- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerinted mennyire érdemes önállóan nekiállni , ha Webshop (is) lenne a cél ?
Szerintem attól függ mi a célod vele, sajnos a WP hatalmas ökoszisztémája ugyanannyira előnye mint hátránya, elég nagy az üzleti célú hype ködösítés körülötte.
Alapvetően blognak, kis céges oldalnak tökéletesen megfelel. Azonban elég sok az 20-30 pluginből összedobált "alkalmazás", amikkel fájdalmas dolgozni. A sablonokban gyakran helyeznek el kódot aminek pluginban lenne a helye, és sajnos fordítva is igaz. Mivel a WP elég engedékeny, relatíve könnyű fejleszteni cserébe egy idő után "spaggeti dszungel lesz, meghúzol egy szálat valahol és meg vele az egész"
.
Ha magadnak, ismerősnek készíted az okés, ugyanakkor szerintem komoly tech háttér nélkül felelőtlenség eladni WP instancokat, mert egyéb vonzatai is vannak mint, hogy "fent van, megy" az oldal.
Általában engem olyanok keresnek meg WP projektekkel akik marketing tanfolyamon tanulták, hogy ez a csúcskirály megoldás minden webtech problémára
. A cégek 99%-nak biztosan nem válik előnyére, hogy a marketinges választja ki, hogy milyen webtech kell nekik.
TLDR;
Sokkal mélyebb a szakma mint, amilyennek "eladják", így szerintem a főleg marketingeseknek érdemesebb lenne társulni, együtt dolgozni olyanokkal akiknek a webfejlesztés a specializációjuk, amin belül a WP is lehet további specializáció.
Milyen tanfolyamon veszel részt? Jöhet priviben is ha nem publikus, engem érdekelne, hogy mit ígérnek/tanítanak meg egy ilyen kurzuson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mercedes topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest