- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
#43783936 #23839 üzenetére
Egyszer sikerült 2k-t sebeznem FV-vel, de ehhez is sok szerencse kellett
És csak első osztály...
(#23838) jozefgucci1
Nincs kis arty-m az a gond ez az egy van csak . Meg kisebb tierben összehozni 2K dmg-et nem könnyű szerintemNagy tierben megátod te is mi a probéma. T10-ben 2k sebzés artyval édeskevés a top 3-ba xp-ben is, oda legalább 3k dmg, meg 3 kill is kell, hogy XP-ben ottlegyél.
T6-ban nehéz 2k-t sebezni. Crusader SP-vel már volt 2500, meg talán 2100 körüli sebzésem, de az egyszarkevésbé jó arty.
S-51-el mint látod, 8. csatára 90%-os srácokkal meglett.
GW-Pantherrel szerintem még könnyebb összehozni 2k sebzést.Utána meg már csak a csapaton múlik, hogy retardáltak legyenek, és ne sebezzenek túl sokat
-
rlazol
veterán
válasz
#43783936 #23717 üzenetére
szerintem csak rágörcsölsz. 2 tank egyidejű sebzése nem nagy ügy a Pantherrel, de szerencse kell hozzá, a tankok megfelelő együttállása.
Felgyújtani is olyan, h amikor lazán játszol, észre se veszed, h mennyi csata lement nélküle, ha meg sikerül, akkor jé, megint.
Ennél a küldinél elég felgyújtani vagy tűzhalált is kell halnia?
-
galervin93
addikt
válasz
#43783936 #22546 üzenetére
Nem is értem a "manipuláció-hívők" véleményét, amikor olyan jó hasonlatok kerülnek ide leírásra, mint a dobókocka.
Ha valakinek van 10000 meccse, amin az elért - kissé szubjektív - eredményt, sebzést, fraget stb. 0=rossz meccs, 1=jó meccs értékekkel jellemezzük, akkor vehetjük kockadobásnak ezt a 10000-et. Na most ebből a 10000-ből megkockáztatom, hogy lesz olyan sorozat, ahol mondjuk egymást követő 10-20 dobás értéke azonos lesz! Lehet 0 és 1 is ez a kis mini sorozat. Igen, rendkívül kicsi ennek a valószínűsége (1/2)ˇsokadikon (ahány tagból áll a kis sorozat), de nagy adatsokaságban ez teljesen kisimul, mert lesz vele ellentétes kis sorozat is. Sok adatból pedig sokszor fordul majd ez elő.
Ahogyan az írógép elé ültetett majom végtelen lehetőség közül szükségszerűen legépeli Shakespeare életművét, ugyanúgy előfordulhat az is, hogy néhány szót, rövid mondatot már akár az első pár gombnyomásra beír. :-)
Az már csak hab a tortán, hogy annyi körülmény játszik közre a játékban, hogy a véletlen, de nem annak tűnő sorozatok rendkívül kirívóak lehetnek. 30 random ember random tudással, random kedvvel, random laggal, random csipával a szemében... Tökéletesen beleillik ebbe a képbe, hogy néha "csak veszítesz", néha "átlagos", néha pedig "unicum" meccseid vannak nyakra-főre. -
válasz
#43783936 #22546 üzenetére
Érdekes....
Te szinte mindig unalomból játszol (a példád szerint) hol 48, hol 72% eredményességgel. Mit is magyaráz ez meg? ...ja igen a 48%-nál álmos voltál a többinél csak unott..... Így már tényleg sok okosat le lehet szűrni. Unottan, unalomból kell játszani (de nem fáradtan!) és máris jó úton van az ember a 60% WR felé! -
rlazol
veterán
válasz
#43783936 #22276 üzenetére
ez se ennyire fekete-fehér
egyrészt a közösségtől függ és a vezetőválasztás/kijelölés folyamatától.
Pl.: A Pál utcai fiúkban Boka-t megszavazták parancsnoknak, onnantól az ő szava döntött. De Áts Feri-t is szavazás útján távolították el a vörösingesek a parancsnoki pozícióból könyv végén, bár addig csak az ő szava számított. Dobó István-t a hűbérúr (a császár) nevezte ki kapitánynak, ez ellen a várban senki nem tudott tenni semmit.Nem teljesen jó a párhuzam, hiszen a WoTban pl alapkérdés, hogy a klánalapítás 2500(?) goldjába ki, mekkora résszel szállt bele.
a másik rész nagyon messze vezet: ki milyen típusú vezető? És most nem a csatára gondolok, hanem a csaták közötti időszakra - mennyire kéri ki a többiek véleményét, mit bocsájt szavazásra, milyen szabályrendszert (megjelenés, parancskövetés) tart fenn, hogyan bánik azokkal, akik ettől ilyen (lustaság) olyan (technikai) vagy amolyan (személyes, családi) okokból egyszer vagy többször eltévelyegnek.
Sikerkönyvek százait írták erről a témáról, nekem az a véleményem, hogy a legfontosabb, hogy a főnök
1, járjon elöl jó példával
2, legyen következetes, de emberi
3, védje meg a csapatát, az embereit a külvilággal szembenEzért, ha az én klánparancsnokom külső fórumon teregetné a csapat szennyesét, azonnal elvesztené a bizalmam.
-
diegho
nagyúr
válasz
#43783936 #22135 üzenetére
Nem értem mire fel a sok gold. Scoutban is azzal lőnek. E100-al meg most az a gondom, hogy a kis löveggel, ha csak 3-4 lövést adok le, az kevés, mert ennyi időm van mire full golddal kiszednek, de a nagy löveggel ez már egész jó sebzés lesz, csak még 30k xp kell hozzá.
-
scyllarus
veterán
válasz
#43783936 #22110 üzenetére
Tudom
Egyébként nem volt különösen jó kör, a T67-tel nem nehéz ilyeneket futni, csak azok kedvéért raktam be, akik mindig a +2 tier miatt sírnak. Ilyenkor kell azzal menni, aminek ez nem számít. A 25 goldos küldi miatt szinte csak ezzel mentem decemberben, ezzel nehéz kiszorulni a top 10-ből.
Jut eszembe: a Hellcat milyen most? Én még a nerf előtt eladtam, de most gondolkodom rajta, hogy visszavenném. Nem kell, hogy OP legyen, csak simán használható maradt? -
Patrick76496
őstag
válasz
#43783936 #20721 üzenetére
Ezek szerint ezért. Bár akkor nem tudom, hogy honnan rémlik az a szabály, miszerint egy battle hero medált több játékos is megkaphat egy csatában. Talán FTR-en írtak róla. Amúgy ne tudd meg, hányszor lopták már el tőlem is, volt, hogy tizen valamennyi HP-n múlott. Én ilyenkor a vesztes csapat tagjának adnám meg, a győztes amúgy sem tud vele mit kezdeni.
(#20722) sith7:
(#20728) Djuree: Itt a T-62A legénységem, tegnap osztottam újra őket (hogy legyen BiA).
-
fsb1000
nagyúr
-
dfsz34
őstag
válasz
#43783936 #20730 üzenetére
Az is elképzelhető, hogy lacika a nagydoktori megvédésére készül és lazításképpen, a játék öröméért öli a kezdőket. A kezdők szerencséjére még ez se megy neki túl jól, 10e lejátszott csatával a T18-al és 4-5-6 skilles legénységgel.
Ez mind elképzelhető, csak nem túl valószínű
(#20726) jozefgucci1: szreintem a 9 éves gyereked 17-18e lejátszott csata után már az alapokkal egészen biztosan tisztában lenne. Az is egy érdekes kérdés, hogy 10e csata után valaki még mindig a troll ágyút használja a T18-on. Jó, ez lehet játék stílus kérdése is, de nekem sokat elmond ez, ugyanúgy, ahogy a wt td-ken is látom a rengeteg troll ágyút, érdekes, ezt lehet mondani pc módon erről a jelenségről ...
-
dfsz34
őstag
válasz
#43783936 #20724 üzenetére
hahaha, ez q..va jó. Itt van egy orbitális láma, erre benyögöd, hogy a játék öröméért játszik. Persze, biztos azért és biztos azért ragadt le tier2-ben. Aha, az anyósomnak meg ha kereke lenne, akkor traktor lenne.
Bármennyire is furcsa nektek a wn8 elég jó közelítéssel megmutatja a teljesítményt. Vannak benne anomáliák persze, de amit ugye mondtam, ha eljutott a tudatodig, hogy 10e csata után T18-ben meg majdnem 7e csata után a traktorban finoman szólva is szánalmas ez a teljesítmény, ami mondjuk az illető agyi képességeiről is elég lesújtó véleményt formál (tanulás képessége ugyebár).
Ok, mindent meg lehet magyarázni, ő biztosan a játék öröméért játszik. Hahahaha, Kösz, ez most feldobta a napomat...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
#43783936 #20635 üzenetére
Nézhetnél filmet is vagy tanulhatnál is ! Nekem is van szabadidőm a melóban ,de mivel a gépem sem alkalmas a játékra és a "dolgozó" kolegák sem szívesen látnák , hogy én lövöldözök , ezért a neten tanulok ! Ha még jól is fizetnek ezért neked akkor neked sikerült az élet
Van egy ismerősöm aki automata vegyi üzemben gépfelügyelőként melózik mint te na ő meg csak cod-ot tol egész éjjel ! Egy süketszobában ül egyedül a 10 órás műszakban ahol egyszer-kétszer megy ki csak ,de akkor is vegyvédelmi+állarc ruhában !Ha már extrém meló .: Van-volt egy évfolyamtársam aki két éve még a japóknál melózott egy rakétameghajtó üzemanyag-szállító hajón
Fél év meló ,de ki nem léphetsz akkor a hajórol mert a part közelébe nem mehet folyamatos 24 órás szolgálat , de cserébe 12 havi 5ezer dodós fizu + garantált egészségkárosodás ....
-
diegho
nagyúr
válasz
#43783936 #20469 üzenetére
Egyáltalán mi értelme a stattal foglalkozni egy olyan játékban, ahol a "good" szintnek nem feltétele az, hogy legalább a saját hp-d sebezd átlagban?! Sőt még a kékeknél is látni több olyant, akik nem tudják a saját hpjukat kiosztani átlagban! Ha ennyire borzasztóan alacsonyan van a szint minek foglalkozna bárki is a stattal?!
-
RaZroX
addikt
válasz
#43783936 #18581 üzenetére
textura maxon, extra effektek közepes minden más minimum, 1366*768. Amióta 9.3 van, rendszeresen zuhan le az fps-em. 9.2 alatt nem ment 30 alá.
Mind ezt úgy hogy a Crysis 2 gamer beállításokon átlag 20 fps-sel fut, GRiD 2 közepesen 35-40 fps, War Thunder közepesen simán elmegy 30-al....
-
Mardel
őstag
-
scyllarus
veterán
válasz
#43783936 #17723 üzenetére
Már régóta ki van fejlesztve, most kedvet csináltatok hozzá, hogy meg is vegyem. Csak kredit kellene hozzá, az 50 100-ra elment minden pénzem. Mondjuk, azt nem is bántam meg, igaz, hogy nyerni nem tudok vele, de így is egy szörnyeteg, élvezem vele minden pillanatát a játéknak, pedig még nincs meg a nagy ágyú, de az ARL-ével is istenkirály
Tomi0703: hidd el, van olyan.. Még a Tiger II-vel jártam úgy, hogy sniper nézetben egyszer csak megremegett a célkereszt, és lett egy killem. Kinéztem, hát egy ELC akarta lerammolni a 75%-on lévő T2-őt... Azon a héten (is) szoros volt a verseny, de simán nyerte a "Hét Idiótája" címet
-
Tomi0703
addikt
válasz
#43783936 #17723 üzenetére
és (#17724) csapee: A páncél, mindig azt mondják.
Vastag ja, de a kialakítás szar. KV-1-től az összes paradicsom tudja hol kell belőni. Sarokharcban tényleg jó, csak ott meg a fos tornyát viszik keresztül. Nálam a lövegpajzsot is előszeretettel lőtték be (mozgatással is, bárhogy próbálkozott az ember, a weakspot sem kicsit a tetején).
A pontos ágyú hülyeség. 0.38 szerintem nem "németesen pontos". Vagy valakinek ez pontosnak számít? Jó, 0.46-hoz képest tényleg az, de ne már... Ráadásul ez a pontosság a szokásos hatalmas célzásidővel párosul. Kb. becélzok valakit, kimegyek iszok egy kávét, visszajövök és addigra talán beszűkült.
Ami nekicsattan az szétkenődik. Ezt félig megadom.Gyogyós lightok szoktak néha belém jönni, de amúgy ki az az idióta aki belédrammolgat E-50M-en kívül, meg úgy eleve egy másik heavy tankba?
-
rlazol
veterán
válasz
#43783936 #17392 üzenetére
ezt sose értettem.
én még a kékeket se lövöm első körben. A múltkor vki bekékült, de nem láttam, miért, nem bántottam. Ment előre, törte az utat, jól harcolt, kár lett volna érte.
Nemrég airfielden egy t49 felállta a TD domb tetejére a jobb oldalon és elkezdte lőni a csapatot, 3 saját tankunkat lőtte ki. Az elsőre azt hittem, véletlen (nem volt rálátásom) a másodiknál kezdtem el lőni rá, de így is kilőtt még valakit, mire elfogyott a hp-ja. Szóval van ilyen is - olyan is. Aki csak szimplán hülye, de nem agresszív velem szemben még jó lehet golyófogónak, időt, golyót nem pazarlok rá. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
#43783936 #17251 üzenetére
Jelenleg a Jacktor MOD pack v3 - 0.9.2 -es csomagot használom és ezen moddal jön a hibaüzenet,de viszont a Aslain's XVM Mod + ModPack installer - 0.9.2 csomaggal el sem indul a játék ..kifagy
Elméletileg várható volt a napokban egy micro pecs,de én nem vettem észre,hogy valamit is frissített volna a kliens ..de tény,hogy tegnap reggeltől beleköt a modoba a játék :/ -
dfsz34
őstag
válasz
#43783936 #16800 üzenetére
ja, ja, a háta gyenge, az oldala jó szögben belőhető szintén, de flankolni kell, szemből nem fog menni. Amx-el körbefutottam egyet, mert a tornya is iszonyat lassan forog, nem tud meglőni, ha elkapom nyílt terepen (mintha a bélák önbizalma most már határtalan lenne, azért nyílt mezőre támogatás nélkül ne menjen már ki, mert lehet, hogy szemből csak karcolják, de egy gyors tank körbefutja), de a béla bekerült azon tankok közé, amikkel nem akarok szűk utcában összefutni szemből
-
Departed
őstag
válasz
#43783936 #16414 üzenetére
Az 5-5 killes dolog attól függ, hogy pro játékosként alacsonyabb tier-ben aláztak, vagy T10-es csata, esetleg jól teljesítő nem túl jó játékosok. Ha az első, akkor hajrá, vezesd csak félre őket.
A Churchill-es fazon meg nagy észlény lehetett ha olyan helyen válaszolgat ahol szét tudod lőni.
-
válasz
#43783936 #16394 üzenetére
Annyiban más a te példád, hogy ő lehet, hogy így teljesen jól érzi magát a játékban azzal amit tud. Akiről én beszéltem az gyanítom sokkal jobb is lehetne ha 100-200 csatánként nem ugrana tiert. Ahogy játszik talán épp kifulloz egy vasat és már lép is tovább.... (nem egy ágat vitt, megnéztem az 1100 csata alatt volt már legalább 20 tankja)
-
Flayer
senior tag
válasz
#43783936 #16382 üzenetére
Persze igazad van!
Én is messze vagyok a pro játékostől!
Én magam a lelkes amatőr szintre sorolnám magam akit az xvm szinkeverő véletlenül zöldre festett!
Esetek többségében tényleg egymást zavarják de láttam már véletlenszerűen összedolgozó piroskákat ellenem!Ja már egyedül voltam a pályán a lemmingvonat ellen!
-
Flayer
senior tag
válasz
#43783936 #16380 üzenetére
Szia!
Az xvm jóslat tényleg szokott meglepetéseket okozni ez biztos!
De ha őszinték akarunk lenni 10 meccsből 7-szer azaz eredmény amit jósol!
Amit viszot mostanában észrevettem a tomato játékosok megtanutak néha együtt támadni és hiába vagy profi 4-5 azonos színtű tank ellen nincs esélyed! -
mcwolf79
veterán
válasz
#43783936 #16377 üzenetére
Semmi értelme nincs a szín alapján eldönteni dolgokat.
Magam példáján tudom, hogy hiába jó valaki szín alapján, mindenkinek vannak rosszabb napjai, külső körülmények is befolyásolhatják a játékot.
Tegnap is beírta egy ellenfél nekem mikor elhullottam a T30-cal ,hogy egy epic játékostól többet vártak volna. DE tulképp csak a triplázás miatt játszottam azzal a géppel (top ágyú sincs meg még rá), fél szemmel a döntőt néztem. Tudom, ilyenkor nem kell játszani, de én csak leültem a gép elé. Ennyi! (mondjuk azon is durrant az agyam,mert egy másik értelmes honfitárs így kezdte a mondandóját, hogy "öcsi..." . Lehet az apja lehetnék, de amúgy is árulkkodik az illető IQ-hányadosáról.)
Ilyen szempontból én egyáltalán nem adok az XVM "baromságaira" . Irányadónak jó a játékos átlagos képességéről, de egy meccset nem lehet erre építeni, hogy majd "ők mindenkit eltakarítanak". -
-
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
#43783936 #15759 üzenetére
Múlt héten volt, utolsó ellenfélként volt egy T34. Nem volt már csak valami 3-400 hp neki. Én a kis hetes meddel, most vagy comet volt vagy t34-1 nem is ez a lényeg de 700 hp körül. Mondom üsse kő elsőnek értem oda, akkor lerohanom egy lövést kibírok mi az nekem. Igen, egy lövéssel leszedte rólam a teljes hp-t és nem ammo rack volt. Pislogtam bőszen hogy most mi van, azután jöttem rá, hogy az a T34 bizony egy T30-as volt
Picit fáradtabb voltam a kelleténél
-
Patrick76496
őstag
válasz
#43783936 #15464 üzenetére
De akkor gondolom szemből mentél neki.
(#15465) mrszitya: Nem az átalakított stat ablakra gondoltam, de abból is jobb volt a régi. A rossz pályák kitiltását meg támogatom, de sajnos nem akarják bevezetni. Arra fogják, hogy még hosszabb várakozási idők lennének, pedig még most egyáltalán nincsenek. Meg én inkább várok tovább, de akkor normális pályára rakjon már be... A lightos körökhoz meg grat, szvsz mindkettő nagyon jó kis gép volt.
(#15472) Runo: Próbálok szépen fogalmazni: Remélem téged is agyonszopatnak az arty-k, amikor normális tankkal mész.
Bocs, de rosszul esik, hogy a tankomat nyomorékká teszik az arty-k, még esélyem sincs elmenekülni, te meg itt röhögsz azokon, akiket kilőttél. Szerintem nagyon rájuk férne még egy nerf, egyre többet látok 3-3-mat oldalanként, és egyre többet találnak be. Még a végén kénytelen leszek megszegni 8.6 utáni fogadalmamat és folytatom a francia arty ágat a 7-es lórival. Megéri?
-
Djuree
félisten
válasz
#43783936 #14728 üzenetére
én ezzel a lassúsággal nem vagyok kibékülve, de legalább jönnek az acélfalak, megdöbbentő mennyire nem tudják még sokszor t7-ben sem hol kell lőni.
xenom0rph: jó kérdés, jó lenne még ma is dupla ikszpével tolni. bár elvileg ma még van, nem tudom a peccs miatt adnak-e plusz időt.
-
Angel1981
veterán
válasz
#43783936 #14324 üzenetére
Nem értem, a szintjén gyakorlatilag ugyanaz, mint az AT8 - de nem vitázom, mert így érzed.
Mondjuk a statom nekem is jobb az AT8-al, de még nagyon noob voltam, amikor vezettem őket, így betudom annak, hogy T7-ben az akkori tudásommal átlag alatti voltam, míg T6-ban átlagos.
-
mrszitya
senior tag
válasz
#43783936 #14324 üzenetére
Értelek, de azért próbáljunk óvatosak lenni az erős, gyakran megalapozatlan kijelentésekkel (természetesen ezt általánosságban mondom, mindenkire vonatkozóan)... Nem igazán értem, mire fel az ilyen jellegű hozzászólás például: "Viszont a TD-k T6-tól végig tényleg hulladékok". Vicces ezt olvasni, ez egy teljesen szubjektív vélemény, tényszerűen kijelentve. Így mindjárt másképp hangzana: "Utáltam az AT-szériát t6-tól / béna voltam velük / nem bírtam megszeretni őket".
Én is szívesen "lehordanám a sárga földig" pl. a B1-et, hiszen valami brutálisan rosszak az egyes mutatói (DW2-vel együtt), de biztos van olyan, aki szeret velük kínlódni. Az esetében viszont lenne is mire hivatkozni, az egyes statisztikáik is igazolják a dolgot.
-
mrszitya
senior tag
válasz
#43783936 #14309 üzenetére
TD STATISZTIKÁK - BRIT TD-k
TD - Túlélési százalék: (összesen 72 TD)
1. T95 41,05% ... 8. AT-7 35,64% ... 12. AT-2 34,79% ... 14. Teknőc 33,97% ... 15. AT-8 33,26% ... 20.AT-15 32,50%TD - Nyerési ráta: (összesen 72 TD)
1. FCM 36 Pak 40 55,96% ... 4. AT-2 52,04% ... 10. AT-7 51,50 ... 14. AT-8 50,84% ... 23. AT-15 50,15% 35. Teknőc 49,29%TD - Kilövés / csata: (összesen 72 TD)
1. E100 1,494 ... 18. Teknőc 0,914 ... 25. AT-15 0,855 ... 27. AT-7 0,836 ... 48. AT-8 0,669 ... 51. AT-2 0,660vBAddict (Data for this statistics is based on 2.56 million public random games of the last 30 days with 76.74 million tanks participated.)
-
Patrick76496
őstag
válasz
#43783936 #13483 üzenetére
Eleinte én sem csíptem a Comet-et, de később rájöttem, hogy talán még jobb is, mint a Cromwell. A gun depression, view range és célzásidő sokkal jobb, mint az elődnél. Az más dolog, hogy a nagyobbik tesót berakja nagyok közé is, viszont nekem még így is megvan vele 1749 sebzés átlagban.
(#13484) Enzolord: Tartogatom az 1 nap prémiumot a nagy accon olyan napokra, amikor jól ki tudom használni.
(#13497) Dobi 562: Régen nem volt az, manapság viszont már az is sok. 0 vagy 1 szvsz bőven elég. Néha megfeledkezem róluk, de ha valamelyik lő belém egy nagyot, akkor általában szép napot kívánok neki..
(#13498) jahrn: Ez jó ötlet, a SU-101-en is marha nagy szopás a 2-es gun depression. Ha emellé még az is jön, hogy 3,4 sec alatt céloz a Sport KV, 0,46 a pontossága, és 330 a látóhatára akkor szerencsére tényleg hulladék tankot sikerülne belőle csinálni.
A Hellcat nerfet is támogatom, a SU-100 viszont nem értem miért OP. Amúgy SU-100-on tényleg volt D-2-5S, csak éppen SU-122P néven létezett.
-
virkir
veterán
válasz
#43783936 #13233 üzenetére
Mivel semelyik tankkal nem igazán bír háromnál több sebző lövést bevinni átlagban... szerinted mennyire lehet hatékony egy olyannal?
KV-1S nincs két sebző találat körönként, Hellcat éppen meghaladja a kettőt. Ha ezekkel az opé tankokkal nem megy akkor majd pont az angolok.
Mentségére szóljon, hogy legalább nem is erőlködik magasabb tier-be.Midway
Szerinted a WG a máltai szeretet szolgálat reinkarnációja vagy egy profitorientált cég?
Az a büdösgyökér pék is b@sszameg mert pénzért adja a kenyeret?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest