- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Nekem is mikrós netem van és már volt egy másik ilyen szolgáltatóm is.A mostani stabil és gyors is, ha valami gond van gyorsan javítják bár ez szerencsére nem sokszor fordul elő. A régi szolgáltatóm nagyon jól tudott ígérgetni, nem tudom hány hónapon keresztül ígérték, hogy gyorsítanak a neten de inkább lassabb lett de persze az árat ugyan úgy ki kellett fizetni mintha nem lenne gond. Többször is volt olyan, hogy majd egy hétig nem volt netem mert valami gond volt. Az utolsó alkalommal szerdán telefonáltam, péntekre ígérte a fickó, hogy kijön. Egy hét múlva hozták az antennát, hogy kicserélik de mondtam nekik, hogy csak szereljék le ennyi volt. Szóval van jó mikrós net is nem csak rossz, persze megfelelő szolgáltatót kell választani. A jelenlegi netem 20/6 Mb-os, de van egy ennél gyorsabb csomag is de nekem ez is bőven elég.
mcwolf79: Nekem 20/6 Mb és 4200 ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sweet.tv - internetes TV
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- RAM topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest