- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
#57018880 #8862 üzenetére
Ha variable product-ra állítod, akkor már nincs base price, csak a variációknak tételesen.
Én is szívtam ezzel, ha van ár megadva és a készletezés nem verhet oda neki, akkor elvileg meg kéne jelenjen az ár. Illetve ami engem megszivatott, az a hucommerce catalog mode-ja.De én is pont hasonló témában kérdeznék:
Variable-ök megjelenítésére melyik addont javasoltok, amivel lehet komplexebb dolgokat is művelni? Pl. condition alapú megjelenítés, dinamikus árak, stb.
Eddig a "YITH WooCommerce Product Add-ons & Extra Options"-al próbálkoztam, de ennek is vannak hiányosságai. Pl. míg a vanilla wc-ben explicit meg lehet adni 1-1 változó árát, addig ebben nem (legalábbis nem jöttem rá) vagy akár kizárást sem enged mélyrehatóbban. Pl. 1-es option-nél kiválaszt x-et, akkor 2-esnél ne tudja y-ont. -
lanszelot
addikt
válasz
#57018880 #8715 üzenetére
Először is köszönöm szépen a válaszokat.
Nem írja ki sehol a verziót. Ott kellene, meg még pár helyen, de sehol.
A tutorialokban nincs semmilyen bővítmény.
Tutorial kezdőknek. WordPress oldalon ingyenest hoznak létre, és elsőnek egy gallery -t adnak hozzá pár képpel.Majd gallery ki van jelolve, jobb oldalt beállítások alján nekik több minden van mint nekem.
Pl [link] vagy [link]
Nekem olyan nincs.
Se verzió szám.
És sok más dolog sincs. -
CharlieDrop
veterán
válasz
#57018880 #8671 üzenetére
"mondjuk az sem, hogy azokat is értelmetlenül szokták használni
."
Úgy értve, ha egy WP ésszel van használva/összerakva, akkor az is jó pontot tud kapni
És láttam hiperszuperül kinéző oldalt is pár pontot kapni.Amúgy is, két különböző célpiacnak szóló oldalt nem is érdemes összehasonlítani, Page Speed-del meg pláne ne, mert lehet egyik tesztben X másikban X-10, harmadikban meg X+3 pontot kap.
A nagyságrendi értékekkel kell foglalkozni. -
beteg
őstag
válasz
#57018880 #8667 üzenetére
Igen, kanadai.
Barátom oldala, ő alakítgatja, ahogy neki tetszik. Az optimalizálás nem szempont. Ingyenes OceanWP sablon van rajta.Az én oldalamon kicsit már odafigyeltem, de még nincs optimalizálva, mert még alakul. Rengeteg plugin van már benne. Fizetős Classima sablon, 76/86. Akkor még van remény
-
Met
nagyúr
válasz
#57018880 #8609 üzenetére
Köszi.
Végülis, végig gondolva nincs annyi post hogy ne lehessen kézzel berakni a kivonatba annyi szöveget hogy egységes maradjon a megjelenés.
Azért egy fix magasság css-t összeszenvedtemIlyenkor sírom vissza az elementort, hogy ott mennyivel kényelmesebb és több lehetőség van a designolásra.
-
-
válasz
#57018880 #7184 üzenetére
Köszi a válaszokat!
FeniX
Igen, csak attól félek hogy később kiderül mégis egyszerűbb lett volna megtartani
Plusz találtam egy Post Type Switcher-t. Az én szemem nem böki ki, vagy tényleg nem lehet szűrni a valódi ingyenes (freeware, opensource,..) bővítményekre?---
Még mindig child témával küzdök/tanulok. Miért a bootstrap.css-ből veszi a méretet, amikor látszik hogy betöltődik a style.css is?
Az eredeti téma(alul) a style.css-ből szedi a szélességet, a child téma (fent) pedig a bootstrap.css-ből. -
válasz
#57018880 #7175 üzenetére
Olyan témát válassz, amit nem PHP mókolással kell módosítani.
Már a builderek mint az Elementor is elég veszélyesek ha fontos, hogy az oldal kiszolgáló kapacitása és fenntarthatósága is elfogadható legyen, bele sem merek gondolni mi lenne ha elterjednének a 100% grafikus szerk jellegű építők.
Ez nem ellentmondás? Ugyanakkor a témakészítők is fura figurák. Értem én hogy ingyenes "beetető" a sablon, de pl. a dátum/óra doboznak "inog" jobb széle széle. A karakterek szélességétől függően változik a "doboz" hossza. A css-ben eltekertem fix értékre a szélességet, és most nem ugrál. Az óra scriptbe is bele kellett nyúlnom, hogy eltüntessem a másodperceket. Ha megveszem 18k-ért akkor már más kódot kapok, és abban már nem fog ugrálni, és azt is beállíthatom egy pipával, hogy mutassa a másodpercet? Kétlem.
Plusz mi lesz az egyedi saját kód (plugin)beágyazással? Úgy örököltem az oldalt, ami wp motort, használ, de pl. egyedi post_type-okkal. Ezzel egy mezei sablon nem tud mit kezdeni, mert az alap pl.'post" típusú bejegyzésekkel operál. Szóval esetemben nem úszom meg a kódolást, viszont az utolsó csavarig dokumentálom mit hol miért.Juteszembe van post_type konvertáló plugin?
-
-
FeniX-
senior tag
válasz
#57018880 #7173 üzenetére
A legtöbb - eleve telefonról netező (tehát, ált. alap PC-s ismeretekkel nem is rendelkező) - ügyfél csak azt látja, hogy xy filmben (v. az ismerőse) egérrel összehuzigál valamiket, és "ennyi" a meló.
"Mi ebben olyan bonyolult?"
Egyszer a másodmelókat osztogató barátomnak egy ügyfele kikönyörögte, hogy személyesen kísérhesse végig az oldalának átalakítását az irodájában. Mikor odaült mellé elképedt, hogy "ez ilyen lassú?"
"Miért, mit hittél?"
"Hát, hogy csak egérrel odébb húzod, amit kértem, és kész".
(mert hogy a grafikusnak csak ennyi volt)
... -
CharlieDrop
veterán
válasz
#57018880 #7170 üzenetére
Azt látom problémának, hogy valaki megcsinálja így (mondjuk leginkább chhild nélkül, de mondjuk mindegy is), belenyúlva, akár optimalizálva is és utána eltűnik/soha többé nem nyúl hozzá, aztán amikor mondjuk 1-2 év után kellene bele valami új funkció, akkor annyi meló, hogy a megrendelő leszédül az asztal alá.
Ha nem akarsz vele dolgozni, akkor legalább legyen az arany középút és legyenek bővítmények és egy jó sablon, amit akár cserélni is lehet... -
CharlieDrop
veterán
válasz
#57018880 #6995 üzenetére
Olyat találtam, de a koncepció sajnos kötött.
1. lépés főoldalon bekér egy szöveget, az OK gomb után (vagy még gépelés közben :S)
2. lépés: megjelenik a szöveg a főoldalon az összes termékre helyezve, ezt bonyolítja, hogy minden terméken kicsit máshol van a szöveg
3. lépés: a termék képe alatt/mellett a megrendelem gomba kattintva betölt a termék oldal
4. lépés: itt még esetleg több sorral bővül az egyedi termék dolgai, van olyan amihez fotót is mellékelnek, ezeknek nem kell megjelenni a termékképen, de az első a főoldalon bekért szövegnek igen (illetve ha több kép van a termékről, akkor csak az elsőn).
5 lépés: megrendelés véglegesítése innen már sima ügy, mert már a mostani koncepcióban is van olyan, hogy különböző termékekhez a a rendeléskor különböző sornyi (jellemzően 1-5) extra szöveget kér bele, amiből majd az egyedi termék lesz.Ettől sajnos eltérni nem tudok. És nem tudom ezt a koncepciót hogy verhetném végig wordpressen...
Egyedi oldalba session változókat használnék az lenne a legegyszerűbb, nem tudom bedrótozzam-e, mert már most is elementorra építettem fel, de amennyire kezd egyedi lenni, kezd értelmetlen lenni ez is. Csak ha jön újabb termék, akkor egyszerűbb ha nem engem kell megkérni, hogy kerüljön fel, hanem valamilyen könnyed módon ki lehet tenni a főoldalra... -
FeniX-
senior tag
válasz
#57018880 #6934 üzenetére
Szia, végülis megoldottam a második - átnevezős - változattal, és így már tudom is használni a másik pluginből a sajátomat.
global $változónév deklarálással.
Mostmár csak a javascriptekkel kell ismerkednem, hogy mi hogy működik az adott pluginben.
ott mindig van némi "blekk medzsik" -
FeniX-
senior tag
válasz
#57018880 #6919 üzenetére
Igen, ezen sajnos nem segít, hogy manapság sok helyen ömlik reklámok formájában az, hogy "legyen 5 perc alatt saját weboldalad, két kattintással" .
(Ergó minek pénzt fizetni egy webprogramozónak, és/vagy grafikusnak, netán olyannak, aki ért hozzá.)"A szomszéd Jóska elementort használ, akkor az nekem is jó lesz".
Aztán 2 hónap múlva mutatnak neki egy másik plugint, ami megtetszik, csak az divi-t használ, stb. -
Stanlee
őstag
válasz
#57018880 #6680 üzenetére
Koszonom a valaszt.
Az adatok valtozasa eleg random, ertsd a 30 sor az nagyjabol 20 helyrol szarmazik, evente atlag 2 alkalommal van valtozas, lehet, hogy honapokig semmi, aztan 1-2 nap kulonbseggel 5 helyen is valtozik valami, amit frissiteni kell, aztan megint semmi honapokig.
Csak es kizarolag sajat hasznalatra lenne.
-
Stanlee
őstag
válasz
#57018880 #6678 üzenetére
Mindkettotoknek koszonom a visszajelzest.
A mindennapi munkam mellett lassan futtatok fel egy oldalt, ezert is irtam azt, hogy nem kell a gyorsan elkeszuljon, tehat ha 1 honapra vallalja el a fejleszto a plugin fejleszteset, nem fogok hetente kopogtatni nala, hogy hogyan all, mert en is heti minimum 50 orat dolgozom, es emelett reszelem az oldalt, ami ennek megfelelo sebesseggel fejlodik - szoval lassan.
A specifikaciojat a plugginnek meg most gondolom ki, alapvetoen nem valtoztatok hetente az elkepzelesen. Kb. 10 kiseromunek a Functional Design Specification-jet irtam meg, ill. Site Acceptanece Test dokumentaciojat, igy a leiras az nagyjabol szajbaragosan mindent fog tartalmazni, csak azt nem, hogy azt a fejleszto hogyan programozza le.
Jelenleg egy kb. 30 sorbol es 10 oszlopbol allo excel file-ban vannak az adatok, amikkel a pluginnek dolgoznia kellene. User kb. 5 adatot megad (szam), ezek alapjan az excelben levo par adattal oszt-szoroz a plugin, majd az eredmenyt megjeleniti.
Az arra azert nem mondok semmit, mert nem tudom, hogy mennyi ido egy ilyen plugin megirasa, lehet, hogy 2 nap alatt megvan. lehet, hogy tobb kell ra...
-
sz.j
nagyúr
válasz
#57018880 #6464 üzenetére
A fejléc magassága azért nem volt megadva, mert volt logó. A theme option azt írja (ha jól értem), hogy
"Állítsa be a fejléc magasságát, amelyet akkor kell használni, ha nincs fejléc logó."
Ettől függetlenül kipróbáltam úgy is, hogy megadtam a fejléc magasságát, valamint úgy is, hogy töröltem a logót, majd a fejléc képet, majd először kikapcsoltam a fejlécet is.
Ezt követően a site title és a description szövege is ki lett kapcsolva, de így sem változott semmit, majd megszüntettem a top bart is de semmi változás nem történt ...A másik ajánlatodat, nevezetesen
"A cég felirat képe benne van egy üres inline <a> elembe, ezt átrakva block-ra, "
nem próbáltam, mert sajnos nem tudom, hogy ezt hogy kell és hova kell átrakni ... -
sz.j
nagyúr
válasz
#57018880 #5976 üzenetére
Úgy látszik, hogy nekem szerencsém van/volt a tárhelyszolgáltatóval. mert laikusként jó párszor írtam nekik, és max pár órán belül részletesen és számomra is érthetően (majdnem hogy szájbarágósan) válaszoltak ...
Ezen túlmenően nagyon sok beállításhoz, így például a PHP-hoz is, szabad hozzáférése/változtatási lehetősége van az usereknek.
Nem reklám, de hátha jól jön valakinek, a mediacenter-ről van szó. -
sz.j
nagyúr
válasz
#57018880 #5929 üzenetére
Köszi az infót, de még nem próbáltam.
Közben sikerült odáig eljutnom, hogy mobilon is nagyobbak lettek a betűk, viszont ha elforgatom a telcsit vagy a menüben másik aloldalra megyek akkor újra kicsik lesznek a betűk és csak a második vagy harmadik oldalfrissítéskor lesznek nagyobbak ...
Természetesen mindez törölt előzményeknél és inkognitómódban.
-
sz.j
nagyúr
válasz
#57018880 #5785 üzenetére
Ha mindkettő a bejegyzésekre vonatkozik akkor az oldalak betűméretét hol lehet állítani, mert én nem találtam ilyen lehetőséget?
Megnéztem a "bejegyzéseket listázó" oldalt de ott talán még kisebbek a betűk mint az index (kezdő) oldalon ..., pedig mindkettő 16px re lett állítva.
Ja, és a Google a bejegyzések betűméretét kifogásolta. -
Romeo619
senior tag
válasz
#57018880 #5695 üzenetére
Az az igazság, hogy ez csak kifejezetten magyarul nyelvű oldal. Tehát a külföldi célközönség nem játszik.
Én csak a sima egyszerű adsense reklámokat szeretném elhelyezni semmi komplikáltabbat. Már az is nagy siker lenne ha végre a google reklámok megjelennének az oldalon.
-
Romeo619
senior tag
válasz
#57018880 #5691 üzenetére
Ez egy amerikai sportokkal foglalkozó oldal, de idén biztos 2,5 misi fölött lesz a látogatottság...
Nem lottózom, nem tudom mennyit fizetRégen bloggert vezettem neki, ott csak bemásoltam az adsene linket, most meg mindenre hivatkozva nem jeleníti meg.... ez az én legnagyobb bajom, mert ha éves szinten már 12-t hozna, akkor meg lenne az oldal kiadása
Nincsen semmilyen lehetőség ezt a bővítményes hirdetést valahogy megoldani, muszáj hozzá az üzleti csomag?
-
sz.j
nagyúr
válasz
#57018880 #5564 üzenetére
Bár én még nem próbáltam ki a Gutenberg-et, de a megjelenésekor, biztos ami biztos alapon, rögtön telepítettem a Classic Editor-t, ezzel minden a régi.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
#57018880 #5555 üzenetére
Nemrég váltottam szolgáltatót, hazairól hazaira és ég-és föld a különbség a régi és az új között sebesség tekintetében (is). Wp-t használok (van az oldalammal még mit dolgozni, de majd csak februártól lesz rá időm finomítani), és ezt a szolgáltatást (ha jól értem ezt hiányoljátok magyar szolgáltatóknál, vagy valami hasonlót):
A lassú PHP kódok ellen a gyorsító szolgáltatás a bekapcsolást követően két fronton indít támadást:
1. Fast CGI: A PHP értelmező a szükséges forráskódok fordítása után nem áll le, folymatosan futó programként várja a további kéréseket. Ezzel kérésenként megspórolhatjuk azt az időt amíg a webszerver elindítja a PHP értelmezőt. Tárhelytől és a PHP gyorsítóval gyorsított weboldalak számától függően egyszere több értelmező is rendelkezésre áll, így a párhuzamosan érkező kérések kezelése egyidőben történhet.
2. Opcode cache (64MB oldalanként): A lefordított PHP forráskódot eltároljuk a memóriában és ha egy következő kéréshez szükséges forráskód már rendelkezésre áll, felhasználjuk, ezzel megspórolva a fordítási időt. Ezzel jelentős sebességnövekedést érhetünk el, főleg összetettebb PHP keretrendszerek esetén (wordpress, joomla, drupal, stb...)Engem annyira meggyőzött (cégnevet nem írok, ha lehet akkor szívesen megosztom), hogy idehozom a maradék (statikus) oldalamat is. Az ügyfélszolgálat nagyon jó, eddig bármit kértem, megoldották. Ha jól sejtem, saját rendszert használnak, amit folyamatosan fejlesztenek, illetve egyedi megoldásokat is megvalósítanak. Példa: az egyik oldalam egy kvázi kínai ár-gép, 8-10 weboldal árait frissítem és jelenítem meg naponta 2x, plusz egy csomó akciós ajánlat árai is frissülnek. Ez a régi szolgáltatóm nem tudta lekezelni, állandóan 501-es (azt hiszem ez volt a hibakód, rég láttam) kóddal szembesültem ha épp árfrissítés volt. Eleinte itt is, bár ritkán, de miután megírtam a gondom, kaptam extra memóriát erre a célra, azóta kiválóan működik.
Persze egyszer ha majd kinövi magát az oldal, akkor VPS, de addig ez így tud működni.
-
The DJ
addikt
válasz
#57018880 #5553 üzenetére
Egyébként nem hit-téríteni akarok, tényleg szeretnék informálódni a hazai helyzetről, mert nekem elég siralmasak a tapasztalataim sajnos, ezért is mozgatok akit csak lehet VPS-re vagy Sitegroundra.
Melyik az a hazai szolgáltató, akit bátran mernél ajánlani WP-hez és ahol szerinted hasonló minőségben és hatékonyságban megvalósítható mondjuk a cache megoldása, mint Siteground esetében? Tehát ahol tárhely szinten is foglalkoznak vele és nem neked kell bűvészkedni a pluginekkel és ezek konfigurációjával. A technikák és megoldások valóban standardek (lennének), mégse foglalkozik vele szinte senki tárhely szinten itthon valamiért.
-
The DJ
addikt
válasz
#57018880 #5548 üzenetére
Lehet ez már csak a saját kukacoskodásom, de nem nagyon találkoztam még "komolyabb itthoni szolgáltatóval". Olyannal meg végképp nem, ahol ilyen szintű WP-vel integrált pár kattintásos komplex cache rendszer lenne létrehozva. Igen, tény, PHP 7.x-et és Cloudflare-t jó esetben tudsz integrálni bárhova (bár nem két kattintással), a gyorsítótárazást is meg tudod oldani bővítményekkel és trükközéssel (de memcache akkor se lesz nagy valószínűséggel), de ez egyik sem szerver szinten zajlik ezekben az esetekben és sosem fogsz olyan eredményeket elérni, mint Siteground-nál + mire létrejön a cache addigra meg is eszi a tárhelyed és a szerver összes erőforrását a fájlok generálása.
Szintén logikus, hogy itthoni közösségnek itthoni tárhely, de ez már régen nem mérvadó, a latency eltérés pedig annyira jelentéktelen a lokációk között, hogy még tesztekben is minimális a különbség.
Pár saját példa:
Tarhelypark.hu hazai osztott tárhelycsomag: 28ms
Tarhely.eu hazai osztott tárhelycsomag: 25ms
Saját Linode VPS-em (London datacenter): 30ms
Siteground Amsterdam datacenter osztott tárhely: 42ms
Siteground London datacenter osztott tárhely: 48msEmber legyen a talpán, aki ezek között érzékel bármilyen különbséget normál böngészés és felhasználás mellett.
-
Shodan
őstag
válasz
#57018880 #5535 üzenetére
Egyelőre ezt próbáltam:
You can add the following to your wp-config.php file for a temporary fix:
define(‘ALLOW_UNFILTERED_UPLOADS’, true);
Nem megy így... mindjart nezem ugy is...
Én csak az nem értem hogy a régebbi wp verziókba hogy kerüle ez bele?? Pont az ilyen baromságok miatt nem frissítek erre tessék.
-
GreenIT
tag
válasz
#57018880 #5522 üzenetére
de ugy hallottam, percek alatt torheto
Ez így univerzálisan nem állja meg a helyét.
Webes info egy webshop par percen beluli feltoreserol:
"A weblapok feltöréséhez nincs másra szükségünk mint időre.""A legnépszerűbb jelszavak az 1234 (388 user), a asd123 (38), a 123456 (26), a video (24 – video webshopról volt szó), az avi (20). Ezeken felül volt még másik 5 jelszó amit 15-25 user használt, de nem volt energiám visszafejteni őket.
Összesen 5.941 jelszót használt a 8.000 user.
Kb 60 olyan jelszó volt amelyet több mint 8 user használt." -
spiritex
veterán
válasz
#57018880 #5501 üzenetére
Felvettem mind a négyet, mert valahol ezt javasolta. Tehát http www-vel és anélkül + https www-vel és anélkül.
De most a WP alól küldtem el a sitemap-pet a Google XML Sitemap pluginnel (ami magát a sitemap-et is készítette), nem pedig kézzel a Search Console-ból, és most érdekes módon elfogadta, ha megnézem a Search Console-ban... Nem értem így miért volt jó neki, mindenesetre köszi a segítséget!
Magát az xml file-t meddig kell otthagyni a domain gyökerében? Végleg? Vagy csak addig, amíg meg nem lesz az indexelés? -
mm00
aktív tag
válasz
#57018880 #5418 üzenetére
Mindig variálnak. A 2-es érték bármikor kikerülhet, ettől függetlenül a YouTube-nak van egy csomó dokumentálatlan paramétere amit csak saját felelősségre érdemes használni.
Controls 2-nél például lejátszás elindítása után jelenik meg a megosztás rész: [link]
September 15, 2017
The controls parameter's definition has been updated to remove references to the deprecated Flash (AS3) player. The value 2 has been deprecated as it was originally designed to provide a performance improvement for embeds that loaded a Flash player. -
mm00
aktív tag
válasz
#57018880 #5415 üzenetére
Sajnos egy szakembernek ugyanannyi esélye van belenyúlni a "tutiba", mint egy sima usernek, akár 100.000 active install-os pluginnal is. Persze egy tapasztalt fejlesztő messziről elkerüli nulled témákat és pluginokat, melyekből a legtöbb feltörés származik, de még ez se garancia mindenre
-
sz.j
nagyúr
válasz
#57018880 #5355 üzenetére
Először is köszönöm a részletes infót és a segítséget.
Az FTP-n keresztül letöltöttem a theme (Frontier Child) style css-t és a Notepad ++ segítségével beírtam a css végére azt amit ajánlottál majd visszatöltöttem.
Talán mondanom sem kell, hogy a fentiek után megszűnt a Kapcsolati űrlap rovatainak csíkozódása (remélem más hiba nem fog jelentkezni)Még egyszer köszi a segítséget
Amit viszont nem értek
Valamikor egy-két évvel ezelőtt a weboldal admin felületén keresztül változtattam meg a style css-t most meg sehol sem találtam(ezért folyamodtam a Notepadhoz)
Miért .., csak nem megszüntették az elérhetőségét? -
mm00
aktív tag
válasz
#57018880 #5355 üzenetére
Szerintem a child témát is megemlíthetnéd, mert ha frissíti a témát, akkor elveszik a módosítás.
A téma ez: https://wordpress.org/themes/frontier/
Van egy csomó plugin CSS hozzáadására, inkább azt javaslom: https://wordpress.org/plugins/search/add+css/
-
sz.j
nagyúr
válasz
#57018880 #5353 üzenetére
Nagyon köszi, hogy segíteni akarsz, de sajna annyira (sőt szinte egyáltalán) nem értek ehhez, hogy tudnám azt, hogy mit és hogyan és hol kell bármit is csinálni ....
Például azt sem tudom, hogy mi az a "UAS" és hogy mit kellene csinálni a megadott kóddal (ezt kellene beírni vagy ez a hibás rész) ...Esetleg ha volna kedved szájbarágósan leírni azt megköszönném.
A jobb-klikk tiltást kikapcsoltam
-
sz.j
nagyúr
válasz
#57018880 #5346 üzenetére
Itt a link remélem, hogy érni fog valamit ...
Ui.
Csak most vettem észre, hogy csak az Opera böngészőnél csíkozódnak a CF7 rovatai az FF. Edge és a Chrome-nál nem ..... -
spiritex
veterán
válasz
#57018880 #5241 üzenetére
A termék kategória nekem nem jó, mert minden különböző dátumú, de egyazon témájú tanfolyamra befizetők külön listára kell, hogy kerüljenek. A kézzel felvett több lista jó lesz arra, hogy ha egy adott dátumú tanfolyamra fizet be valaki, akkor automatikusan felvegye annak a konkrét tanfolyamnak (terméknek) a listájára?
-
spiritex
veterán
válasz
#57018880 #5237 üzenetére
Köszi szépen a tippet! Az érdekelne még, hogy a MailChimp integrációban termék szinten meg lehet adni, hogy az egyes termékek vásárlói melyik MailChimp listához legyenek hozzáadva? Legalább 3 féle integrációt is találtam és a Yith félénél úgy látom a képernyőmentésből, hogy az pl nekem nem jó, mert közös listára tesz minden vásárlót.
-
GoTReX
őstag
válasz
#57018880 #5153 üzenetére
Akkor okés.
Most csinálok egy tanfolyamot, ahol érintjük a WP-t és webshop témát is. Emellett szemezek egy netes WP kurzussal. Szerinted mennyire érdemes önállóan nekiállni , ha Webshop (is) lenne a cél ? Mindenhol azt olvasom , hogy mennyire könnyű és programozó tudást nem igénylő a WordPress ,de azért mégis pénzmozgásról , raktárkészletről van szó....Nem tudom későbbiekben mennyire nyújtanak ehhez segítséget a Pluginok. Lehet ez "egyszerű" dolog, csak nekem ködös még innen nézve.
-
-
Tatejkas
tag
válasz
#57018880 #5062 üzenetére
Sikerült megoldani, a követő kód volt rossz. A Tag Manager--es volt megadva.
Ezzel már működik:
<!-- Google Analytics -->
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');
ga('create', 'UA-XXXXX-Y', 'auto');
ga('send', 'pageview');
</script>
<!-- End Google Analytics --> -
Tatejkas
tag
válasz
#57018880 #5059 üzenetére
Google tag managerbe végül sikerült megcsinálni.
Aktiválási szabály a link kattintás volt, aztán lent a néhány linkre kattintásnál pedig a Click URL - tartalmazza- tel:
Így működik, most már csak azt szeretném kideríteni, hogy mondjuk ezt hogy lehet megcsinálni tag manager nélkül.
Amit küldtél azt hova kell bemásolni?
Így néz ki most a követő kód:
<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-120144591-1"></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag('js', new Date());
gtag('config', 'UA-xxxxxxx-1');
</script> -
topjoyy
tag
-
qqzs
őstag
válasz
#57018880 #5008 üzenetére
Koszi. Valoszinu en gondoltam tul a dolgot es nem olyan egyszeru mint latszik.
Tok szivesen megcsinalnak mindent amit talalok , vagy kerek csak a gondom az hogy masbol sem all az oldalszerkesztesem mint keresbol a support fele igy elgondolkodtam rajta hogy valami nem ok a levesben
Egyebkent ez az, ha valakit erdekel.
Nem akarok reklamalni csak erteni hogy ez mirol szol. Mert a wordpressre magara is azert alltam ra mert egyszerunek tunt a tema dolog.
Nem latom ertelmet tovabb igy alakitani az oldalt, lehet kiprobalok egy masikat. -
qqzs
őstag
válasz
#57018880 #5004 üzenetére
Egyszeruen valaszoljatok mar legyszi mert meg mindig nem latom tisztan.
Ha megveszek egy temat amihez van kismillio elements , visual meg mindenfele editor es jo par ezekbol osszerakot demo weboldal akkor ez nem arrol szol hogy itt vannak az elemeik meg az editorjaik es ebbol ilyen meg ilyen weboldalt is ossze lehet rakni. Vagy akarmilyen masikat mint egy lego. Berakom felulre a menut, ala egy slidert, ala egy szekciot amiben egy kep es egy szoveg kell harom lecopyzom atirom kicserelem a kepeket ala 3 countert ala meg egy footert amiben egy contactot pl. Es ennyi , nem kell harom egerkattintas utan bujnom a css editort hogy mi a feneert nem akkora a hely egy egyszeru elvalaszto elem folott mint a demo oldalokon vagy a responsiv viselkedesben elojonnek anomaliak stb. Mert a Jevelin ilye es mar elegem van csak nem tudo hogy a tobbi is ilyen e vagy ezek tenyleg mukodnek legoszeruen. Raadasul nem is nullarol epitkeznek hanem egy demo oldalukat irtam at (nem a kodot csak a szoveget meg a kepeket)
Tobben dicsertetek az Avadat. Az milyen?
Ithemes meg wordfence van fent nincs semi temat modosito extra plugin -
qqzs
őstag
válasz
#57018880 #5001 üzenetére
Felreertetek. Semmilyen belenyulasrol nincs szo. Nem kodolok bele. Egyszeruen a temaval adott elemekbol epitkeznek azaz meg egyszerubb mert egy sablon oldal szekciojat kopiznam le mert nem eleg egy hanem harom kell belole. De osszeugrik a kep es atgedik egymast. Azt szeretnem tisztan latni hogy mit varhatok el egy tematol es mikortol a tema hibaja mar a sokadik ilyen. Mert ha minden css valtozoval nekem kell zsonglorkodni akkor mar lassan en is felepithenek egy oldalt.
Vagy ez a divider elem is a sablon lapon tok jol mutat de ha berakok egy ugyanojat mashova akkor nem. Mi ertelme akkor az egesz temazasnak ha egy kesz oldalelemet berakok mashova de ott mar bele kell nyulni hogy ugyanugy nezzen ki mint 10centivel feljebb? Ezen vagyok fennakadva -
Flowtation
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest