- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Gebriel #37137 üzenetére
összesen 3*1 hónapot lehet nem???
én a gépet használtam vettem és a srácnak volt egy felhasználója de ő sose live ozott akkor nekem megvan mnid a 3 hónap?? vagy hogy csinált egy profilt akkor azzal ki lőtte az 1 hónap live ot is?
már a multkor is krédeztem aszt hogy tudom megnézni hány nap múlva jár le?
(#37119) gyuri00
ha tudok ide is válaszohlattokThome:"És szomorúan nézem, hogy nem milsim" mil slim az micsoda?
nemi s halottam még oylat
én is most játszottam először fps nekem se ment annyira rosszul most még a cod gyakorlok hogy mw2 be már jó legyek
-
Thome
veterán
válasz
Gebriel #37129 üzenetére
2 bökkenő van!
1.: Amiért segítséget is kérek: Nincs normális tv-m, és hát hogy is mondjam, "nem részletes".
2.: Nincs live goldom...
Idővel majd megoldódnak a problémáim, de ebben a sorrendbe lesz, az biztos, ahogy feljebb írom. Először monitor / lcd tv, utána live előfizetés.
-
Peat;)
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #36835 üzenetére
PS3 on is vannak ilyen zacsik vagy ahhoz hasonló gamer pontok?
Hát azt nem csodálom, hogy ezen tanultál meg. Mert sztem is a COD okon lehet
megtanulni jól játszani, mert ugye sokszor segít az automata célzás.
Nekem a COD 3 volt az első FPS amit játszottam, aztán a medal of honor airborne ami igazán tetszett és a mai napig nagyon tetszik és csak ajánlani tudom mindenkinek.
SZerintem ma éjjel megszerzem azt az utolsó 20G-t. -
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #36810 üzenetére
Még nem, felemás teszteket láttam őszintén szólva. Egyébként nekem egyelőre nincs live!-om, csak akkor fizetek elő ha lesz olyan game, na most ez pont olyan lenne. De forza3 miatt is lehet kéne meg új cod az ami igazán vonz (és az új cod az ami miatt idegenkedem az of2-től). Ördögi kör
. Nagyon időigényes a játék egyébként? Sajnos sok időm nincs (ezért is a cod vonzó számomra, mert azt fél órára is be lehet nyomni) de ha nem vészes akkor lehet beszerzem jövő héten.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #36739 üzenetére
Lehet. De én nem sok jót jósolok neki. Már eleve elképzelhetetlen hogy kontroller nélkül játszon az ember....Szerintem legalábbis.
Thome: Tutti módszer nincs. A vízhűtéses gép is lehet 3 ledes. A titka az egésznek, hogy jól szellőzzön a gép, legyen mindig kitakarítva mert iszonyatosan sok por tud belemenni.
A tetejét érdemes megvágni és oda betenni egy ventit, hogy legyen levegőáramlás.
Én legalábbis ezt akarom megcsinálni.
Mert alapból a box nem sok levegőt szív be oldalt. Ugya a ventik csak belülről kifele nyomják a meleg levegőt. Így nemigazán kerin nagyon a levegő. El van tolva az egész hűtés gyárilag. -
eddie17
addikt
válasz
Gebriel #36707 üzenetére
Én is köszönöm, tényleg jó volt, meg nehéz
Nem gond, most már tudjuk, hogy ez a taktika nem gyere be fajta.
Csak tényleg nagyon kevés az idő.
Taktikázás meg alap, itt tényleg minden lépés megfontolandó.
Helikopterre meg mindig vigyázni
Ajánlott felőlem is.
Aki akar csatlakozni szóljon, négyen hát ha jobban összejön. -
Gebriel
veterán
válasz
Gebriel #36693 üzenetére
eddie17 köszi a játékot.
Én nagyon élveztem.
Végére teljesen bele jöttünk
Az utolsó elimináló pontnál bocs, hogy lemészároltak minket, de 1 percünk maradt hátra, gondoltam beszaladok és felrobbantom, de a kis vágótszeműek elő ugrottak a semmibőlNagyon tetszik, hogy a többi FPS-el szemben itt 5x meg kell gondolni, hogy merjen az ember lőni vagy ne vagy, hogy egyáltalán megmerjen mozdulni
Ajánlom a játékot mindenkinek
[link] -
eddie17
addikt
válasz
Gebriel #36425 üzenetére
Brutális, nehéz(még legkönnyebb fokozaton is), taktikus, élvezhető.
Nehézségről csak annyit, hogy aki CoD-on nevelkedett felejtse el, hogy otthagyja csapattársait, és nekimegy az ellennek egyedül. Két golyópuffanás, és a földön vagy, vége.
Nagyon kemény faja játék lett szerintem.Más: Sokan írják, hogy nem szebb hdmi-n mint komponensen. Amit fentebb írtam én ahhoz tartom magam, háromnegyed évig hdmi-n volt, 2 hétig komponensen, és nagy a különbség. Higgyetek nekem
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Gebriel #36266 üzenetére
nah hálistennek kiderült hogy én vagyok balf@sz
a settingsbe átállítottam a képet normal weedscreen(vagy mi az) helyett és így a fable 2 ben szépen el lehet olvasni a feliratokat szal nem a tvvel volt gond
ha esteleg veszek egy hd kábelt és úgy kötöm össze akkor észre vehető valami változás?? esetleg a kép javulhat? vagy felesleges pénz kidobás??
mert a settingsbe úgy írta hogy hd av kábellel több mindent lehet beállítani ha jól értettem
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Gebriel #36264 üzenetére
gondoltam sajnos
de reménykedtem hogy van rá esetleg valami megoldás
gondolom ha rá kötném a monitorra akkor minden tökéletesen működne csak akkor meg felesleges az xbox mert ugyanaz mintha gépeznék
hát nem tudtam hogy egy hd tv is kell a box hoz
mert így meg kifolyik a szemem
így már nem is oylan jó ez a xbox
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #36249 üzenetére
Azért annyira nem izgat a külső
Beszéltem egy konzolboltossal, aszonta, hogy 1K ért csinálja meg a lemez polírt és ha nem lenne jó a polír akkor nem kell fizetni. Szerintem ez nagyon korrekt ajánlat. A bartók béla úton lévő konzolbolt EZ és egy napos határidővel tudják megszögelni.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Gebriel #36132 üzenetére
Idézem:
"Gyakorlatban nem próbáltam, de úgy tudom, hogy kisebb nem lehet csak nagyobb. Vannak nagyobb wd-k amiket támogat (csak a típusszám jó legyen-BEVT/BEVS). De mivel xbox 360 HDD firmware egyelőre csak 120Gb-ig van így ha veszel egy nagyobbat akkor bukod a többi HDD helyet...akkor is 107GB lesz a szabad hely. Egyébként a HDD hackr nevű program verziójától függően változik a támogatás. (általában van a program mellett egy readme és akkor ott le van írva, hogy miket kezel már-elég sokat kezel jelenleg)
És akkor ha számolom akkor 6500 a vinyó+ keret az 3500...szóval 10-ből ki lehet hozni...Barátibb mint a bolti..."
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #36040 üzenetére
Nem is állítódtam az ellenkezőjét.
Nem?
Kövezetek meg, de szerintem a Shift irányítása sokkal élethűbb mint a Forza-nak.
Ott érzem az autó súlyát, pályáról letérve irányíthatóság is reálisabb.
Nem az mondom, hogy a Shift teljesen reális, de hogy a Forzának semmi köze hozzá az biztos.Mivel más nagyon nincs is
Ismét a fentieket tudom idézni, abban nem azt mondod.de, most miért kell különbséget tennem
Hogy egyik hozzászólásod ne üsse a másikat! -
Torry
addikt
válasz
Gebriel #36040 üzenetére
Nekem a Shift-el az a legnagyobb problémám, hogy nagyon el van kúrva a trigger érzékenysége. Az utolsó negyedben történik minden, nem lehet normálisan adagolni a gázt. A fék még gázabb. Hiába próbálok egyenes kormánnyal szépen fékezni, mindig keresztbe áll az autó és ez annyira felidegesített, hogy nem volt kedvem tovább próbálgatni.
Másik meg hogy a kanyaradást mintha késve érzékelné vagy nem is tudom, nagyon furcsa.Djuree: egyszóval szar az egész
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #36012 üzenetére
A GT5 verni fog mindent ha egyszer megjelenik. Talán jövő március, talán. Addig pedig a Forza viszi a pálmát a Real Driving téren. Mindig is a GT sorozat volt az isten ps-re, nagyon-nagyon sok km futottam vele. És nem véletlenül a vetélytársa a Boxon a Forza, és nem a NFS.
Még mielőtt tőlem is megkérdezed hogy mióta vezetek, meg súgom. 1990 a jogsim éve.
A Shift-ből csak próbáltak szimulátort csinálni de nem jött össze, pedig én is bíztam benne. Ügyesen lopkodtak ötleteket, csak valahogy a fizika és az AI nulla.
Aki tud vezetni és a szimulátor részét szeretné élvezni az minden segítséget kikapcsol.
Mikor mentem vele egy versenyt, akkor az ellenfelek Mediumon voltak. Úgy viselkedtek kanyarok előtt/-ban mintha ott sem lettem volna. Simán rám húzták a kormányt.
Az irányítás borzalmas és a fizikája szintén messze áll egy szimulátortól. Az autó viselkedése elég furcsa: nagy sebességnél könnyen kifaroltatja a hátulját és aztán visszaáll egyenesbe, majd az elejét tolja. Kis sebességnél meg alig lehet vele egyenesen menni. Kormányon se jobb a helyzet. Úgy ahogy van nem lehet vele menni normálisan, emiatt eladtam.
A Forza3 demójából ha hiszed ha nem, már lehet tudni hogy a legjobb szimulátor játék lesz boxra. Nem értem miért ne lehetne megállapítani.
Az ellenfelek sokkal okosabbak. Nagyon figyelnek rád, ha láthatóan gyorsabb vagy akkor elengednek, nem pedig felkurnak a palánkra. Mivel itt nem jár pont ha belemész a másikba vagy leszorítod. Sportszerűen versenyeznek.
A Porsche-t is próbáltad? Kapcsolj ki minden segítséget, és úgy menj pár kört. Hihetetlen a kicsike, ahogy kiakar törni a hátulja kanyarban ha oda lépsz neki. Kis rakoncátlan, de ha megszokod olyan lesz mint egy kezesbárány. A hátamon futkos a hideg annyira jó, és közben olyan hanggal duruzsol a hangfalakból. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ha GT-t linkelgetsz akkor gondolom ismered, talán próbáltad a Prologue-t. Akkor csak különbséget tudsz tenni egy árkád és egy szim között. -
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #35981 üzenetére
hát már sztem a forza2 ezerszer jobb mint a shift, a forza3 meg százezerszer lesz jobb
graf meg már a forza2-nél is bőven elég volt, ha a 3 -nál még fejlődik is, akkor csak mi nyerünk rajta
nekem a shift nem tetszik, nyomtam pár versenyt, elég szegényes, nem lesz már sosem olyan az nfs mint régen. gyenge graf meg idióta irányítás, olyan vontatott az egész. de örülök hogy neked jobban tetszik mint a forza, egyedül vagy ezzel a vilgában
hol lesz már a shift, mikor még a forza3-al fogunk multizgatni ezerrel? sehol... -
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #35851 üzenetére
A kormány megjött. Kicsit át kell alakítani a cockpitemet hogy jó legyen, de nem lesz gond (mivel ilyeneket gyártok).
KORMÁNY: Első ránézésre nagyon pöpecnek tűnik a cucc. Minden minőségi, az alucső betét a kormányban beszarás, nagyot dob rajta. Brutál vastagnak tűnik a kormánytengely, vagy csak optikai hatás, ettől függetlenül nagyon masszív. A fogása, hát elsőre nem az igazi. Lehetne egy fokkal puhább gumi borítás, fél/háromnegyed órás futamoknál megérzi az ember keze. A váltó fülek sokkal jobbak mint az FX-nél, szerintem több foknál is lehet váltani vele.
Ami kicsit bosszant hogy vezeték nélküli tehát aksis, DE ha nem dugod be a 220-ba akkor nincs forszfídbek. Ez mondjuk nevetséges, persze tudom hogy másképpen nem lehet megoldani. Csak ne hirdetné úgy.
A kormánytalp alja tele van gumicsíkokkal, iszonyú jól tapad, persze ez csak annak előny aki a combján tartja a kormányt játszás közben. Ha fel akarod fogatni akkor még van egy plussz rátét a kormányra és úgy kell felfogatni pl. asztalra. Végül is a rátétet rögzíted az asztalhoz (jelen esetben a cockpitem kormánytartó lapjához), amit kibaszott stabilan meg lehet feszíteni egy karral ami egyben egy zár is, nehogy ki lazuljon. Okos megoldás nem láttam még ilyet. VISZONT ez a rátét csupán kettő körmös füllel és kettő csappal kapaszkodik a kormányba. Semmi rögzítés, semmi feszítés, nagyon gagyi. Akkora hézagokkal illeszkedik, hogy simán lötyög rajta a kormány ha rángatod. Már pedig gyors kormány mozdulatoknál, főleg hogy ellen dolgozik a forszfídbek, van rángatás szépen. Viszont esélyem sincs a normális felfogatásra a cockpitnél. (Csak az asztalon és lábon kormányzókra gondoltak, ismét fekete pont). Így azt hiszem marad a végső elkeseredésemben alkalmazott módszer, a szürke túszejtőragasztószalag. Viszont amint lejár a gari szét fúrom és normálisan rögzítem.
PEDÁL: Annak aki kitalálta ezt a keret dolgot fizetnék még akár két korsó sört is. Na jó hármat! Valami fantasztikus, beakasztod a sarkad és fixen tartja a fedálsort. Mondjuk a cockpiten mindenképpen rögzíteni kell, de ettől függetlenül hatalmas ötlet. A pedálok szinte egyforma kemények sajnos. Pedig hát ugye tudjuk hogy a fék és a gáz között nem kis különbség van. A gáz pedál fém borítása szintén sokat dob a cucc kinézetén. A pedálkarok masszívnak tűnnek.
Amin még elcsodálkoztam. Ugye a pedálsort és a kormányt össze köti egy kábel. Ez egy sima telefon kábel. ugyanaz mint ami összeköti a kagylót a készülékkel.Eddig az öröm. Ugyanis tegnap beszart a tv-m. (Samu LE32S71B) Reggel az időzítő kapcsoló kikapcsolta. Délután már nem lehetett bekapcsolni. Csak villog a piros led. Pity_pity_pity_...
Így szerelő lett a vége. Ha szerencsém van akkor szoftver frissítés 10-15ezer. Ha nincs akkor panel csere 40ezer. Faca.Ma megjött a kormányom. A mama viszi el egész hétvégére a gyerekeket. Semmi mással nem kellene foglalkozni mint a szex és a játék. Erre beszarik a tv. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Itt állok és csak nézzek mint lufi árus a nyílzáporban. Megpróbálok kölcsön kérni egy tv-t legalább hétvégére, hogy kipróbáljam a kormányt.JA! szaszlaci! Csak kérdeztem, ennyire nem értek hozzá. Akkor hagyom a hdmi kábelt. Kösz.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Gebriel #35310 üzenetére
Hát, az tuti hogy annyit nem adnék érte.. Sikerült megdöntenem a DVD-t menet közben, aztán tett egy karikát rá. Már másodszor vagyok ilyen ügyes
Alaplapra nem tartok igényt, köszönöm, a borda kellett volna róla, de már sikerült megoldanom a hűtést.
Kontroller: a létező legjobb vezérlővel játszhatod, mert ez a legjobb, bárki bármit mond. Szvsz sokkal nagyobb a játék élmény, mint egérrel.
Bal kézzel sem tudnád az egeret használni elsőre.. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Gebriel #35229 üzenetére
Kedves Gabriel, én nem leltem rá erre a beállítási lehetőségre.
Ha szánnál rá pár percet és megnéznéd a saját konzolodon és megmondanád melyik menüpontban lehet beállítani azt amit kérdeztem, igazán megköszönném.
Elég lenne ennyi: Family Settings // XY menüpont.
U.i.:
(#35236)
Természetesen a Day Limit be volt állítva, de ez sajna nem megoldás a problémára
1. Többen használják a gépet, igy vita kerekedik az idő kihasználásáról.
2. Okos gyerek hazajön iskolából, TV-t néz, csajozik, pasizik, és mikor a szülők is hazajöttek bekapcsolja az XBOX-ot mert az neki jár. (időlimit)
.
Tanulás = 0, Tökfözelék helyett junkfood, chips, csoki.
Igy megy ez, mert 8 év felett mindenki egyenrangú fél.... és észérveket kell használni nem nádpálcát (ja..)
.
A kód azért kéne, mert amikor No tanulás, No kaja, No rendes beszéd, akkor No XBOX - ennek egy tiszta, humánus és utálatot elkerülő eszköze lenne a belépési kód. Minden egyéb megoldás, pl. XBOX kukába rejtése a mai fiatalok önérzetét sérti, és azt hiszik a személyiségi jogaik sérülnek, ha a táp(kábel) a kutyaolból kerül elő egy zürős hétvége után -
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #35175 üzenetére
[link] 5:30-tól érdekes.
Nézd már meg, hogy hogy mozog a kocsi hátulja, mennyit csúszik négy kerékkel oldalra és milyen sebességeknél, hogy kanyarodik a kocsi ott, ahol csak ív van, és hogy veszi be a nagy kanyarokat. Egyszerűen köze nincs annak egymáshoz ebben a játékban, hogy hogy áll a kocsi, meg hogy merre és hogy mozog. És a szar az a dologban, hogy már egy tuningolatlan kezdő autóval is így mozog, ez kocsitól függetlenül így van az egész játékban.Ha egy autónak ilyen szinten külön életet élne az eleje és a háta, akkor most egy sem járna az utcákon. Szerinted ehhez Porsche tulajnak kell lenni, hogy tudjam, egy autó sem mozog így a földön? Ennek a mozgásnak semmilyen valós fizikai törvényhez nincsen köze a világon, következés képpen valós fizikai törvényeket nem szimulál a motor. Esetleg jégralliban nem lenne feltűnő, ahogy mozog a kocsi, ahhoz jó lenne az, amit itt fizikának kitaláltak a fejlesztők, feltéve, hogy nem próbálnák meg szimulálni a jég csúszását még pluszban.
Vagy vesd össze ezt a két kört Laguna Secában. [link] [link] Most tekintsünk el attól, hogy grafikában nem összemérhető a kettő, itt a mozgásról van szó.
[link] Ezt is meg lehet nézni, akármi legyek, ha ez élethű egy kicsit is.
Más kérédés, hogy mint már korábban is írtam, csak biztos elkerülte a figyelmedet, jó játék ez, csak éppen atom árkád.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #35173 üzenetére
Ez baromi jó lehet
Hamár COD akkor COD 4.
A kérdésem legionkább hozzád szól. De ha más tudja rá a választ az is szólhat, ne fogja vissza magát senki..Szóval van az hogy össze kell gyűjteni 30 DB Enemy Intelt magyarul 30 notit. Nekem 19 megvan és már a franc sem tudja hogy melyik pályáról szedtem össze őket. A kérdés az hogy meg e lehet valahol nézni hogy melyik pályáról gyűjtöttem be őket és melyikről nem.
Mert a COD 5 ben volt ilyen a Death Cardsnál. Itt csak azt találtam meg hogy mennyit gyűjtöttem össze.Végigjátszni az egéset elölről nagy meló lenne és úgy megnézni mi van meg és mi nincs.
-
Sickboy25
addikt
-
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest