-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jahrn
senior tag
válasz
Mister_X #15585 üzenetére
+1 a 7750-re. Egy ideje a filmnezos geppel jatszom a WoT-ot, es abban egy XFX 7750 van, teljesen elegedett vagyok vele (csak azzal nem h 2 slotot foglal a kartya..). Arra viszont tenyleg oda kell figyelni h nemely gyarto GDDR 3 memmel szereli az ilyen kartyakat, ezek kerulendoek.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Mister_X #15390 üzenetére
Nem kell félremagyarázni
Én pl. szeretem a vak kis sportokat, rengeteg hp-t lehet lelőni róla. Arról a véletlenszerű pillanatról szeretttem volna beszélni, amikor egy tank a saját tierjében dolgozik. Ennyi erővel mondhatnánk, hogy tier6-ban meg ott van mumusnak az isu, az is 1hitel... Feljebb meg az fv...
Papírtd fronton úgyis mindegy, milyen tierben vagy... ha felspotoltak, meghaltál...
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Mister_X #15134 üzenetére
12t kicsit szenvedős, az inkább csak spotter, bár cseppet lassan gyorsul szegény, túl kell esni rajta
13 75 jobb egy fokkal, de kicsit az átütés és az alfa... 13 90 jó, sokáig tölt de a 240-es átlag, és a 6 töltet tud takarítani a 170-es pen pedig mindenhova elég majdnem oldalról, és hátulról
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Mister_X #15130 üzenetére
Amúgy a wt jó lesz, én nem csinálom most, tele van még bugokkal, és annyira azt nem kúltiválom! Viszont nálam is marad a wot, mert nem egy a 2, hát ha raknának alá fazsa több magos suppot, meg egy picit csiszolnak még a grafikán és annyi, bár én nem mondanám hogy csúnya, de van szebb ez tény!
Nekem port is hiányzik, sőt még dragon valley is....
Spotterrel én spotolok egyet aztán elbújdosok, majd ha szebződött az ellen szépen elindulok portyázni, vagy pl el halufon nem is lövök csak scaut
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mister_X #14932 üzenetére
El. De azt nem adod be, hogy akkor a VGA 110%-on kezdene el dolgozni, mert most 99%-on nincs kihajtva. Alapjában véve utálom ezt a "kihajtja-e" témát, mert mindenki 2 komponensre redukálja az amúgy 3 komponenses egyenletet. Nem lehet pusztán CPU-ra és VGA-ra hagyatkozni, mert a grafikai beállítások legalább ennyire beleszólnak, hogy CPU vagy GPU limit áll fenn.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mister_X #14922 üzenetére
Ezt nem mondanám, mert több játék is van, ahol 99%-on pörög a GPU.
(#14923) Cucuska2: Még igazad is lehetne, ha a WoT valami hiperszuper jövőtechnikája cucc lenne, és azért kérné az erős vasat, mert azért nyújt is valamit, de itt erről sajnos szó nincs. Élő ellenpéldának ott a WarThunder. A Gaijin miért tud jól futni? Hirtelen belecsempészik valaki egy izmosabb procit és VGA-t a gépbe?
(#14925) Dr_Syrex: Nem megyek a falnak egy kis cinizmustól.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Mister_X #14859 üzenetére
En ezt elhiszem, csak eppen a tobbi dolog is fontos.Amikor megvolt a 4 giga ram, sokkal jobban futott, mert nem kellett feszt a memoriabol a vinyora irjon, azaz nem olyan gyakran mint most az 1,5 gignal.
Es lehet hogy a kartya hutese is szar, es az is befolyasolj a teljesitmenyt. -
Antonius1978
addikt
válasz
Mister_X #14848 üzenetére
A CCleanert en is hasznalom/hasznaltam, de vagy nem figyeltem meg, vagy nincs benne olyan lehetoseg, amit ez a progi kinalt.Le tud tiltani egy rakas folosleges dolgot, miutan tegnap lefuttattam, azutan egy fokkal gyorsabb lett a gep, ez az igazsag.
De mondjuk hiaba, mert a jatek gondjat nem oldotta meg, tovabbra is szarul megy.FPS ugralas, ping szarakodas, csomagvesztes, nem tudja szinkronizalni a garazst csata utan - es meg is szakad.
Mondjuk a gepem is szar, mert 2,1es ketmagos AMDm van, 1,5 giga ram jelenleg, es 9500 GT 1 gigas kartya.
A monitorkartya es a proci elemzeset milyen progi tudja elvegezni ?
Arra gondolok, hogy esetleg nem elegseges a hutes, es emiatt megy szarul pl a monitorkartya, ezert ugral az FPS.Valami javaslat ? -
-
J.J. András
őstag
válasz
Mister_X #14415 üzenetére
nincs replay, mert ezen opció ki volt kapcsolva és idegességemben még screenshotot sem csináltam.
de DIMA azt írta vissza, ez lehetetlen, ammo rack lövéssel is csak 582 damage max !"Hallo Panzerkommandant RhymeProject,
Vielen Dank dafür, dass du dich an uns gewandt hast. Ich möchte dir versichern, dass es nicht möglich ist, mit einem KV-1S mit einem nicht Munitionstreffer mehr als 582 Schaden zu verursachen.
Leider muss ich dich darum bitten, uns noch einige Informationen über die Situation zukommen zu lassen, um über diese Situation irgendwelche Aussagen treffen zu können. Ich möchte dich darum bitten, uns ein Replay mit dieser Situation zukommen zu lassen, damit wir uns diese Situation genauer anschauen können.
Dafür bitte ich dich, die Replays in deinen Optionen zu aktivieren. Du brauchst du keine Sorgen zu machen, da die Replays nicht im Videoformat gespeichert werden, und somit jeweils nur ein Paar MBs Platz bruachen.
Hier findest du eine kurze Beschreibung zu den Replays:
https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/320/18/Solltest du weitere Fragen haben, kannst du dich mit diesen an uns gerne wieder wenden.
Besten Grüße aus Paris und viel Spaß beim Panzerfahren!
Dima Satz"
-
bullseye
addikt
válasz
Mister_X #14415 üzenetére
Emlékszem, amikor a Battlefield Heroes-ben (vagy mi volt a rajzfilmes változata) terjedt a hack, amitől nem tölt a karaker, csak lő folyamatosan. Hihetetlen népszerű cheat volt. Aki elkezdte használni, ritkán jött rá, hogy csak a töltés animáció marad ki, de az ilyenkor kilőtt golyók nem sebeznek...
-
dfsz34
őstag
válasz
Mister_X #14333 üzenetére
80 csata? A hetzer-el elég lenne 15-20 is az egy millához a mostani négy killes akció mellett.
Ez egy átlagosnál némileg erősebb kör a hetzer-el. 107e nettó kredit. Még nincs meg rá az ász, amikor régen fejlesztettem, akkor nem jött össze, úgyhogy megvettem újra. Illetve a két tízes mellett megtartok még pár német TD-t, mert nagyon jók, úgyhogy kell egy második legénység is, most akcióban van a képzés és 100%-ról elindítom őket. Troll ágyút rá és mehet a móka meg a kredit eső.
Győzelem!
Csata: Murovanka 2014.03.31. 17:21:20
Jármű: Hetzer
Szerzett tapasztalat: 2 846 ( x2)
Szerzett kredit: 109 488
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Fadin medál, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály" -
Djuree
félisten
válasz
Mister_X #14284 üzenetére
jók a lóf*szt jók, az at-2-ig jók, aztán hullik majd a hajad, annyira nem jön majd xp, mert nem érsz oda sehova. simán hátbatámadnak mert a csapat nem fog segíteni, tudják a weak spotokat is. minden 10. jó kör lesz, talán. van T95-öd? na ezeknek az fénysebesség lenne.
vki ebben a razer comms regben segíthetne nekem is, adok mailt meg jelszót.
razer id van.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Mister_X #14238 üzenetére
Szvsz ha valaki rad lott, nem szabad visszaloni, mivel te jarsz a legszarabbul. Alapesetben a gyoker, balfasz beled lo egyet, nem losz vissza, abbahagyja. Ha viszonzod a tuzet akkor o mar a masodikat lovi beled. Szoval mindenkeppen szarul jarsz, de az elso esetben a legkisebb a hp veszteseg.
-
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
Mister_X #14121 üzenetére
Bocs, de az egy KV-2 152 mm-es BL-10 skinnel.
Egyébként szerintem legénységhúzáson kívül másra nem kell prém tank, nekem a játék amúgy is fossa a kreditet prém nélkül is. Csak az xp-vel vannak gondok..
(#14122) Enzolord: Csak mert modolni jó.
(#14137) AMD Power: Nekem 500 megát töltött le az a szar. Szétkúrta a tweaker-t, úgyhogy újra kellett rakni, meg a csata indulásánál élmény volt meghallani azt a meleg amerikai legénység hangot.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Mister_X #14012 üzenetére
Pedig komolyan gondoltam.
Régebben Car Town-nal játszottam Facebook-on, gondoltam ezt is kipróbálom. Amúgy nem nagyon érdekelnek az ilyen játékok.
(#14015) Bingisz: Ja csak éppen nem mindenki szeretne kiadni érte 10-15 ezer forintot. Az meg a másik, hogy az nem csak tankos játék. Ezzel az a baj, hogy marha nehéz tankot szerezni, legalábbis BF - P4F-ben mindig elvitték őket a spawn pontról...
(#14031) mcwolf79: Ezek szerint nem hallottál még a SAu 40-ről, az Uralmash-1-ről, a Chi-Ri-ről és az 50 Foch-ról.
(#14040) scyllarus: Haveromnak is nagy kedvence volt, lényegében a löveg kivételével tényleg nincs semmi baj vele. Piszok mozgékony (20 hp/t körül van a fajlagos teljesítménye, 48°/másodperces fordulás), nagy a max sebessége, ebben a tierben erősen kiemelkedő a látóhatára és a gun depression is viselhető. Viszont lehet hogy a normális cső hiánya rontja el.
(#14052) Dobi 562: [link]
- - - - - - - - - - - - - -
Csak mert szeretjük a KV-2-t: -
KisApám
addikt
válasz
Mister_X #14004 üzenetére
Jajajaja - MAJD. A 6. érzék tuti.
Viszont az ÁLCA nagyon fontos. Lassú tank, nem jó, ha meglátnak...Amúgy 4 ilyen vereségem volt ma a következők alapján:
amikor foglalták a bázisunkat, közelről csesztek visszajönni, mentek tovább az ellen felé...
valamint nem a fehér zászló felé mentek, amikor az ellenség foglalta, és előnyben voltunk, nagyban vezettünk, hanem az ellenfél kiinduló bázisa felé... -
emre
veterán
válasz
Mister_X #13975 üzenetére
Bár nem nagyon látom értelmét, de tessék, itt meg tudod nézni: Efficiency rating calculator Egyébként szerintem már linkeltem.
-
dfsz34
őstag
válasz
Mister_X #13948 üzenetére
Amikor megvettem az Excelsior-t, akkor megnéztem, hogy a profik hogyan mennek vele.
A fame-s pro gyerek átlag 1473 sebzést és 1326 xp-t csinált az excelsior-al. Azt mondtam, hogy ez nem normális, komolyan. Ja és ez 213 csata átlaga, tehát tartósan tudja hozni ezt a szintet. wtf
Mondjuk arannyal nem spórolt gondolom, de ez mutatja, hogy van tartalék az excelsior-ban, bár nekem sehogyan sem akar bejönni ez a tank, túl gyenge az ágyúja.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Mister_X #13770 üzenetére
Cseppet vizuális típus vagyok, szeretem, ha konkrétan látom, és nem a kis fantomképeket kell nézegetni. Tény, hogy ott vannak a nevek is, viszont azok nincsenek közvetlen egymás mellett. Meg amilyen tanknevek vannak mostanában (WT auf Pz SFL 9671, Chi-Chi, stb)... A képről meg egyből beugrik, melyik melyik. All in all, nekem így tetszik. Ez az ikon mod pl már tényleg túlzás.
(#13809) Tomi0703: Akkor ezek szerint én vagyok az egyetlen a fórumon, aki szerette azt a tankot (17xx avg dmg), bár azért annyira nem, hogy vissza is vegyem. Én nagyon jól elsniperkedtem vele, ami zavart benne, az a látótáv és a célzásidő volt. Amúgy egész fürge és a pontossága is nagyon jó (főleg a D-25T-hez képest...).
Ellentétben nekem a Tiger nem tetszik, nem is tudom miért vettem vissza (talán Bingisz historical battle-ös tank gyűjtögetése adta az ötletet, meg azért mert úgy sincs mit rontani az átlagsebzésén). Az egy dolog, hogy a lövege nagyon jó, de maga a tank szar. Próbálnék sidescraperezni, de ennek a tanknak erre túl papír az oldala. Ha kis szögben állítom ki az oldalát, akkor vagy nem látok semmit, vagy mutatni kell egy kicsit az elejéből, hogy tudjak is lőni. Ha pedig nagyobb szögben tolom ki, akkor egyértelmű, hogy belövik az oldalát. Ugyan ez volt a KT-vel is, csak annál legalább volt annyira erős UFP-je, hogy a ~230 alatti pennel rendelkező tankoknak mutassak belőle valamit, anélkül, hogy belőnék. Erre max az E-75, E-100 jó (előbbinek ha nem stock a tornya
), azokat már ki lehet állítani nagyobb szögben is, van olyan erős oldaluk.
Alapból fail a hivatalos WoT Sidescraper kép is, amilyen szögben mutatja már lazán be lehet lőni egy Tigert 175 pennel, plusz ahol megjelöltem vastag piros vonalkával, ott még az UFP kis kilátszik. Arról még nem is beszéltünk, hogy az alját is belövik a döntöttsége miatt, plusz mivel csak 25mm, ezért már egy 90-es cső is overmatcheli.
Sniperkedni? Elég ritkán van rá lehetőség, anélkül, hogy megmutasd magad.
Szerk.: Bár az is sokat számít, hogy ritkán vagyok vele top tier, általában 9-es csatákba dobálja..(#13845) Mister_X: "gondolom emiatt elvesztette a fókuszt az enemy team és ezért nyertünk" Akkor az biztos Epicskill volt.
-
mrszitya
senior tag
válasz
Mister_X #13770 üzenetére
Talán pont itt is említettem már a topicban, de az alábbi stat mod nem módosít olyan fájlokat, amelyek a játékban látható feliratokért felelősek (res / text mappa fájljai). Magyar nyelvű (angol nincs is ebből a verzióból), az eredeti, "gyári" orosz session stat alapján készült.
Megjegyzés:
1. Könnyű egyébként megbizonyosodni, hogy egy mod belepiszkít-e a feliratfájlokba: egyszerűen meg kell nézni, nincsen-e text mappa a csomagban.
Ha van benne text mappa, akkor csekkolni kell, milyen nyelvű verzió, mert akkor csak ahhoz a nyelvhez jó, illetőleg azt is nézni kell, hogy frissítve van-e az aktuális patchhez (ha nincs info erről, akkor a text/lc_messages mappában a .mo fájlok fájl dátuma alapján tudjuk ezt ellenőrizni).
2. Alapból úgy kell a modokat telepíteni, hogy már a legelső mod installálása előtt át kell copyzni a res könyvtárból a text, gui, scripts, audio könyvtárakat a res_mods/verziószám mappába. Már volt róla szó, miért.
-
emre
veterán
válasz
Mister_X #13795 üzenetére
Ha nem tudod minek neked orosz nyelven?
Мод расширенной статистики за сессию
MÁSa:
Ma batmobil napot tartok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest