- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
Def26
félisten
-
woolwich
tag
-
_ak_
addikt
válasz
szaszlaci #35764 üzenetére
Ha hosszútávra szeretnél gondolkodni, akkor Voltcraft ipc 1l és akkor tutira meg van oldva minden ilyen irányú probléma. Amúgy nem érdemes abszolúte csutkára meríteni az aksit, mert az sem tesz neki jót, de van itt a pn-n fényképezőbe akksi topik, ott részletesen is belemennek a témába.
Én sanyo eneloopot használok, igaz fényképezőn kívűl szinte minden másba, de rettenetesen meg vagyok elégedve velük.
szerk.: ODST-s firefight elég gusztustalan tud lenni, 72percemet lopta el és még így sem tudtam elérni a 2ik szettet. Soloba Set:1 Round:3 Wave:5-ig jutottam.
-
lvnt
őstag
válasz
szaszlaci #35705 üzenetére
Ezen nincs értelme vitáznunk (tudom, hogy nem, azért írtad), mert egyikünk sem lehet száz százalékig biztos a saját igazában, ezt igazából csak az MS tudná megmondani.
Részemről ennyi.
Elég furcsák ezek a megjelenési dátumok, mivel ugye a FIFA Október 2.-án jelenne meg, én mégis elvileg ma délután játszhatok vele. Nem tudom, hogy honnan szerezhetik be ezek a konzolboltok a a játékokat megjelenés előtt (természetesen nem a virágbolti verzióra gondolok).
Emlékszem volt még egy ilyen régebben itt a topic-ban, hogy valaki a hivatalos megjelenés előtt kézhez kapta a Wolfeinstein-t.
Azt meg megint nem értem, hogy miért jelenik meg 2,5 héttel az európai után Észak-Amerikában, csakúgy, mint a demó. Engem ugyan nem érint, csak megjegyeztem. -
Dr.Burn
őstag
válasz
szaszlaci #35694 üzenetére
Ertem, annyit szeretnek megtudni hogy csak masolt jatekkal tudom tesztelni hogy flashelt vagy sem? Nem tudok sajnos ilyen jatekot sehonnan sem szerezni. Illetve csak azaz egy matrica van az elölapon ami fontos? Hogyan tudom a nyomokat eltüntetni az xboxrol(a szetszereles nyomokat)? Illetve majd csinalok meg kepet hogy a hatuljan a cimkek amin van a tap tulajdonsaga gyartasi ev stb. kicsit meg van kopva, de nem veszes.
-
Dr.Burn
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
szaszlaci #35637 üzenetére
hát én azért nem fognék bele. nem filléres dolgokról van szó, inkább szakemberre bízom. ha véletlen olyan is megolvad a nyákon aminek nem kéne, azt észre sem veszed, és keresheted évekig a hibát
vagy ha összefolyik 2 forrpont, akkor azt meg csak gányolással lehet szétválasztani, csiszolás stb.
de ha valaki belevág és sikerül neki, akkor szóljon és viszem hozzá a boxom, még meg is nézem hogyan csinálja a mester -
Sickboy25
addikt
-
Djuree
félisten
válasz
szaszlaci #35577 üzenetére
nagyon jó játék csak magyarok nem nyomják. nekünk volt csapatunk, de más magyarok nem voltak így viszonylag hamar abbahagytuk
sztem jobb mint a gow multi, sokkal.
nagyon nagy hangulata van mikor felnézel és jön a haver helikopterrel. fölszólsz neki hogy szálljon már le érted. ő leszáll és felvesz. nagyon nagy gém
az a baj ez már komolyabb mint a gow, menj és lőjjé szarrá mindent játékmenete és sajna a magyarok nagy többsége ilyen értelmi szinten van, nem értékeli egy komolyabb, nehezebben megtanulható játék multiját, holott sokkal nagyobb élvezet ha egy kis időt rászán az ember -
oddsmaker
tag
válasz
szaszlaci #35460 üzenetére
Heti rendszerséggel hozzák vissza, hogy eldőlt. Nem kell ahhoz focipálya, elég egy usb-s joy. És -10.000 Ft, vagy több a játék ára. Amire ugye rendeltetésszerű használat mellett van garancia. Állítva meg pont 1 oldalsó hűtéssel kevesebb, fektetve 1 picit alápolcolva pedig a hűtés is megoldva.
Nekünk ez vált be, tapasztalat alapján.
-
voorhees
csendes tag
válasz
szaszlaci #35386 üzenetére
Ejj. Most tettem be a 16 óráig töltött aksikat (tudod, amit múltkor beszéltünk), és alapból nem full csíkkal kezd, egy rögtön hiányzik. Sztem ez is pár nap alatt le fog merülni. Nem lehet, hogy az aksitöltő a szar? Vagy nem szereti a Duracell aksikat a Varta töltő? Vagy töltsem 48 órát, Nick Nolte-ékkal?
-
gyuri00
aktív tag
-
-
-
breetai
aktív tag
válasz
szaszlaci #35257 üzenetére
Kösz! Én is azt hittem, hogy az lesz a jó. De nem! Azzal túl sötét lett a kép ...
Azt Google-iztam egyet, ott meg azt írták, hogy ezt az opciót a TFT-khez tették bele. Mert a TFT-k fekete helyet inkább csak szürkét jelenítenek meg, így ezzel lehet ezt elvileg kompenzálni.
Engem az érdekelne, hogy ez tényleg így van-e!? Ill. valami hozzáértő azt is megmondhatná, hogy a színsémánál, haggyam-e Auto-n a beállítást vagy állítsam RGB-re ...
THX! -
BaLee
addikt
válasz
szaszlaci #35212 üzenetére
Kösz a tippeket így már azért tisztább a helyzet.
Elsősorban azért kérdeztem a dolgokat, mert több helyen láttam, hogy árulnak ilyen módosított boxokat ugyanúgy 1+2 év garival.
zack: amint aktuális lesz a vétel hívni foglak (gondolom ebben tudsz segíteni), most még csak infókat próbálok gyűjteni
-
keIdor
titán
válasz
szaszlaci #35132 üzenetére
Én már csak az FPS-ek miatt tartok PC-t, meg 1-2 RTS miatt, pl Empire: Total War. Minden másra konzol.
Gyakran játszok Multiplayert (Call of Duty széria pl.) és azt azért nem tudnék játszani gamepad-al... Single Player az megy, de lassú vagyok a többjátékoshoz, egyébként maximálisan egyetértek veled. -
sch_a
addikt
válasz
szaszlaci #35085 üzenetére
Én nem tervezem, h lecserélem őket, két pár van az Energizerekből
Bár két kontrollerünk is van, csak ritkán megy mindkettő, szóval még nem volt olyan, h akartam volna, de nem tudtam játszani az akksik miattDe ha majd egyszer vásárlásra adom a fejem mostanában, tuti új generációsat keresek majd
Am. egy érdekes jelenséget tapasztaltam ma. Rákötöttem egy 17"-os 4:3-as monitorra a boxot, és sokkal élesebb képet adott, mint a 19" szintén 4:3-as monitorom. Mindkettőnél 1280x1024-en volt a felbontás, főleg azoknál a játékoknál (Shift, Fifa09) volt szembetűnő a dolog, melyeknél két fekete csík helyett széthúzza teljes-re a képet. Ekkora különbség lenne csak a méret miatt? Megjegyzem mindkét monitor LCD, a kisebbik Daewoo, a nagyobbik LG.
-
-
sch_a
addikt
-
bwoay
nagyúr
válasz
szaszlaci #35063 üzenetére
ha újratölthető alkáli alatt RAM cellát értesz, akkor próbáltam,
de az körülményes (speciális töltő kell hozzá), és nem bír túl sok ciklust.
Viszont 1.5 V-os és nem 1.2.a 700-asok nekem is kazettás walkmanbe mentek
a csepptöltés csak egy szintentartó dolog,
olyan alacsony áramerősséggel történő töltés,
hogy azzal bajosan tudnál feltölteni egy akkut, ha mégis,
napokba tartana. Vagy hetekbePS3 lithium akksijával az a bajom, hogy ha lemerül,
akkor mindenképpen rá kell kötni a gépre a töltéshez.
én már nem szívesen kábelezek, ezért sem vagyok híve a Play & Charge kitnek.
PS kontroller amúgy nagyon sokáig bírja, mert rendkívül keveset
játszom a gépende PC-re szoktam inkább dugni töltéshez.
-
bwoay
nagyúr
válasz
szaszlaci #35060 üzenetére
én kb 18 éve használok újratölthető akksikat, még Ni-Cd-vel kezdtem (voltak vagy 700 mAh-sak), elfogyasztottam jópár töltőt meg akksit is, próbáltam mindenféle márkát mindkettőből. Most ott tartok, hogy próbálok teljesen átállni az új generációs cellákra, annyival jobbnak találom őket. Ezekkel sikerült végre megvalósítani "régi nagy álmom", hogy a lakásban minden távirányítóból kihajigálhassam (persze gyűjtőhelyre, mert veszélyes hulladék
) az alkáli elemeket. A helyükre Sanyo Eneloopok kerültek, van, ami 2 éve megy a gyári töltéssel.
Energizerben meg Duracellben nemigen hiszek, akkumulátor gyártók közül a Unirosst, Ansmannt, GP-t, Vartát, Sanyot tartom számon, meg most jutottam hozzá pár Panasonic Infiniumhoz, ezek egyelőre kiválóan teljesítenek (fényképezőgép vakkujában, még gyári töltéssel). Minden bizonnyal az Energizernek meg a Duracellnek is van ilyen alacsony kisülésű cellája, azoknak viszont nem tudom a nevét. de ha valaki ilyen új generációs akkut keres, akkor itt vannak az általam ismert típusok:Sanyo Eneloop
Varta Ready2Use
Panasonic Infinium
GP ReCyko
Unirossnál meg asszem a hibrio, de erre nem eszküszömCsabee:
a töltő minden esetben kritikus, bármit is töltesz vele. a legolcsóbbak az egyszerű időkapcsolós töltők, amiknél kiszámolják, hogy a hozzájuk adott akkumulátorokat az adott töltőáram mellett mennyi idő alatt lehet teljesen feltölteni, aztán ennek alapján beállítják az időzítést, mikor kapcsoljon le. Ha nagyobb kapacitású akkut raksz bele, akkor azt alul-, ha kisebbet, akkor értelemszerűen túltölti. Továbba arra sincs tekintettel, hogy mondjuk egy 4 db-os szetben a legritkábban egyeznek az akksik teljesen. Mindig van eltérés kapacitás terén, de ezzel csak azok a típusok foglalkoznak,
amik nem párosával, hanem egyenként vezérlik a töltőcellákat,
és nem időzítő alapján, hanem a töltöttség figyelésével.
Ezek általában tudnak kisütni is, vagy mondjuk van akkufrissítő üzemmódjuk, amivel az elhasználódott darabokat lehet felfrissíteni (töltés-kisütés ciklusok ismételgetése).
A legkedveltebb (és talán legjobb) AA töltők Magyarországon a Voltcraft IPC-1 és az IPC-1L. -
Sickboy25
addikt
válasz
szaszlaci #35045 üzenetére
Tegnap játszottam és ugye melegedett! Filmet akartam nézni utána, de annyira hangos volt, hogy egyáltalán nem tudtam koncentrálni a filmre
Viszont ha előtte nem játszok akkor teljesen halk!
Akkor van benne egy venti ami egy bizonyos hőfok után kapcsol be?
Már nagyon kíváncsi vok arra a halk box-ra, mert úgy megszerettem és ha még ez a boeing hang se lenne! -
bwoay
nagyúr
válasz
szaszlaci #34921 üzenetére
na még a TV-s válasszal adóso maradtam ám!
én nem vettem észre különbséget a matt meg a fényes paneles
6-os Samsungok között. Tény, hogy a fényes bevonat nappal kontrasztosít,
de mellette persze tükröz is, így kb annyi az előnye, mint a hátránya.
Sötétben meg semmi hatása. -
tomkabp
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Debian GNU/Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Temu
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest