csomagolást még össze kellene dobnom hozzá, de ez ugye egyéni szoc problemNa szóval ajándékozós kérdésemre nem tudtok biztosat?
Meg most, hogy szóba kerültek a használt, kéz alóli játékok a topikban. Felvilágosítanátok hogyan is megy ez? Minden dobozos játék továbbadható (gondolom a store-ból vásároltak fiókhoz lesznek kötve) vagy vannak, melyek MS fiókhoz "ragadnak"?
Valószínű lesz beszerezve majd pár game kéz alól, így jó lenne tisztán látni ezen a területen is
-
RZozo
aktív tag
Érdemes talán új, garanciás 4GB-os xbox36 alapgépet beszerezni és hozzá használtan Kinect-et és HDD-t.
Nálam úgy alakult, hogy megvettem az "edigital-os akciós" xbox360 4GB változatot (új, 2 év gari). Hozzá vettem használtan 16k-ért Kinect-et egy játékkal, 10k-ért használt Microsoft HDD-t bele. Így összeállt a Kinectes szett viszonylag olcsón. -
Lui76
őstag
Én is most léptem ezt meg, hasonló volt a szitu nálunk is...
(2.o és 6.o. )
Új alapgép, használt kinect lesz karácsonyra tegnap meg is jött mindkettő - ma próbáltam titokban nehogy akkor derüljön ki vmi hiba.
Mivel van asztali gépünk is, meg volt már egy x360 vezetékes kontrollerem meg gitárom (csak pc-n használtuk) , ezért vsz csak kinect-es játékok lesznek meg ilyesmik használva a konzolon, azt remélem ahhoz elég max egy 32Gb-os pendrive még pluszba. -
foxehole
csendes tag
Szia!
Tavaly én is ebben a dilemmában voltam... Van egy nagycsoportos óvodás fiam és egy harmadikos lányom, őket leptem meg előző év karácsonyra egy 360-as 500gb kinectes konzollal. Akkor én is néztem erősen a kinectes xboxone címeket, de a 360-as messze lekörözte! Nagyon nem bántam meg imádják a kölkök, főleg ha vendég gyerekek jönnek át megvan a programMellesleg apa is megtalálta a számítását: vettem azóta egy csomó felnőtt programot is rá (GTA5, HALO4, COD stb.) és nagyon élvezem én is ha egyedül vagyok itthon
Hozzátartozik hogy előtte megrögzött PC-s voltam, de kanapéról kényelmesen egy nagy TV-n játszani (főleg local coopban a gyerekkel, haverral) utánozhatatlan! Szóval van még potenciál a 360-ban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest