-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
Dobi 562 #24920 üzenetére
Épp írni akartam, az előbb is volt egy hasonló hsz.
Jó a ban rendszer, látszik, hogy működik. Legalább működik. Mondjuk pont mindig a vétlent, meg a jogosan visszalövőt bannolja ki, a szándékosan lökdösődő, másik elé beguruló, gyökér retardáltakat persze békén hagyja. De örüljünk, mert működik.
-
Pete55555
addikt
válasz
csapee #24890 üzenetére
Álszent mode on:
Hogy lehetsz ilyen aljas, és még ráadásul büszke is vagy rá, pedig segíthette volna a csapatot, még akkor is, ha egy hülye kis gyökér, aki lökdösi az összes többit, utálom az ilyet, én akkor sem lövök ki senkit, ha percekig lökdös, nem hagy fedezékbe vonulni, belopja előlem a killt, stb.
Álszend mode off.Jól tetted, lődd ki legközelebb is a kis nyomorultat.
Szép kör amúgy(#24892) h1mpi ALT gomb - bár látom megelőztek.
-
Pete55555
addikt
válasz
diegho #24750 üzenetére
Gyanítom, hogy nem is szereted annyira (nem sok csatát mentél vele). Ha igazán ráfeküdnél biztos meg lenne az ász, de te nem e-penisre gyúrsz, /mégis 3k+ a WN8-ad...
/
Nekem T5-ben egyébként sokkal jobban bejött a T1heavy, akármennyire is "hülyebiztos" meg "über OP" a KV-1 a T1 HT-vel jobb, és élvezetesebb köröket mentem. Lehet vissza is veszem hamarosan, immáron harmadjára.(#24752) rlazol Sarcasism WARNING !!!!!!
-
Pete55555
addikt
válasz
diegho #24740 üzenetére
Ez tényleg érdekes. Ami rögtön szemet szúrt, hogy KV-1-el csak 1. osztályod van.
(#24747) fody73 Ezt most kommentálnám, de azért kibannolnának, márpedig talán már elég szép rangom van ahhoz, hogy ne csösszem el, úgyhogy most csak annyit mondok, hogy gondolkozz el egy kicsit, egyrészt a tartalmon (megértem én, ha valaki nem ért egyet/tudatlan/nem tud ezt-azt) másrészt a stíluson.
(#24749) rlazol
-
Pete55555
addikt
válasz
Plasticbomb #24489 üzenetére
Az hagyján...
SU-152-vel csinálnám a sebezz 3*HP küldit
Betöltök goldra, jóvan fasza lesz.
Meglátom a tankot, fordulok, szűkülök, lövöm.... mire odaér a lőszer 1500 hp-ból marad 200A jó k*** életbe.....
-
Pete55555
addikt
válasz
galervin93 #24468 üzenetére
Igazából én sem szoktam, de néha válaszolok. Amúgy is abba akartam hagyni a gamet.
Meg jó érzés volt húzni az agyát a szerencsétlennek -
Pete55555
addikt
Megint megtalált egy hülye...
Nehezményezte, hogy golddal kilőttem a Löwe-jét -
-
Pete55555
addikt
Napok óta szenvedek a TD "sebezz 3x annyit, mint a HP-d" küldetéssel.
Elegem lett, mondom megnézek valami mást.
ölj meg egy +1 teir heavyt, és sebezz 2000-et.
Oké, bemegyek SU-152-vel, egy darab 8-as heavy van az ellenségnél, belecsűrök 800-at, kapná a második lövést, de közbe lövik, kigyújtják, és mielőtt betöltök leégÉs tudjátok mennyit sebeztem a végére? 3200-at. Simán meglett volna a 3x HP sebzés.
-
Pete55555
addikt
Életérzés:
Nem tudom kinek mondta, és miért, kb az első fél percben meghalt szegény
-
Pete55555
addikt
válasz
myckey #23899 üzenetére
Jól írod. Kezdetektől fogva a mozgékonyabb gépeket szeretem, azokkal tudok mit kezdeni, és most értünk el odáig, hogy light tankkal is van tűzerőd, ennek eredménye, hogy 1800-2000 körül játszom. Bár ez mostanában a missziók miatt leromlott
Spotolni meg tényleg tök felesleges, az arty hiába akar segíteni, ha ráfeszül a célkör a tankra, akkor sem találja el, ha az RNG úgy akarja, a többi meg ba**ik segíteni. Persze a spot kéne, de ha véletlen bajban van a light és 2-300 dmget be kéne kapni az 1500 HP-s heavynek, hogy segítsen, akkor inkább dögöljön meg a szerencsétlen, ő ki nem jön a fedezék mögül.
Pontosan ezért használja a legtöbb - kicsit is jó - játékos medként, támogató szerepre (is) a light tankokat.
Egy átlagos, nem túl fos csatában T7 lighttal 1000 körül sebzek, ha jobban összejön 1500-2000. És jön az XP, meg nő aze-penisWN8. -
Pete55555
addikt
válasz
Plasticbomb #23857 üzenetére
Komolyan mondom neked, ki fogom próbálni, x csatában, x lövésből, célzás nélkül mennyi talál.
Azt fogom számolni, ha az ellenfél a célzókör közepén van, és nem mozdul el, akkor talál-e a lövedék, vagy sem.(Mondjuk ezt lehet teszten próbálom majd ki, éles szerveren nem kéne bénázni... bár ki tudja mi lesz az eredménye ugyebár
)
-
Pete55555
addikt
válasz
jozefgucci1 #23849 üzenetére
Te nem olvasol?
LINKA kis FV-vel ritkán fogsz 2k-t sebezni, az alatt meg nem adja meg a küldetést.
-
Pete55555
addikt
válasz
#43783936 #23839 üzenetére
Egyszer sikerült 2k-t sebeznem FV-vel, de ehhez is sok szerencse kellett
És csak első osztály...
(#23838) jozefgucci1
Nincs kis arty-m az a gond ez az egy van csak . Meg kisebb tierben összehozni 2K dmg-et nem könnyű szerintemNagy tierben megátod te is mi a probéma. T10-ben 2k sebzés artyval édeskevés a top 3-ba xp-ben is, oda legalább 3k dmg, meg 3 kill is kell, hogy XP-ben ottlegyél.
T6-ban nehéz 2k-t sebezni. Crusader SP-vel már volt 2500, meg talán 2100 körüli sebzésem, de az egyszarkevésbé jó arty.
S-51-el mint látod, 8. csatára 90%-os srácokkal meglett.
GW-Pantherrel szerintem még könnyebb összehozni 2k sebzést.Utána meg már csak a csapaton múlik, hogy retardáltak legyenek, és ne sebezzenek túl sokat
-
Pete55555
addikt
válasz
jozefgucci1 #23836 üzenetére
Kisebb tierben kell csinálni. Sokkal jobb/könnyebb.
-
Pete55555
addikt
válasz
Departed #23822 üzenetére
GW-Panther a legjobb, de mikor eladtam a GWTigerP-t, rage-ből át is képeztem a legényeket más tankokba, így azt már nem akartam visszavenni.
Kis FV-m van, de azzal nem lehet mindent megcsinálni. Illetve meglehet, de sok szerencse kellene hozzá. Pl volt olyan köröm, amiben 2k+ dmg, első hely xp, sebzésben, de pont nem ez volt még a küldetésem.
És ez ezerből 1 csata. S-51-el meg a 8. csatában meglett a 2k dmg, és első 3-ban voltam xp/sebzésben.
90%-os legényekkel.Ugyanezt a GW panther is tudja, és még sokkal jobb is a lövegkitéríthetősége is. Viszont én a GW tigerP-t nem ajánlom senkinek.
-
Pete55555
addikt
válasz
kicsitrash #23713 üzenetére
a 4. körben már 5-öt kell majd?
Lehet addigra buffolják majd az artyt, lesz 30m-es splash dmge egy Grille-nek
-
-
Pete55555
addikt
-
Pete55555
addikt
-
Pete55555
addikt
válasz
Chris0321 #22871 üzenetére
7770 garival. Pl ez egész jó. De nézz be a Milyen VGA-t vegyek topikba, biztos tudnak segíteni.
-
Pete55555
addikt
válasz
jozefgucci1 #22755 üzenetére
Jó ez a cikk, érdekes megközelítése a dolgoknak. Bár nem olvastam el végig, mert kicsit hosszú, de a végén tényleg jól össze van foglalva, hogy is néz ki ez a szopóroller dolog.
-
Pete55555
addikt
válasz
Departed #22742 üzenetére
JPanthert azért mondtam, mert sok helyen, sok embertől hallottam, hogy jó, illetve én is szerettem.
Statisztikában ahol én néztem, ott is előrébb van a T-25AT, de a SU-100M1-ről nem gondoltam volna, hogy ilyen jó helyen van, akinek volt, mindenki utálta eddig. Az angolokra meg pláne nem gondoltam.
-
Pete55555
addikt
Anno a T25/2-t eladtam, mert nagyon felbosszantott, és most úgy döntöttem elindulok a fix tornyos ágon. Egyelőre a T-40-nél tartok (egész játszható gép) viszont a T-25AT-t nézegetem. Stat alapján elég jónak tűnik, mondjuk a legjobb 7-es TD-nek kikiáltott JPantherrel összehasonlítva 1-2 dologban rosszabb, de sok dologban jobb. Pl: frontpáncél vastagág jobb (talán kevésbé döntött, ezt nem tudom) camo jobb, mozgékonyabb. Rof kisebb, lletve pontatlanabb az ágyú, de mondjuk a lövedék sebessége jóval nagyobb.
Stat összehasonlítva.Érdekelnének tapasztalatok, akinek van/volt T25AT, milyen tank - akár a JPantherhez képest?
-
Pete55555
addikt
válasz
Diarmand #22707 üzenetére
Köszi.
Ami lent oldalt látszik előző 145 WN8-as csata - na ott próbáltam a 76-os löveget
Gondoltam hátha jó lesz majd 5 mp-enként lövöldözni. Na, ez jó is volt, csak még a HE lőszere is lepattan a legtöbb tankról, vagy ilyen 10-40-et sebez. Úgyhogy hanyagolom inkább
BTW Jó ez az offtopik, kicsit lazább itt a hangulat. Megy is kedvencekbe.
-
Pete55555
addikt
válasz
Flayer #22679 üzenetére
Én is... Bár 53% most a WR-em, de a statom erősen romlott, 1500 körüli. Mondjuk 1-2 napja nem reseteltem, úgyhogy ez kb 3 napos átlag. Nyomok is egy resetet.
Mondjuk felmerül bennem a kérdés ilyenkor, hogy T9-ben egy nem teljesen fullos T-54ltwt-vel mit kell még ezen felül csinálnom neki, hogy ne legyek "nooby" ?
Spotolok, sebzek, kinyírom a térfelünkre betörő, artyt veszélyeztető lightot... végén egyedül maradva 2v1-be a WZ-111 1-4 és a PTA-va, 2x is sebzem a Leopardot.Mit tegyek még ?...
-
Pete55555
addikt
válasz
Patrick76496 #13739 üzenetére
DAT zene !!!!
-
Pete55555
addikt
válasz
Mister_X #13439 üzenetére
Érdekes, én IS-2-vel is leállok arcozni
majd aztán kap egyet, ha a tornyát rosszul forgatja, mert a két tömbbel lentebb lévő heavyre fordult vagy épp tolat vissza
Akkor az nem arcozás ember, csak lopkodod a dmget, míg más arcozik az E-75-el.
Az arcozás az, hogy 1V1-be szembe állsz vele, és adjad neki. Skillből levered. nem az, hogy elbújsz, aztán ha nem figyel, és elforgatja a tornyát pelepukkantasz egyet. -
Pete55555
addikt
válasz
sebijani1982 #13321 üzenetére
Értem, tehát a hivatalos álláspont az a "How terrible"...
-
Pete55555
addikt
válasz
belaazallat #13318 üzenetére
Mellékeltél replayt nekik?
Mondjuk ez elég tróger hozzáállás, bár nem lepődöm meg, a WG-ről van szó.
Kibannolnak 1 hónapra, "bocs, ez a szabály, csináld úgy, hogy ne álljanak be a retardáltak a lövésed elé" ??? -
Pete55555
addikt
válasz
belaazallat #13300 üzenetére
Én azért írnék a WG-nek egy szép levelet. Ez nem teljesen volt jogos, küldd el nekik a replayt, hátha lesz valami. Már csak azért is, mert ki tudja, lehet 1 hónap után permanent bann lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest