Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
üzenetére
Ha variable product-ra állítod, akkor már nincs base price, csak a variációknak tételesen.
Én is szívtam ezzel, ha van ár megadva és a készletezés nem verhet oda neki, akkor elvileg meg kéne jelenjen az ár. Illetve ami engem megszivatott, az a hucommerce catalog mode-ja.De én is pont hasonló témában kérdeznék:
Variable-ök megjelenítésére melyik addont javasoltok, amivel lehet komplexebb dolgokat is művelni? Pl. condition alapú megjelenítés, dinamikus árak, stb.
Eddig a "YITH WooCommerce Product Add-ons & Extra Options"-al próbálkoztam, de ennek is vannak hiányosságai. Pl. míg a vanilla wc-ben explicit meg lehet adni 1-1 változó árát, addig ebben nem (legalábbis nem jöttem rá) vagy akár kizárást sem enged mélyrehatóbban. Pl. 1-es option-nél kiválaszt x-et, akkor 2-esnél ne tudja y-ont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest