- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
üzenetére
Olyan témát válassz, amit nem PHP mókolással kell módosítani.
Már a builderek mint az Elementor is elég veszélyesek ha fontos, hogy az oldal kiszolgáló kapacitása és fenntarthatósága is elfogadható legyen, bele sem merek gondolni mi lenne ha elterjednének a 100% grafikus szerk jellegű építők.
Ez nem ellentmondás? Ugyanakkor a témakészítők is fura figurák. Értem én hogy ingyenes "beetető" a sablon, de pl. a dátum/óra doboznak "inog" jobb széle széle. A karakterek szélességétől függően változik a "doboz" hossza. A css-ben eltekertem fix értékre a szélességet, és most nem ugrál. Az óra scriptbe is bele kellett nyúlnom, hogy eltüntessem a másodperceket. Ha megveszem 18k-ért akkor már más kódot kapok, és abban már nem fog ugrálni, és azt is beállíthatom egy pipával, hogy mutassa a másodpercet? Kétlem.
Plusz mi lesz az egyedi saját kód (plugin)beágyazással? Úgy örököltem az oldalt, ami wp motort, használ, de pl. egyedi post_type-okkal. Ezzel egy mezei sablon nem tud mit kezdeni, mert az alap pl.'post" típusú bejegyzésekkel operál. Szóval esetemben nem úszom meg a kódolást, viszont az utolsó csavarig dokumentálom mit hol miért.Juteszembe van post_type konvertáló plugin?
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest