- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Midway #15611 üzenetére
Játszani nem kötelező. (szigorúan személyes vélemény következik) Aki meg nem fizet egy fillért sem, az meg mélyen hallgasson el és pláne ne merjen egy rossz szót szólni azokra, akik lehetővé teszik, hogy továbbra is egy forint hozzájárulás nélkül játsszon.
Áruld el, milyen modot használsz, ami kiírja a player neve mögé, hogy ki mennyit költött a játékra, nagyon érdekel. Továbbá lehet variálni, hogy rubelben vagy euróban írja ki az összeget?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Midway #15606 üzenetére
1.: ez a kérdés hogy jött ide? (az árakat te is láthatod)
2.: semmi közöd hozzá, hogy ki mennyit hajlandó beleölni a játékba.@mcwolf79: én naponta megkapom, hogy milyen burzsuj vagyok, amiért akkora a Steam profilom amilyen (amikor ott az enkór!!), amiért van skines hősöm LoL-ban (amikor az pénzbe kerül!!), amiért nincsenek kiüttetve a konzoljaim (pedig ingyen lehetnének a játékok!!) meg középkategóriás telefonom és felsőkategóriás tabletem van.
Nem iszom, nem bagózom én sem, megdolgozok a pénzemért, és addig élvezem ki, hogy arra költhetem, amire szeretném, amíg nem zúdul a nyakamba az önfenntartás.
Az ilyen jellegű kérdések, mint amiket Midway is feltesz, rendíkül fel tudnak idegesíteni, mert más pénztárcájában való nyúlkálás az egyik legundorítóbb dolog.
-
Mister_X
nagyúr
HD7750-em van (1GB GDDR5 Low Profile), 1440*900-ban megy maxon, pályától függően 50 és 30 között változik az átlag FPS. Teszt szerveren tankok berobbanásál szokott a minimum lenni.
Szeretem ezt a kártyát, ár/teljesítmény arányban nagyon jó. Kár, hogy majd el kell adnom.
A lényeg, hogy egy Intel CPU legyen bármilyen VGA mellé, Sandy Bridge-től felfele.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#40993792 #15411 üzenetére
Én is csináltam már ilyet, úgy voltam vele, hogy inkább a full hp-s 110-embe csípjenek (ha tudnak), mint a leláncolt és megtépett IS-3-ba. Kaptam két pofont (meg vagy tíz pattanót), és így le tudtuk hozni a meccset. Sajnos az a baj, hogy ennyi esze a játékosok 95%-ának nincs
-
Mister_X
nagyúr
válasz
kicsitrash #15389 üzenetére
"Kezdő játékosoknak egyébként páratlan sikerélményt tudnak nyújtani, mert míg tier6-ban 2 lövésből kiszed bármit a kv1s, addig itt egyedül képes lehet tartani egy oldalt... vagy sorban kiszedni 2-3 tankot láthatatlanul... ez szerintem elég jó motiváció
"
Izé, csak szólok, hogy tier 4-5 is mehet KV-1S ellen és az az igazán ipari szopás... Nemhogy kettő, hanem egy lövésből szed ki és a 175mm pen megfogásához is lánctalp meg RNG kell. Elég ha rosszul kap el és elpukkansz, kigyulladsz (tier 5), vagy csak simán megöl (tier 4). Én olyan boldog voltam amikor meglett az első tier 6-os gépem (Type 58), hogy végre ki tudok én is osztani pár pofont ezeknek az ópé csicskavasaknak. Most bő 1500 csata után már T4-5-tel is jobban tudok játszani, de attól még tud bosszantó lenni egy KV-1S.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mefistofeles #15381 üzenetére
Én tudom a választ. Berakta a Matchmaking a profilodat az állandó kivételek közé és folyamatos vereségre kárhoztat.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
kicsitrash #15365 üzenetére
Nem fullos a tank, plusz végig bent voltam a falucskában, tehát minden még egy Hetzer számára is spottávolságon belül volt. Tolhatok replay, volt egy kis RNG is, amikor sikerült leláncolnom az ELC-t, simán kinyírt volna.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
belaazallat #15361 üzenetére
Nekem egy szintén hazánkfia írt angolul cifrákat, amiért kilőttem E25-tel az M5A1 Stuartját. Meccs után ráírtam magyarul, hogy előbb tanuljon meg felderítőkkel játszani, mielőtt sírni támad kedve (berusholt Artic Regionon). Megkaptam, hogy mocskos csaló vagyok, mert kiszedtem kétszer a motorját, leláncoltam és a sofőrt is kiütöttem. A láncolás becs szó az RNG hibája, én a tanktestre céloztam
Ékes nyelvezetét prezentáltam a klánja egyik deputy commanderjének, ahol elvileg ezért a stílusért automatikus kizárás jár. Azért szóltam, hogy ez legfeljebb egy sárgalapos tevékenység volt és inkább kapjon intenzív light tank kiképzést, mert a felderítőknek nem az a sorsuk, hogy az első percben elpukkanjanak.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Megvolt az első 15-0 meccsem, Murovanka sima csata. Fentről indultunk, berusholtam AMX 12t-vel a tópartra. Olyan epic free fragnek bizonyultam, hogy sikerült pattintani a T25/2-t, és engem stírölt megállás nélkül a pokolcicus és a sportos kávé is. Sajnos csak a T25/2-t értem, arról meg csak pattantam. Annyira belém voltak zúgva, hogy szét lettek kapva öt perc alatt... komolyan, lövik őket és várják, hogy kibukjak a biztos fedezék mögül. Ilyet sem éltem még.
-
Mister_X
nagyúr
Nem tartott sokáig betörni az E-25-öt
Csak úgy tojja a kreditet, még jó hogy a kínaiakkal meglett az SP event. Ilyen ütemben, amíg kitart a prém minden egyes alkalommal, talán kiizzadok egy WZ-111 1-4-et meg a többi kifejlesztett járgányt.
Sajnos elbaszarintottam a végénél, azt hittem az arty a másik oldalon lesz elbújva és meg akartam lepni. Ő lepett meg engem, csak sajnos az efféle vendégvárókat nem nagyon szeretem. Ripléj.
Amúgy az a medál amit kaptam, mi akar lenni? Azért kapom, ha x-szer csapatelső vagyok?
-
Mister_X
nagyúr
Végre fullos lett a 110-em
BiA-val, gyorsítóval, hadtáppal 7.91 sec alatt tölt újra.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
KisApám #15266 üzenetére
Csak tudnám ez miért b*ssza föl egyesek idegeit ennyire. Megtetted ami tőled telt? Igen. Sebeztél rengeteget? Igen. Jó a WN értéked a sok vereség után is? Igen. 50% környékén maradt a WR-ed? Igen.
Érdekes, hogy a WoT-ban mindenki csak veszít és senki sem nyer, ez is biztos valami featue
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Th1sN04ll #15133 üzenetére
Én Malinovkán mindig beírom, hogy fedezzenek, bepingelem a mapot és lerongyolok a folyópartra a báziskonál, aztán csak elő kell bújni néha. ELC-t ki sem tudják onnan szedni, ha valaki meg jönn elintézni, akkor meg kivégzik - márha értelmes a team persze.
Prohorovkán meg megállás nélkül körözök középen, ott van egy mélyedés, ahonnan simán ki lehet spotolni a fasornál lévőket. El Hallufon fel lehet rongyolni a szerpentinen, Fishersmanen okosan kell Need for Speedezni, Himmelsdorf csak a sínes rész élhető, Cliffen fel a világítótoronyhoz, Redshire-on lehet három kört is menni a sok idióta heavy között bal oldalt, meg ilyenek. Már alig várom a nagyobb AMX-eket
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Atlantis #15129 üzenetére
Jobban fut, mint a WoT, nekem minden csutkára van tolva, úgy van 25-40 FPS-em (pályafüggő, még nincs városi map ahol lehetne több), a WoT-ban is kb. ennyi de ég és föld a különbség.
WoT-ot viszont nem fogom érte abbahagyni, nagyobb az eSport feelingje.
Más: amikor ilyen meneteket megyek ELC-vel (ez mondjuk viszonylag rossz volt, mert nem mindig halok meg + kicsi tier), akkor érzem, hogy hozzátettem a győzelemhez. Méghogy a lightok nem tesznek hozzá a csatához.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
bullseye #15100 üzenetére
1k csatával nem lesz senkinek sem IS-3-a. szerk.: skilles legénységgel
A 3. win azért tényleg RNG power.
A meccs eleji bunkózást hagyjuk, a közvetlen előzményeket nem látni, de szerintem kellett félteni senkit sem.
Amúgy mi értelme ennek a fehér tankhulla modnak?
Ha valami ki van lőve, azt látom, ha van mögötte egy másik tank, arra a WG rajzol piros körvonalat, ha eltalálható.
@Bingisz: hát... három elég mínuszos kör belefért, a legények meg lemaradtak? Vagy nem szokott kredit lenni a liláknál?
Nekem mondjuk speciel tényleg nincs kreditem, kész csőd fenntartani ezeket a friss tier 8-as gépvasakat.
-
Mister_X
nagyúr
Alakul azért ez is
Jó ez, csak tudni kell használni. Ezzel a csatával meg is lett az XP a jobbik ágyúra.replay
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem ráéreztem a kicsikére, imádom már az ELC-t
Eleinte olyan fura volt, aztán rájöttem, hogy csata elején kell egymás után két R-t leütni, oszt keziccsókolom.
Az új Redshire is tetszik, a bal oldali ütközőpontnál három kört lefutottam, plusz szegény AT-7-et is elintéztem (elintéztettem) a hegyen. Sajnos elkapott egy KV-2, pedig jó lett volna még mókázni.
Alig várom a fizetést (meg az érettségi szezon végét), akkor meg is veszem a Type 64-et és átugrom az AMX 12-t (az valahogy még nem fekszik, talán még 50 csata...).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mefistofeles #15018 üzenetére
Én is kezdjek el sírni, hogy x IS-2 csata hány százaléka Tier 8 meg Tier 9? Hogy miért nem tudja olyan csatákba bedobni, amikor AT-2-vel megyek és ott az a top tier? Egyszerűen túllépek rajta, mert akkor is tudom hozni a legjobb formámat, ami vagy elég, vagy nem.
Egyszer mondod, hogy nincs itt semmi rendszer, máskor meg keresed az összefüggéseket...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #14931 üzenetére
Elhiszed, hogy mégis látványos javulást tapasztalnál a játékok 95%-ánál, hogyha Intel alapon hajtanád a VGA-t?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #14914 üzenetére
Szerencsétlen videokártya az izmait se tudja ez a proci mellett megmutatni, nem hogy feszítsen is
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Antonius1978 #14858 üzenetére
Azért megy szarul, mert az optimalizálást hírből sem ismert engine processzorlimites. Ezt úgy tudod legkönnyebben orvosolni, hogy veszel egy másikat.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Antonius1978 #14847 üzenetére
Én inkább bízom a gépem a CCleaner és Defraggler kettősére, nekem nincs gondom a géppel így.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Ez az AT2 nagyon pén tank
Egy Chi-Nu intézett el vele négy kill meg jó sok sebzés után, de felülről (Mountain Pass) - biztos nézte ő is a Girls und Panzert
-
Mister_X
nagyúr
Én eddig nem tapasztaltam számottevő FPS visszaesést, de a játék egyértelműen szebb lett. G840 + HD7750, minden max, 1440*900.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #14640 üzenetére
Ó, GF-ben az lenne a bajod, hogy hiába lövöd a szemétládát, ő mégis oneshotol
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mefistofeles #14616 üzenetére
Máskor: bemásolod, nyomsz az üzi végén egy space-t és kész.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
J.J. András #14412 üzenetére
Véletlenül semszerver oldalon van számolva minden, á dehogyis, hova gondolunk...
Vagy replay vagy meg sem történt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #14395 üzenetére
Még én is nosztalgikusan gondolok vissza arra a rakás ócskavasra
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Steelheart2 #14348 üzenetére
80-90ms hol nagy? Még bőven a játszható kategória. Nekem az XVM 48ms-t ír mindkét szerverre amúgy.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Steelheart2 #14346 üzenetére
Eddig egyszer volt az, hogy 45ms pingnél kigyulladt a piros lámpa, majd tíz másodpercre megfagyott a játék. Elúszott 75k kredit, de legalább a WN-em nem bánta.
Tegnap én csak a sírást konstalláltam, akkor sem ment fel nekem 90ms-nál és azt betudtam a WiFi-nek.
-
Mister_X
nagyúr
Franc essen már a WG-be, oroszéknál elsején jön a fizetés?
Most vannak a jó kis premiumos akciók és én így kimaradok belőle.
-
Mister_X
nagyúr
Megeshet, Black Princig tippelem, hogy használható a heavy ág, TD-k terén az AT-7 mocskosul rossz lehet, mert nagyibb a weak spotja, mint az AT-8-é. Magamból kiindulva, én sem hiszem, hogy örömömben fogok tapsolni a menetek 90%-ában, mert én is intéztem már el a himmelssdorfi halálkanyarban egyszerre AT-7-et és AT-8-at hull downolt T-34-1-gyel.
-
Mister_X
nagyúr
Ez a Matilda egy vadállat
replay - pedig csak a Matilda BP legénysége lett beledova, el sem merem képzelni milyen lenne 100-as legényekkel, töltésgyorsítóval, célzásgyorsítóval... Bérelt helye lett a garázsban
-
Mister_X
nagyúr
Sikerült ma akciózniuk pár prémet, amikor még messze a fizetés
-
Mister_X
nagyúr
Valaki fent van most CT server 2-n és van kedve picit low tierben gyakorlózni? Kíváncsi vagyok, hogy a kis prémek mit tudnak
-
Mister_X
nagyúr
Párszáz csatás 50 WN8-as nyomorék azzal szórakozott, hogy folyton "kigáncsolta" (hátulról rámkanyarodik, így irányt váltok) a Matildámat. Figyelmeztetésképpen ellőttem a lánctalpát, haladok tovább, erre belém lő hátulról. Megfordulok, belé lövök egyet, addigra már a másodikat lövi belém, oda az életem kétharmada, nem sajnáltam már tőle a lőszert. Nem kékült be 390HP lelövése után és persze én lettem bannolva
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mefistofeles #14205 üzenetére
Mennyi a globális winrate-ed?
-
Mister_X
nagyúr
Bazzeg, van Isten
Lehet így engesztelnek a mai napi szopóágért
na, most aztán komoly bétálás következik.
-
Mister_X
nagyúr
Én néha azon is csodálkozom, hogy a W-t nyomják az S helyett... valamiért engem is a WoT-ilag fogyatéskosokkal rakott össze, mentem is teszt szerverre, ott legalább elkönyvelem, hogy sok még nekem a T10 vagy nem ismerem eléggé a T7/8-as prémeket (bár a Maus egy vicces jószág
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest