- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
sakeee82
aktív tag
válasz
#78734080 #7012 üzenetére
Tudod vannak embrek akik nem havi 150-200 ezres fizuból tengetik életüket, bár lehet neked apu veszi a dolgokat, nekem nem, minden egyes forintért meg kell dolgoznom!
Anno mikor N64-em volt még működött ez az 1 játék per hó dolog, mostmár nem. Szeretnék Lost Odysseyvel, DMC4-el, Eternal Sonataval és még kb másik 10 gammel játszani és nem 1 év alatt megszerezni őket kemény forintokért. Heti 10-15 óra játék miatt nem fogok vagyonokat kifizetni, ha ez valakinek szúrja a szemét, ez van, felválalom, hogy mocskos patkány vagyok. Én rendkívűl örülök, hogy te megveszed eredetiben őket, támogasd a fejlesztőket. Én is támogatom majd őket, ha jobban keresek , vagyis május 40-ben. Kivéve a Lost Odyssey mert azt megveszem!!!
Döntenem kellett, warez vagy nem veszek gépet...döntöttem! Viszont senkisem láthatta azt tőlem, hogy teleírom a topicot warezos,flashelős,játékírkálós hozzászólásokkal!!!Ui.: A politikát meg tényleg hagyjuk, mert az utóbbi 1 hónapban nagyon elrugta a pötyöst a magyar társadalom nállam ezzel a szavazós okosággal...
Ui2.: A warezt ne itt beszéljük meg srácok, mert csak vitákat szül! Inkább mondja meg vki miért ilyen retek ez az EA, hogy nem tud egy normális NFS-t összehozni?
Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest