- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
stork13 #49399 üzenetére
Goldot sosem használok. Nem éri meg az ára. Ugyanúgy képes pattanni/nem átütni, az különösen fájdalmas... Szar körben a Churchill is csak 5-10ezer között hoz, arannyal ez kuka lenne teljesen. A neten is van jópár videó: medáleső, rekordsebzés, "duplatopgun", a vége mégis -tizen-huszonsokezer kredit, ennek nem látom sok értelmét... A tankfejlesztéshez kredit kell, nem elég a lila stat...
Sosem fogom felfogni, hogy mikor a felszerelés darabja fél millió, egy következő tank+legénység+modulok szintén borsos áron vannak, akkor miért éri meg tier3-ban arannyal géppuskázni, vagy T-150-el arannyal lőni tier4 T-28-ra... Most az új kis accon épp ki van fejlesztve 3 tier5 jármű, 2 pedig ki lesz, de nincs pénzem megvenni, se a meglévőkre szórni a fél milliókat... A gold eszembe se jut... A prémium fiók sem, ez nem az a játék, aminek kapcsán úgy érzem, hogy megérdemelnék a készítők, mert olyan élményeket adnak...
-
Szepi1979
senior tag
válasz
stork13 #38459 üzenetére
Addig amíg nem lesznek szankciók azok ellen akik ilyen modokat használnak mindegy mit tiltanak.
Mivel a videókártyám tönkrement így hd3000 -en játszok és le kellett szednem minden modot, csak a szűz játék maradt. Picit többet kell használnom az agyam mint eddig de így is játszható a játék. 4 dolog hiányzik csak:
- auto equipment
- nagyobb zoom ( ez nagyon )
- auto aim indicator + ( nagyon, főleg a gyorsan mozgó könnyű tankokon )
- látótáv , spot körök a tèrképen -
Bingisz
addikt
válasz
stork13 #32906 üzenetére
De pont ez a lényeg, hogy a HESH-el egészen biztos vagyok benne, hogy az esetek többségében nem tudtál penetrálni, így torzít a képen.
Esetleg a tisztán AP-val lőtt sebzések lehetnének valamennyire reprezentatívak, de mivel a killekhez tartozó lövéseket kivetted, ezért kikerültek olyan lövések is, amik csak azért lettek killek, mert átlag feletti lövések voltak, és egy átlag, vagy az alatti lövéssel nem lettek volna azok. Szóval nagyon következtetést ebből nem lehet levonni, mivel ezekkel simán generálhatsz 4% hibát, mert ugye a fent felsoroltakat az átlag feletti lövések statisztikáinak a rontására használtad, még ha akaratlanul is.
-
jr1994
addikt
válasz
stork13 #32901 üzenetére
Pedig neki van igaza.
Nem tudhatod ha 400 alfával 100 hp-st lősz ki, hogy az a lövés full életes tankba 300-at vagy 500-at sebzett volna.De még annak is több értelme lenne ha ezekből a fenntartásokkal kezelendő értékekből a sebzés átlagát számolnád ki, nem azt hogy mennyi van átlag alatt/fölött.
Egyébként biztos előfordul ilyen, csak nem tudod egyértelműen megmérni. -
válasz
stork13 #32899 üzenetére
Az ugye megvan, hogy nem tudsz addig hiteles adatokat mérni, amíg lősz ki tankot? Mi van, ha az összes lövésed, amelyik kilőtt valamit, az +25%-ot adott ki? Legegyszerűbben úgy mérhető, hogy bemész gyakorlóba haverokkal, és te mindenkit úgy lősz, hogy még véletlenül se lőj ki senkit.
-
Diarmand
senior tag
válasz
stork13 #32630 üzenetére
Valamiért egybevettem h1mpi Pantheres és a Te vbaddictos hozzászólásodat, most olvasom
Lényegében ez h1mpinek ment volna, bocs benéztem
Btw igen, aki a fa végén jár, annak már valóban megvan a harmadik/negyedik skillsor és oda már esetleg befér az álca, de csak akkor ha már minden más fontosabb megvan. Szvsz nekem E50-re nem kéne álca. -
Diarmand
senior tag
válasz
stork13 #32620 üzenetére
Tegyük fel, hogy így van, ahogy írod. Akkor elárulom, hogy a hetes közepes tankok közül (10 van a prémekkel együtt) a Párducnak van messze a legszarabb álcafaktora. Olyannyira, hogy az említett Párducon és a másik kettő dobogós helyezetten kívül (Panther M10 - meglepő... és a Chi-Ri), a többinek menetből jobb az álcája, mint a Panthernek álló helyzetben. És ugyanez igaz a Panther 2-re is.
Most akkor tényleg megéri szerinted az álcára gyúrni? Vagy esetleg azokat kéne nyomni a tankon, amik alapból az erősségei, teszem azt, a célzásjavító skillekMert lehet itt jönni az álcafaktorral a Párducon, de szarból várat építeni kicsit nehéz... és értelmetlen.
Tegyen rá álcát aki akar, de vannak ennél fontosabb skillek is az első két-három körben. -
lacibacsi
addikt
válasz
stork13 #30599 üzenetére
Kipróbálta. Tetszett neki. Az az igazság, hogy én is kipróbáltam és nekem nem jött be annyira. Persze nem akarom rátukmálni az én akaratom, ezért is kérdeztem meg tőletek, hogy jól választott-e. Amúgy a T-29 már az "előszobában" van, szerintem 20-25 csata és meg lesz neki.
(#30605) h1mpi : Ha sikerül józan érvekkel rávenni őt, akkor akár ez is lehet. De ha nagyon kitart a T34 mellett, akkor nem fogok tudni mit tenni vele...
-
Tomi0703
addikt
válasz
stork13 #22350 üzenetére
Azt hiszem ez. Tanakodom, hogy mit vegyek. SP, JT 88, FCM vagy T34... SP, JT az ingyen lenne többihez meg kellene vennem goldot. SP-t mondjuk igazából kiesik, mert nincs bele legénységem, többibe lenne. Nagyon abba a hitbe voltam végig, hogy nekem FCM kell, de elbizonytalanodtam. 2 hónapja teszten toltam sokat, de ott csak az FCM-et meg az SP-t próbáltam...
-
Angel1981
veterán
válasz
stork13 #19333 üzenetére
Tipikus példa olyan tankra, aminek van pár nagy előnye, és pár nagy hátránya, de tapasztalattal az utóbbit minimálisra lehet szorítani.
mcwolf79: igen, de azért általában a városi pályákon az 50 100-at és az IS-3-at használják - bár igaz, ott is akadhat jó hull down hely.
-
Bingisz
addikt
válasz
stork13 #12770 üzenetére
Szerintem ez a warpack dolog túlságosan fel van fújva, írta a valamelyik srác hogy állítólag több mint 100k játékos használja az EU szerón... LOL mivel ez előfizetős dolog ezért úgy gondolom, hogy az aktív játékosok használják, ami azt jelentené, hogy az EU szerver fele Warpackkal tolja amit azért kétlek....
Egyedül a 6. érzék része az ami valamire való, a többi részét egy tényleg jó játékos meg tudja oldani enélkül a sz@r nélkül is. Ráadásul ritka ocsmány lesz az egész játék tőle.
Nah mind1 a rinyagépeknek kell az ok amiért szidhatják a WG-t. Vagy függők, vagy pisztolyt tartanak a fejükhöz, de csak sajnálni tudom őket, hogy nekik már a wot olyan mint valami drog. Egyre több kell nekik belőle, de egyre kevesebb élményt ad nekik. Csak az E pénisz körül forog az életük és azonnal valami cheatra fogják, ha valaki esetleg jobb náluk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest