- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Aktív témák
-
sakeee82
aktív tag
Én nem azt mondtam, hogy aki eredeti játékokat vesz, azt felveti a pénz, hanem csak azt próbáltam leírni, ami az általános, vagyis nem saját pénzből vásárolgat és hű de jó, hogy nekem ez meg az megvan eredetiben.
Tudtam, hogy ez lesz belőle...Legközelebb semmit sem írok inkább, megtartom magamnak és warezolok 3000el... -
törölt tag
A másik warezolható konzolnál dettó ugyanez a helyzet más fórumokban így átérzem a problémád...ma reggel benéztem ide mi a helyzet, ph!-n azért mégsem csak azt fogom látni mint máshol és érdekel mivan x-el. Majdnem én is írtam valamit fekának, mivel nem vok x tulaj ezért még időben elhesegettem a gondolatot.
Szerintem simán megérné a topik hogy úgy ahogy van bezárják a pár jómadár miatt, talán a többiek miatt nem teszik meg, mert megint csak az szívna leginkább aki legálisan használja cuccost, a többi meg kidumálná ugyanúgy a dolgokat hogy épp melyik torrent és dvd fajta a menő msnen.
7011:
Úgy imádom amikor a magyar valóságot mint külső tényezőt állítják be az emberkék. Azért ilyen a magyar valóság mert a nép is magyar a maga hülyeségeivel, amilyen a nép olyan a vezetés......és most itt no politika. Valami másról beszélek. Talán leesik talán nem. Jobban nem megyek bele, mert nem az a topik. -
sakeee82
aktív tag
Én sajnálom is rá a pénzt, és nem is engedhetem meg magamnak az eredeti játékok vásárlását. Nem kezdem leírni, hogy miért is, mindenki tudja, hogy milyen a nagy magyar valóság. Egy szóban szar, de van fény az alagút végén. A jól fizető melóhelyek nem vidéken vannak!
Aki warezol, az ne hangoztassa, tartsa meg magának, illetve privátban lehet róla diskurálni! A fenese tudja milyen kémek járkálak itt közöttünkNem szeretnék megbántani és meggyanusítani senkit!!!!
Jah és crt-m van nem lcd-m egy arcade box társaságában -
Gebriel
veterán
Úgy látom elbeszélünk egymás mellett nem kicsit nagyon.Nem csak Te,én is.
Hol láttad te azt, hogy szerintem az Elite-et a 40-essel kell összevetni?
Mondjuk itt..
(#6886)
bwoay
Miért, melyikkel kellett volna?
A már nem létező 80 GB-os PS3-mal, vagy a még nem létező 120 GB-ossal?De teljesen minde1,
Szerintem fejezük be mert semmi értelme.
OFF. -
Prof01
veterán
Tudom, hogy bele lehet kötni, de nekem nem ez volt a szándékom, hanem csak válaszoltam petyus980 kolléga hozzászólására, hogy amennyivel többet tud a ps3, szerintem nem olyan "rohadt drága".
megjegyzés: Ha a multit is figyelembe vesszük akkor a Premium-tól kezdődik teljes értékű (, mert Arcade winyó hiányában néhány játéknál nem használható).
-
Gebriel
veterán
Játékonként átlag 20 percről meg aztán végképp nem beszéltem,
ezt nem is értem, honnan a rákból szedted.
Nem te, hanem aki neked gratulál.
Ebből is látszik,hogy közöd....nekem egyébként marhára tetszik, hogy korábban,
amikor a konzol kiválasztásán görcsöltél
Nem görcsöltem mert egyértelmű volt a PS3 választása,hisz előtte 360 volthogy mi értelme a két gépet ilyen módon versenyeztetni,
azt nem tudom.
És ezt Te honnan vetted?Úgyan ezt mondom én is.És mielőtt belvauvauzol mindenbe olvas már vissza egy kicsit..
Hogy mibe tolod bele a kis arcocskádat.
Bár szerintem tök felesleges,mert mikor a PS3 topicban először jártam már akkor felhívták rá a figyelmem,hogy teljesen felesleges veled bár miről vitatkozni mert szűk látókörű vagy.És közben próbálsz meggyőzni a hülyeségedről.
Miszerint az Elite árát igen is a 40GB PS kell össze hasonlítani.
Közbe meg jössz itt nekem..
Na mind1 -
Gebriel
veterán
Na mi van...,Huu hallod közel 50-100 játék közül talán az egyetlen melynek 20 perces a installja.Az igen.Ebből azt lehet lekövetkeztetni hogy átlag 20 perc minden játéknál.Bwoay Gartulálok
hogy néhány hét PS3 tulajdonlás által
ekkora szakértővé avanzsáltál.
Kőszike
De azért vágod,hogy semmi köze ennek ahhoz hogy egy Elite-t egy 40GB hasonlítunk.
Vagy ha igen.Akkor elég gáz hogy a box Elite gépe csak a PS3 majd alap gépéve ér csak fel.Nos Mr mindent tudók -
Djuree
félisten
a minden platinumra az nincs meg, de az lehetetlen is. mentem már olyan versenyt amit ezüstre is nehezen sikerült. annyira nem érdekel a gamerscore hogy annyit szarakodjak vele.
meg már meg is untam picit. megyek vissza cod4-ezni, azt nem lehet megunni. már megvan a 130. játszott órám. de még lesz benne vagy 300 az biztos. -
proper
őstag
persze hogy megvalositható csak nem a mi számunkra
ezért nyomom japán régioban igy jól tuningolható autok vannak és sok a 4 kerekes ami irányitható is de azt mondom hogy mindig keresni kell a 4 kerekes autokat megnyomni olyan 4-500kw-ra és akkor nincs gond
már csak 160000 kell az 50. szinthez és akkor minden verseny nyitva van
2 verseny lesz még profiban r1 és megbizhatoságiban is szintén r1-es autokkal
gyorsan nyomok is egy road atlanta megbizhatoságit és meglesz a pont hozzá -
feka007
veterán
-
Skynet258
veterán
Szerencsére saját tapasztalatom még nincs ezügyben, csak amit hall az ember. De annyi információ kering, és mindnek annyi változata van, hogy azt leszögezhetjük: a box nem a legjobban sikerült termék.
Ezért is vétek flasheltetni szvsz.
Ezen kivűl viszont: nem bántam meg a vásárlást, és valószínüleg nem is fogom -
Mezcal
addikt
A Sony sosem jelentette be, hogy a banán kontrollerrel jelenteti meg a PS3-at. Tulajdonképp már rég kész volt az eredeti verzió. Sztem csak hírverésnek, reklámnak szánták a bananas kontollert. A negatív reklám is...
A Prologot ledemozni...ne vicceljünk már.
Ennyi autó egy demóban sincs, még a forzában sem."BD-nél mi a mentség? "
Nézd meg a hamarosan debütáló Resistance 2-t, ami kétszer hosszabb lesz az első résznél, pedig az sem volt egy rövid.
A multija még a PC-s online játékokat is veri a az egyszerre 60 fős móddal. Plussz 8 személyt támogató co-op mód!Killzone 2 már csak BD-re fér rá. MGS szintén. GT5 Full verzió, az is.
-
Mezcal
addikt
A banán PS3 kontrollert a Sony ki sem akarta adni. Már rég megvolt a hagyományos/új formájú kontroller is.
A GT Prologue csak egy előzetes játék, ami azért jó pár órára leköti az embert. Ráaádsul full HD, gyönyörú GT minőség.
A 360-ra is nagyon sok a rövid játék van. Lost Planet, GoW, Mass Effect stb
Ettől függetlenül, mind nagyon jó. -
misirulez
senior tag
Hát igen...Gow...:
egy brutál kinézetű embert kell irányítani akinek kétszer akkora a combja mint a feje
konkrétan HÖRGŐ hangokat ad ki futás és lövöldözés közben
a célkereszt egy véres pecsétféleség
jah és ha eltalálsz valakit az négy féle véres cafatban szarrá-szakad. (ezeket videó alapján mondom)
Nekem ez az ami nem jön be
Persze a K&L életem első lövöldözős játéka (legutóbbi a wolfeinsten volt), úgyhogy lehet, hogy majd egy jobb játék (rainbow six vegas lessz a következő ha ezt végigtoltuk) jobb útra térít
Lehet, hogy egy hardcore FPS gémernek nemjött be a K&L, de én arra alapozok, hogy nekem jó élmény vele játszani és készNincs rajta mit ragozni.
Amúgy milyen játékok vannak még amik támogatják a splitscreen co-op módot?
Eddig ezekről tudok:
simpson: the game,
K&L,
Rainbow Six: Vegas
meg ugye most mondtad a GoW-ot de én azt nem veszem számításba -
feka007
veterán
Kormánnyal reálisabb az irányítása annak is. Amúgy egyetértek, tényleg inkább arcade verseny, de a CMR soha nem készült kifejezetten rally-szimulátornak, és ettől függetlenül nagyon tetszett a Dirt, bár kontrollerrel nem lehet nagy kihívás, de billen ennél nem kell több.
-
Skynet258
veterán
Pedig sajnálhatod, mert valóban az egyik legnagyszerűbb játék! Ha valamire azt mondanám, hogy eposz, akkor ez a game az volt. Mindkét részt kitoltam, és a mai napig sajnálom, hogy senki sem vállalja be a folytatás elkészítését
Ha egyszer lehetőséged lesz rá, feltétlen próbáld ki (bár lehet ma már nem ütne akkorát, de abban az időben felejthetetlen volt)
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest