- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
kirkri
addikt
válasz
f4lcon #41855 üzenetére
A SpeedLink-nek van saját tápellátása. Igazság szerint azt hittem, hogy az Xbox USB portján kikapcsolt állapotban is van feszültség. Enélkül elég elcseszett megoldás, hogy nem adnak egy különálló tápegységet a Venom dokkolóhoz. Nem mondom, hogy eget verően nagy probléma, mert van itthon néhány használaton kívüli USB-s telefon töltőfejem, (köztük 2A-es is) de akkor is furcsa a koncepció, hogy csak akkor tölt, ha be van kapcsolva a konzol.
(#41853) energy4ever:
(#41854) MasterMark: Igen, az akku csere nem igazán opció.Természetesen nem egy hatalmas probléma ez az egész ügy, csak gondoltam bedobom témának, hátha vannak már ilyen irányú tapasztalatok a topikban. Rákerestem a dokkoló szóra előtte, de nem volt találat.
-
MasterMark
titán
válasz
f4lcon #41382 üzenetére
Nem BT. Ahogy már írták nincs BT.
Saját szabvánnyal kommunikálnak a kontrollerek és a vezeték nélküli headsetek a géppel, a 2,4 GHz-es tartományban.
Olyat keress, aminek van optikai bemenete, a gyári headset-nek meg használhatod a mikrofonját.
Vagy vannak kifejezetten xbox-hoz való headsetek egy rakás átalakítóval meg kábellel ami vezetéknélküli.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest