- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
#57018880 #7175 üzenetére
Olyan témát válassz, amit nem PHP mókolással kell módosítani.
Már a builderek mint az Elementor is elég veszélyesek ha fontos, hogy az oldal kiszolgáló kapacitása és fenntarthatósága is elfogadható legyen, bele sem merek gondolni mi lenne ha elterjednének a 100% grafikus szerk jellegű építők.
Ez nem ellentmondás? Ugyanakkor a témakészítők is fura figurák. Értem én hogy ingyenes "beetető" a sablon, de pl. a dátum/óra doboznak "inog" jobb széle széle. A karakterek szélességétől függően változik a "doboz" hossza. A css-ben eltekertem fix értékre a szélességet, és most nem ugrál. Az óra scriptbe is bele kellett nyúlnom, hogy eltüntessem a másodperceket. Ha megveszem 18k-ért akkor már más kódot kapok, és abban már nem fog ugrálni, és azt is beállíthatom egy pipával, hogy mutassa a másodpercet? Kétlem.
Plusz mi lesz az egyedi saját kód (plugin)beágyazással? Úgy örököltem az oldalt, ami wp motort, használ, de pl. egyedi post_type-okkal. Ezzel egy mezei sablon nem tud mit kezdeni, mert az alap pl.'post" típusú bejegyzésekkel operál. Szóval esetemben nem úszom meg a kódolást, viszont az utolsó csavarig dokumentálom mit hol miért.Juteszembe van post_type konvertáló plugin?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest