- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
szaszlaci #34636 üzenetére
Az enyémet is ilyen gyorsan szerelték
Nem tökölnek vele, az már biztos. A szállítás viszi az időt, nem a csere. Egyiknap még az volt fent, hogy köszönik, megkapták, másik nap már, hogy megszerelték, küldik vissza. Pikk-pakk megy ott ez a dolog, gondolom nagyüzem van
-
tomkabp
csendes tag
válasz
szaszlaci #34636 üzenetére
igen a telepített játék backup lenne, de csak a mókolt gépen lenne futtatva... én nem igazán szeretném kiütettni a boxom, mert szeretek multizni... de egyes játékok meg vagy számomra megfizethetetlenek, vagy nem is elérhetőek legálisan itthon... szóval az én gépemnek mindenképpen legálisnak kéne maradjon, de néha-néha ilyen kerülő megoldással belenéznék 1-2 backupba.. mert sajna nem engedhetem meg magamnak, hogy mindent megvegyek amivel játszani szeretnék, és már buktam is rajta.. (demót leszedtem nagyon megtetszett, megvettem, mégse tetszett, eladni meg már csak pár ezres bukással tudtam, ami nekem sok a "semmiért") Pc-n is ezt a gyakorlatot használom már egy ideje, leszedem játszok vele, és ha tényleg tetszik megveszem és megyek vele online...
-
tomkabp
csendes tag
válasz
szaszlaci #34633 üzenetére
annó az lcd monitorok kezdetén a 24ms-re mondták, hogy azzal necces játszani FPS-t, de a 16ms-re már azt mondták az elején, hogy "ultra FPS barát"
Nekem a pc monitorom 12ms-es, és ha azon találsz utánhúzást, akkor minimum vérprofi grafikus vagy...U.I.: És köszönöm a válaszokat!
csak még 1 kérdés, akkor sincs semmi probléma a vinyó cserélgetéssel, ha egy mókolt, és érintetlen xbox között viszem át a dolgot..
vagyis konkrét példa: haver hegesztett xboxán feltelepítem az én vinyómra mondjuk a rock bandet.. utána a vinyó áttesz az én érintetlen gépembe, netre fel, fizetős kiegészítéseket megvásárolom és letöltöm rá, majd vissza haver boxába a vinyó és megy a backup lemezzel.
Ez működhet?Valamint ugye jól gondolom, hogyha megveszek valami tartalmat a marketplce-en, akkor az az accounthoz kötődik, vagyis ha letörlöm, felrobbantom, akármit csinálok, utána azzal az accounttal belépve ismét letölthetem "ingyen", a pontok újboli levonása nélkül?
-
rocket
nagyúr
válasz
szaszlaci #34615 üzenetére
Az a kabel X360 HDD-> X360 HDD masolasra van, nem mukodik PC-vel.
Xbox360 HDD-nel is csak a vinyon levo osszes adat atmasolasara van lehetoseg vele hasonlo, vagy nagyobb meretu vinyora, miutan atmasolta az adatokat torli a teljes tartalmat a "regi"' vinyonak, tehat osszesegeben nem atmasolasrol van szo, hanem athelyezesrol. -
30z.Samu
félisten
-
rudymester
senior tag
válasz
szaszlaci #34541 üzenetére
Már végigvittük havernál a 3. részt egy éjszaka alatt normál fokozaton és tetszett, de konkrétan végigrohantunk csak rajta. Osztottképernyős coop jó móka volt, csak a tv volt kicsi (50 centis lcd). Ráadásul ott volt a gép is mellette (vinyó nélkül), így süvítet mint egy turbina tőlem 1 méterre. Szeretném mindenképpen beszerezni és méltó körülmények között is végigvinni, természetesen valamelyik nehezebb fokozaton.
-
rudymester
senior tag
válasz
szaszlaci #34514 üzenetére
A Halo 1-2-3 összefüggő történet és a 2. rész nem egy multis butaság. Annyiban multis, hogy abban már volt LIVE támogatás és kapott egy kiegészítő lemezt is új térképekkel.
A 2. rész offline részéről voltag negatív kritikák, mert nagyon hírtelen lett vége és nem is volt igazán katartikus a végjáték. Egyedi volt még az is, hogy nem csak MC-vel lehettünk, hanem egy brute-al is (a nevére nem emlékszem). Nem volt rossz az a 2. rész sem, bár erősen az xbox határait súrolta, mert helyenként voltak benne érdekes grafikai megoldások.Az ODST-t szerintem azok fogják igazán értékelni történetileg, akik játszottak a régebbi részekkel is. Pl a 3. rész végén is csak azok nosztalgiáztak jól, akik játszottak az elsővel is.
Annyít írok ezekről, hogy kedvet kaptam a 3. rész beszerzésére, mert az még nincs meg, csak az 1-2 játék.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34534 üzenetére
Akkor egy kicsit megnyugodtam.
Egy tipp: ha van otthon műszerfal ápolós spray akkor azzal fújd le majd száraz ronyggal takarítsd meg. Kb olyan mintha új boxot kapnál vissza. Kifehéredik látványosan. Egy darabig csúszós lesz a felület de majd elillan a cucc ami rajta van.
Neked hány géped van? És mi a baja amiért elküldted?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34529 üzenetére
A whisper max eddig a legjobb ötlet. Ugye értelemszerűen a gari ugrik, mert a fém házba is belevágnék hogy a meleg levegőnek ne legyen ellenállása, csak a műanyag, de az félő hogy megolvad mert eddig a fém fogta föl, most meg a műanyag. Ha megolvadni nem is de szerintem tuttira besárgul. De lehetne pofás kipufogó csöveket rárakni
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34511 üzenetére
A négyzetalakú számítógépház ventiből lehet oldalra fújó ventit gyártani?
Itt a rajz hogy én hogy gondoltam.
A piros részt kivágni. a tetejét annyira letakarni hogy még tudja színi a levegőt de nem is szükséges. Viszont az alját teljesen le kéne fedni. Ahol képzelteben kivágtuk ott meg kijönne a levegő elvileg. De mivel hogy csavart a lapát ezért nemtudom, hogy hogyan viselkedik a levegő. VGA kárty hűtő szerűt akarok létrehozni. -
Def26
félisten
válasz
szaszlaci #34474 üzenetére
Ügyes. A fórumban linkelték ezt. Szvsz nem rossz ötlet.
Dynatron A48G 70mm 2 Ball CPU Cooler
Sőt itt egy szimpatikusabb. -
-
Def26
félisten
válasz
szaszlaci #34416 üzenetére
Azt is nézd azért, hogy maga a Live! az egy szolgáltatás, ami nem ingyenes. Egy komplett, tökéletesen felépített rendszert kapsz a pénzedért ami teljes mértékben kiszolgál azon a téren ami az Xbox -hoz kötődik. Átláthatóan összerakott az egész rendszer ahol még a leghülyébb is megtalálja azt amit akar.
Gyors szerverek szolgálnak ki a nap 24 órájában, rengetek letölthető extra tartalom ami után nem kell különösebben keresgélned. Szvsz egy jó rendszer. Nah, ezt kapod 800Ft -ért havonta. -
30z.Samu
félisten
válasz
szaszlaci #34416 üzenetére
"A hozzáállás szar. PC-t megveszem, játékot szintén, netet is, de a multiér nem fizetek."
Vedd azt figyelembe, hogy a PC-t fejleszteni kell évente, hogy elmenjenek rajta az új címek. Tegyük fel, hogy csak egy másik videó kártya kell, legyen mondjuk 25k. Akkor is jobban megéri kifizetni a Live-ot, ami 9000 Ft. Arról nem is beszélve, hogy általában nem csak videó kártyát kell fejleszteni évente a PC-ben.
-
rudymester
senior tag
válasz
szaszlaci #34388 üzenetére
Nem tudom hogy kell állítani, de gondolom valami hozzáértőt kellene rá megkérni. A PS2 korszakban említették, hogy nagyon picit kell csak állítani, mert érzékeny a kütyü.
Gondolom a rom tönkremehet a rezonanciától, portól, hőtől, gyenge minőségű lemeztől, bár ez a veszély kevésbé veszélyezteti az eredetis embereket. Nomeg azért dolgozik ezerrel az a fej meg a mechanikája, az is kopik rendesen.
-
Chosen
addikt
válasz
szaszlaci #34332 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy egyszerűbb-e törni
Az a kérdés, hogy melyik a jobb , használati szempontból, hang , sebesség, ezért írtam, hogy sokan panaszkodnak, csak nem tettem hozzá, hogy azért mert hangos stb. Lite On-ról mi a vélemény?
Def26: boltban csak előrendelni lehetett, de ha valakinek már megvan, akkor elnézést, én tévedtem
-
MeszarosB.
tag
válasz
szaszlaci #34328 üzenetére
Kösz a választ,
közben rájöttem,hogy megnézhetem árgépen.Gondolom prémium mostanában nem lesz occsóbb,az a kifutómodell.
Tehát kb. egy ötössel lenne több külön megvenni a kettőt,mint együtt
(ha nem számolom bele a headsetet,meg egyéb prémiumos dolgokat).Azt nem tudom,hogy ebben a konzone nevű boltban meg lehet-e bízni,
ők egy tizessel olcsóbban árulják a 120-ast. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34202 üzenetére
Sikerült valamit kigondolnod hűtés ügyben?
Én ha majd csinálom, akkor tutti valami olyat akarok amiben benne van a meghajtó.
Nem akarok külön töcskölni azzal is.
Egy csőrendszerben hogy reagál a levegő? Elképzeléseim újra vannak de még csak elvben működne.A tervem az hogy olyan csőrendszert csinálok a boxba hogy ahol van a venti most az egyiket kivágom, berakok egy kissebb ventit fordítva, tehát nyomja be a levegőt.
Erre a ventire rárakok valami alagutat ami zárt ez ugye megy a cpu fele.ott egy kanyar a gpu fel de akkor meg leszúkül a móka, majd a dvd meghajtónál megint kanyar vagy már a gpunál, még nem tudom. és a szívóventi ugyanúgy üzemelne.
Pluszba még egy venti a cpu hoz ami nyomja a gpu fele a levegőt. Remélhetőleg jól is működne.
Pár fokkal hűvősebb lenne elvileg. Lehet hogy kretén egy ötlet de jobbat most nem tudok. -
rudymester
senior tag
válasz
szaszlaci #34139 üzenetére
A konzolstúdióban 10k-ért nyomatták az utolsó darabokat. Most csak az amazonon tudom megnézni, de ott 35-40 dolcsiért adják. E-bayen szerintem olcsóbban is van, de melóhelyemen az nem elérhető.
Jah és esetleg rossz is szóba jöhet, mert úgyis csak a ház kell nem? Akkor meg még olcsóbban meg lehet úszni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34135 üzenetére
Magára a cd tálca takarására gondoltam. Olyanra kéne megoldani amilyen a gyári, hogy nézzen is ki valahogy.
Igazából ilyen cuccokat a konzolbolt szervízében lehetne találni. Érdemes rákérdezni, hogy van e nekik hulladékból pár dvd meghajtó és hddvd meghajtó, ami nem kell.
Szerintem egy külső dvd ház az kicsi a box meghajtójának. Vastagabb mint egy pc meghajtó, igaz nem sokkal de épp annyira hogy ne férjen bele. Legalábbis én úgy emlékszem. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34133 üzenetére
Hát ha el tudod vinni az áram kábelt azt az 5 centiset egy külső házba akkor minden sinen van. Sata kábelt 50 centiset lehet venni az meg bőven jó. Az áram kábel az ami necces, legalábbis nekem bonyolult. Egy házba beépíteni az sem bonyolult annyira de akkor nem lesz széle a tálcának, vagy azt nem tudom hogyan lehet megoldani.
Igazából ilyet kéne szerezni és kibelezni. Mármint a gyári hddvd meghajtót. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #34131 üzenetére
Nah igen, akkor tényleg eltűnik a kihívás meg az agyalás lehetősége.
Az xbox 360 hddvd player viszi a jáétkokat is ? egy kis ötlet a hűtésre.
Mert ha viszi a játékokat akkor itt a megoldás. -
Mr.Grincs
veterán
-
bwoay
nagyúr
válasz
szaszlaci #33863 üzenetére
a fogyasztással kapcsolatban mindig egymásnak ellentmondó vélekedéssel
találkozom. Nekem két LCD van itthon, 40" és 42"-esek, mindkettő FullHD,
a villanyszámlámon olyan 1 rugót dobnak összesen havonta.
Techneten olvastam egy plazma TV-vel kapcsolatos írást,
ott a szerző havi 5e. Ft pluszról számolt be, ami döbbenet.
Igaz, a képátmérő nagyobb, mint nálam, de legyen mondjuk 50", akkor is irreális.
A hír topicjában azonnal meg is indult a számolgatás, a cáfolás, meg a vita,
ennek kapcsán mertem óvatosan megjegyzeni, hogy összeségében
tudtommal többet fogyaszt. -
Sickboy25
addikt
-
Njördli
tag
-
Sickboy25
addikt
válasz
szaszlaci #33812 üzenetére
igen levágtam ezt, azért holnap át kell gondolnom melóban, mert nem 2 perces meló lenne
,mert elég sűrű és aprólékos tehát 2 mm- es helyközzel, 1 mm-es bordákat csak lehet bemarni tudnám,mert az esztergával ilyen pontosan nem biztos menne,de majd holnap megírom mire jutottam
az a 28mm-es részt azt miért emelted ki? Azt ott nem vágom
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33815 üzenetére
A routeres megoldást azt gondoltam. És ha rputer megvan akkor automatikusan megtalálják egymást? Mert nem sok mindent lehet ott csinálni a boxban, állítgatni meg stb.
Egyszer volt már téma ez a keresztkábel megoldás de nem tudom, hogy ment e vagy sem. A notik mennek vagyis maelyik képes rá, de a boxot nemtudom, jólenne, ha működne. -
_ak_
addikt
válasz
szaszlaci #33786 üzenetére
Zavarni lehet, h zavar valakit, de az akkor rossz helyen jár, lévén a ph! szakmai topik.
Engem pl egyáltalán nem érdekel a hűtés mod, de mondjuk a Dirt 2 köridő sem.
Viszont mivel ez mind a topik része ezért megérdemelném a bann-t, ha beszólnék.
Amúgy csak azt nem értem, h miért ragaszkodtok minden áron a plusz ventik felszerelésével. Én speciel inkább azon törném a fejem, h hogy lehetne még csendesebb a box. Viszont erre van megoldás, mégpedig a vízhűtés. Bár nem olyan egyszerű, de gondolom ahhoz is lehet egyedi blokkot gyártani, mint ahogy full rézbordát is.
A ventis hűtésre meg már évek óta van megoldás. pl [link] de van rengeteg ehhez hasonló megoldás a házi kivágom a tetejét azt majd csak oda rögzítem valahogy-tól egészen a sorozatba gyártott custom box házakig.
Tehát röviden és tömören én úgy érzem, h fel akarjátok találni a spanyol viaszt, de inkább nem gátlom egyikőtöket sem a negatív hozzáállásommal.
Annyit segítőt tudok beleszólni a projectbe, h a bordákról el kell szívni a levegőt és nem fújni őket (és mindenkitől sry akinek ez alap infó,nekem annó kellett pár óra teszt mire saját méréssel rájöttem erre.). A csak 2 oldalon nyitott légcsatorna kiépítése nagyon nagyon hatékony tud lenni és akármi módosítás megy, a meleget levegőt minéképp ki kell vezetni a boxból. Tudom ezek alapdolgok és senkit nem akarok hülyének nézni, csak sosem lehet tudni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaszlaci #33786 üzenetére
Hát nem tudom mi ebben a zavaró. Csak tanulni lehet belőle.
A modding sem tilos tudtommal, mert semmi törvénybeütközőt nem látok benne és szerintem bőven lehetne miről beszélni. Vagy akkor külön topikot nyitni xbox 360 modding néven.
Én is szeretnék bele világító ventitJól nézne ki este a sötétben.
-
Xirtam
veterán
válasz
szaszlaci #33780 üzenetére
Nem szaszlac félreérted nem azért írtam!
Újragolyózás? hát nem az se egy a legtartosabb dolgok egyike...De talán ha normálisan a nyákba magába integrálták volna a GPU-t nem tudna felszakadni!De kitudja lényegtelen, ha előző hsz-em durva lett bocsi csak szétrobban a fejem.
-
Def26
félisten
válasz
szaszlaci #33780 üzenetére
Szvsz ez egy fórum, és nem tűnik még csak off -nak sem. Én nem bánnám, ha lenne egy magyar leírás az egészről.
Azt tudom max elképzelni, hogy nyitsz egy új topikot ahova a box "házi barkács" hűtésével kapcsolatban lehet írogatni. Erről meg egy modit kérdezz meg, bwoay -t vagy Tiv -et.Amúgy nem találtam semmi használhatót.
Xirtam: Zavar, hogy jön mindjárt a suli, mi?
Aktív témák
Hirdetés
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- Nintendo 3DS LL JAPÁN NYELVŰ konzol, játékokkal, tokkal
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest