- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
Szerintetek megoldható, hogy előre generált belépési adatokkal beléptetek felhasználókat, akik egy form oldalra jutnak.
-
miqlas
őstag
-
miqlas
őstag
válasz
Samifiu #9208 üzenetére
Nekem eddig a Borgunnal és a Barionnal volt dolgom. Ezeknél le kell szerzõdni a szolgáltatóval, a pluginek pedig nincsenek elhanyagolva. Annyit még megjegyeznék, hogy a teszt üzem egyiknél sem mûködött, csak élesben jók.
Simplepay-el nem volt dolgom, de szerintem ugyanaz az emelet! -
miqlas
őstag
válasz
aprokaroka87 #9205 üzenetére
... meghagyom a programozóknak a szép kódot. Nekem az kell, hogy mûködjön!
Ahogy CharlieDrop is írta, az a két lehetõség van az egyedi kódod WP-be integrálására! -
miqlas
őstag
válasz
CharlieDrop #9203 üzenetére
... nyílván a php-re írtam a plugin megoldást!
Persze a ChatGPT is leírja érthetõen, melyikkel mit is kezdj, hova és hogyan tedd!... és pont ezért csinálom így, ha valakinek utánam kellene kotorásznia az oldalban, nem szívjon vele!
Mások után weboldalt javítani / karbantartani amúgy is rémálom a legtöbb esetben! -
miqlas
őstag
válasz
aprokaroka87 #9201 üzenetére
Csinálj belõle plugint!
A kódot mentsd el egy text file-ba .php kiterjesztéssel, majd zippeld be. Utána telepítheted Wordpress bõvítmények alól. -
miqlas
őstag
Van egy honlap - orfu.hu - amit 2019-ben frissítettek utoljára, a php verzió ott ragadt az akkori legfrissebben, asszem 5.19 vagy mi volt.
A tárhelyszolgáltatóval csak a polgármesteren keresztül lehet kommunikálni, mert ... ?!
Nehezen rávettem õket, hogy frissítsék a php-t 7.3-ra, mert az volt a legfrissebb php verzió, amit még a régi wordpress / pluginek elviselnek. Gondoltam, majd ha aktualizáltam mindent, mehet a legújabb php ...
Meg is történt a frissítés 7.3-ra, de azóta elérhetetlen az admin oldal.
Ezt látom:
Van valami tippetek? -
miqlas
őstag
válasz
zeorsdfd #9130 üzenetére
Itt az is tiltott. Sõt a phpMyadmin is jelszavas!
Örökölt oldal, ahol a szolgáltató ott baszik ki a weblap tulajjal, ahol tud.A hosszú távú terv az, hogy rábeszélem az polgit egy normális tárhelyszolgáltatóra. Van egy full backupom az egészrõl. Jövõhéten localhoston ránézek, mit lehet vele kezdeni ...
-
miqlas
őstag
válasz
CharlieDrop #9128 üzenetére
A fura az, hogy az oldal mûködik, csak az adminfelülettel vannak gondok!
-
miqlas
őstag
válasz
CharlieDrop #9126 üzenetére
Köszi a tippet!
Amúgy is volt egy olyan érzésem, hogy local hoston kellene belenéznem ...
-
miqlas
őstag
Úgy látszik, hogy vonzom az elqrt oldalakat!
Adott az http://orfu.hu/ oldal. Ezt a készítõje talán 2019-ben frissítette utoljára. Jelenleg a WordPress 5.1.19-es verziója van fent. Ahhoz, hogy frissíteni lehessen az oldalt, frissíteni kellett a php-t, amit csak a szolgáltató tud megtenni. Kértem egy 7.3-ra frissítést, mert azzal a jelenlegi WP verzió is mûködõképes marad, de támogatott a frissebb verziókon is.
Ezt nehezen megtette a szolgáltató, de most meg az alábbi hibaüzenetet kapom, amikor megpróbálok az admin felületre belépni:Error thrown
Call to undefined function mysql_query()Van valami megoldás erre?
-
miqlas
őstag
Valahogy vissza lehet nyerni egy oldal felett az irányítást cpanelrõl?
Egy ismerõsöm elbarmolt valamit webáruháza bejelentkezési opcióinál és nem lehet belépni az adminfelületre! -
miqlas
őstag
válasz
CharlieDrop #9108 üzenetére
... kíváncsi vagyok, mi lesz belõle!
-
miqlas
őstag
Ahogyan Met is említette, az árazás kényes téma, sok összetevõvel.
Az is számít, hogy milyen a felvevõpiac, mit hajlandóak megfizetni!Nekem van egy fõállásom és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mind az idõm miatt, mind a munkahelyem miatt a weboldalakat tudom és csinálhatom is a munkaidõmben, a munkahelyemen.
Ahogy elõzõleg is említettem, ez az ár nettó és csak a munkadíj!
-
miqlas
őstag
... qrwa kötõjel!
„Ha minden faszán érkezik a megrendelõtõl, akkor 24 nap alatt készen is van az oldal.”
*2-4 nap!
#9087: A WP / Elementorral vagy egy HTML oldallal a magam munkáját egyszerûsítem. Más megoldással, egyedi programozással ez messze drágább lenne. Amúgy HTML oldalakat már nem vagyok hajlandó készíteni. Sokkal idõigényesebb (nekem) ezekben a tartalom csere / a biztonság fenntartása, SEO-zás, stb ... -
miqlas
őstag
válasz
Flowtation #9083 üzenetére
Ez csak a tiszta munkadíj. Erre rakódnak a tárhely, domain, fizetõs pluginek és ha nagyon fontos, a skin költségei. Az utóbbiak automatikusan a megrendelõ tulajdonát képezik.
Az alap SEO, optimalizálás, speed optimalizálás vagy ahogy adatfalo is említette, gdpr / cookie beállítások, stb. Ha nincs logó, akkor annak + az arculatnak a kidolgozása szintén benne foglaltatik az árban. De, szerintem ezek részletkérdések.
Ha minden faszán érkezik a megrendelõtõl, akkor 24 nap alatt készen is van az oldal.
-
miqlas
őstag
válasz
Flowtation #9081 üzenetére
... én magam tervezem meg az ügyfél igényei szerint az oldalt. Most már szinte mindig Elementort használok erre a célra.
Nettó 80.000 HUF-ról indul egy alap oldal.
-
miqlas
őstag
A megoldás az lett, hogy volt egy belépésifelület, egy kb. admin / admin szerû felhasználónév / jelszó párossal, ha ezen átjutottam, akkor elõjött a standard login felület.
Amúgy most újra megrekedt a projekt, mert 2019-ben volt utoljára frissítve az egész és a php is elavult. Most a C-panel hozzáférésre várok! -
miqlas
őstag
Köszönöm a tippeket!
-
miqlas
őstag
A gond az, hogy olyan, mintha a wp-admin nem létezne. Ha az oldalon futtatom a wappalyzer plugint, akkor kiírja, hogy wordpress 5.1.18, de a wp-admin oldalra - ami nem is úgy néz ki, mint egy standard WP back end login képernyõ - nem ír semmit.
Most megkerestem a tulajt, hogy küldjék el a cpanel vagy az ftp hozzáférés adatait, hátha ...
-
miqlas
őstag
Van valami mód arra, hogy egy magára hagyott / elhanyagolt WordPress oldal adminfelületére bejussak? A tulaj megadta a belépéshez szükséges linket, felhasználónév / jelszó kombót, de nem történik semmi. Amúgy az oldal üzemel, de talán évekig nem volt frissítve, ezért nem is üzemel megfelelõen ...
-
miqlas
őstag
Köszönöm a segítséget! Szombaton lesz kicsit több idõm, megpróbálkozok vele!
-
miqlas
őstag
válasz
CharlieDrop #9001 üzenetére
Elementor design kellene, anno nem csináltam template-et ...
-
miqlas
őstag
Régi, 5-6 éves backupból lehet wordpress oldalt localhost-on használni? Szükségem lenne pár dologra, de ezt csak úgy tudnám kinyerni, ha „vissza hoznám az életbe” egy-két hétre!
-
miqlas
őstag
A Forpsi.hu-val vannak tapasztalataitok?
-
miqlas
őstag
Tudnátok valami olcsó tárhelyet javasolni egy max. félévig mûködõ weblapnak?
-
miqlas
őstag
Üdv Urak!
Tudnátok webáruházhoz valami fasza tárhelyszolgáltatót javasolni? Nethely kizárva - túl sok náluk a DoItYourself
! Én eddig a Magyar Hostingra vittem a webáruházakat, de az utóbbi években szokásukká vált, hogy jelzés és a tulajdonos beleegyezése nélkül átrakják a webáruházat másik szeróra. Ami nem is lenne baj, ha tökéletesen sikerülne!
-
miqlas
őstag
Ebben az esetben azt kérdezném, hogy Smart Sliderben hogyan tudnám az alább kódot használn:
/*----- button 6 -----*/
.btn-6::before{
left: 50%;
top: 0;
transition-duration: 0.4s;
}
.btn-6::after{
left: 50%;
bottom: 0;
}
.btn-6 span::before{
left: 0;
top: 50%;
}
.btn-6 span::after{
right: 0;
top: 50%;
}
.btn-6:hover::before, .btn-6:hover::after{
left: 0;
}
.btn-6:hover span::before, .btn-6:hover span::after{
top: 0;
} -
miqlas
őstag
Közben elértem a srácot, és (kivételesen) jól emlékeztem, van egy, az adatkezelésre vonatkozó kitétel a szerzõdésemben. Átküldik nekem elektronikus formában, akkor, a kényes adatok kihagyásával, megosztom itt a lényeget.
Már az is beugrott, hogy amikor megcsináltam ezt az adatgyûjtõ / hírlevélküldõ oldalt, én vetettem fel nekik, hogy célszerû lenne valamilyen formában tisztázni a szerepem, mert tízezres mennyiségben férek hozzá személyes adatokhoz.
Ha valaki esetleg firtatni kezdi, hogy mégis milyen alapon, akkor ne kerüljön kellemetlen helyzetbe a cég ... -
miqlas
őstag
Oooké, de ez is bizalmi kapcsolat, mint az orvos/páciens viszony. Egyértelmû, hogy biztonságban tartod és bizalmasan kezeled a rád bízott adatokat!
Én is kezelek olyan weboldalt, amin „nagy” mennyiségû személyes adat van tárolva. Arra nem emlékszem, hogy ezzel kapcsolatban volt-e valami szerzõdés kiegészítés, de asszem, igen.
Ha nem sürgõs a dolog, akkor rákérdezek az úriembernél! -
miqlas
őstag
... pl. a b@ssza+! Gondolom, nem az elsõ oldalad ez (... és nem is a századik)
Ha nem bízik benned, akkor nincs mirõl beszélni, oldja meg maga!Én például, ha lejár az egy év ingyenes karbantartás, amit az oldalaimhoz szoktam vállalni, akkor leülök a tulajjal és megbeszélem a havi karbantartás díját. Ha megtudunk egyezni, akkor folytatom az oldal gondozását, ha nem, akkor csinálok egy utolsó biztonsági mentést, minden az oldalhoz tartozó anyagot felmásolok egy pendrive-ra, amit átadok a megrendelõnek és törlöm az adminjogaimat, majd minden a projekthez kapcsolódó anyagot a gépemrõl!
-
miqlas
őstag
válasz
tylerddd #8796 üzenetére
Tény, hogy a fejlesztõk többsége úgy áll a weblapkészítéshez, hogy a tulaj csak „bérli”, nem birtokolja a weblapot. Tehát, nincs birtokában minden minden adatnak ahhoz, hogy az oldalt a saját belátása szerint, akárkivel üzemeltesse, ne csak az eredeti kreátorral!
Szerintem ez elég ciki hozzáállás!
-
miqlas
őstag
válasz
kevesbence #8788 üzenetére
Talán még így is gyorsabb, mint ha manuálisan cserélnéd!
-
miqlas
őstag
válasz
kevesbence #8785 üzenetére
A ChatGPT-t kifaggattam a témában és ... huh ... nem volt egyszerû megértetni vele, mit is szeretnék, de sok-sok kérdéssel késõbb adott egy értelmesnek tûnõ leírást:
Az adatbázisban lévő képek elérési útvonalának cseréje lehetőségként szerepel, de meg kell érteni, hogy ez egy összetett és potenciálisan hibás folyamat lehet. Az adatbázisban történő változtatások mindig kockázatosak, és komoly előkészületeket és biztonsági mentést igényelnek. Az alábbiakban bemutatom, hogyan lehet elvégezni ezt a műveletet, de kérjük, gondosan kövesse a lépéseket, és először végezzen teljes biztonsági mentést az adatbázisról és a webhelyéről.
Készítsen biztonsági mentést: Mielőtt bármilyen adatbázismódosítást végezne, készítsen teljes biztonsági mentést az adatbázisról és a webhelyéről. Ezzel vissza tud térni az eredeti állapotba, ha valami hiba történik.
Keressen az adatbázisban: Használjon egy MySQL adatbáziskezelő eszközt, például a phpMyAdmin-t, hogy hozzáférjen az adatbázisához. Keresse meg azokat a táblákat, amelyekben a képek elérési útjai találhatók. Ez általában a
wp_posts
és awp_postmeta
táblák lesznek.Módosítsa az elérési útvonalakat: Keresse meg azokat a bejegyzéseket vagy rekordokat az adatbázisban, amelyek az eredeti képek elérési útvonalait tartalmazzák. Ezek az elérési útvonalak valószínűleg a
wp_posts
táblaguid
oszlopában és awp_postmeta
táblameta_value
oszlopában találhatók.Módosítsa az elérési útvonalakat a WebP verziókra: Az elérési útvonalakat módosítsa a WebP verziók elérési útvonalaira. Például, ha a régi kép útvonala valami hasonló volt:
http://example.com/wp-content/uploads/2022/01/kep.jpg
, akkor módosítsa az útvonalat a WebP változatra, például:http://example.com/wp-content/uploads/2022/01/kep.webp
.Tesztelés: Miután módosította az elérési útvonalakat, tesztelje alaposan a webhelyét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelően működik. Ellenőrizze az összes oldalt és képet, hogy nincsenek-e hiányzó képek vagy hibák.
Emlékeztetőül: Az adatbázisban való közvetlen módosítások mindig kockázatosak, és hibákhoz vagy adatvesztéshez vezethetnek. Csak akkor végezze el ezt a műveletet, ha biztos benne, hogy képes kezelni a folyamatot, és ha van lehetősége visszatérni az eredeti állapothoz a biztonsági mentés segítségével.
-
miqlas
őstag
válasz
kevesbence #8782 üzenetére
... én is
-
miqlas
őstag
válasz
kevesbence #8780 üzenetére
... csinálj egy biztonsági mentést, majd mehet a keresés / csere ...
-
miqlas
őstag
válasz
kevesbence #8774 üzenetére
Próbáld így!
Tudom, hogy már átkonvertáltad, de ez on the fly megcsinálja ... -
miqlas
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek a sok erõfeszítést és tanácsot!
Egy primitív megoldást választottam, mert mindig ugyanoda lyukadok ki.
Megjelöltem azt a szekciót, ahol a scriptek vannak és MAJD, ha módosítani kell az oldalon, „elrontom” a kódot, akkor látszik minden, javítom az oldalt majd kijavítom a scriptet!Amúgy fura, de a Gutenbergben nem szaródik el. Eredetileg az aloldalak abban készültek.
-
miqlas
őstag
válasz
adatfalo #8763 üzenetére
A konzolon nem találtam hibát. Olyan az egész, mintha egy felsõ rétegen lenne teljes képernyõn az a dátum, ez jön le nekem a konzol tanulmányozása után is.
Persze, ha nem a szerkesztõben vagyok, hanem a preview-t nézem vagy a publikált oldalt, akkor minden tökéletes.
A probléma az, hogy ha bent van a kód, nem lehet többet szerkeszteni az oldalt, mert elfed mindent a script ... -
miqlas
őstag
Az alap felállás:
Az eredmény:
A végeredmény frontenden rendben van, de többet nem lehet szerkeszteni az oldalt, mert mindig lefut a script a szerkesztõben ...
-
miqlas
őstag
válasz
zeorsdfd #8757 üzenetére
Egy honlapon használok egy scriptet, amit, ha beillesztek </> html blokkot és ebbe a scriptet, akkor az lefut és lehetetlenné válik a további szerkesztés!
Ez a script:
<p><strong>Ausgeschrieben seit:</strong> <script>
var date = new Date()
document.writeln("01." +
(((date.getMonth()+1) < 10) ? ("0" +(date.getMonth()+1)) : (date.getMonth()+1))+ "." + date.getFullYear() )
</script> </p>Automatikusan változtatja a dátumot minden hóna fordulókor ...
-
miqlas
őstag
Van itt olyan szaki, aki jobban képben van az elementorral?
-
miqlas
őstag
Ezt jól „ellinkeltem”
Real Media Library: Media Library Folder & File ManagerCharlieDrop: csak egy egyszerû fotógyûjteményt, esetleg portfoliót szeretne csinálni. Persze erre is praktikusabb egy CMS rendszer, mint az alap HTML.
-
miqlas
őstag
válasz
lanszelot #8724 üzenetére
... szerintem mindkettõnek meg van a helye (html / wordpress). Az meg egyéni preferencia kérdése, hogy te mit tartasz praktikusabbnak!
Rengeteg weblapot készítettem html-ben, majd flash-ben, egy idõ után joomláztam, majd kikacsintottam a wordpressre, megpiszkáltam a drupalt, aztán visszatértem a wordpresshez - ha dinamikus weboldalt kell gyártani.
Szerintem ezt lehet a legjobban a kor követelményeihez igazítani (seo / biztonság). Egy programozó biztosan tud jobbat gyártani saját kóddal, de annak is meg vannak a hátrányai!#8726: Ha jól értem, akkor azért jöttél ebbe a topicba, hogy jól meg mond nekünk ezt, azaz a wordpressnek nincs semmi értelme! Ez nem a troll egyik jellemzõje?
-
miqlas
őstag
válasz
lanszelot #8721 üzenetére
... a plugin miért nem jó?
Amennyire én tudom, ha valami olyat szeretnél, ami a „core” Wordpressben nincs benne, azt vagy kódolással (magad uram alapon) vagy pluginnel oldod meg!Én ezt: Real Media Library: Media Library Folder & File Manager ajánlom, ha jól értettem, hogy mit szeretnél csinálni!
-
miqlas
őstag
válasz
kevesbence #8708 üzenetére
Esetleg ez segít?
Értem, hogy a WordPress egy új bejegyzést kezdetben egy "Auto Draft" állapotban hoz létre, majd amikor publikálod, a tényleges bejegyzés létrejön egy új ID-vel. A trigger egy
AFTER UPDATE
eseményre van beállítva, de valószínűleg nem fut le, amikor az "Auto Draft" állapotú bejegyzés kerül frissítésre, mivel a kivonat üres és az ID még nem végleges.
Azt szeretnéd, hogy a trigger minden esetben lefusson, még az "Auto Draft" állapotú bejegyzéseknél is. Ehhez módosítanod kell a triggert.Íme egy javasolt módosítás:
DELIMITER // CREATE TRIGGER `after_post_published` AFTER INSERT ON `wp_posts` FOR EACH ROW BEGIN INSERT INTO `wp_postmeta` (`meta_id`, `post_id`, `meta_key`, `meta_value`) VALUES (NULL, NEW.id, 'single_post_subtitle', NEW.post_excerpt); -- Ellenőrizd, hogy az új bejegyzés publikálva lett-e IF NEW.post_status = 'publish' THEN -- Most már az új bejegyzés ID-je ismert, így frissítheted a korábban beszúrt rekordokat UPDATE `wp_postmeta` SET `meta_value` = NEW.post_excerpt WHERE `post_id` = NEW.id AND `meta_key` = 'single_post_subtitle'; END IF; END; // DELIMITER ;
Ebben a módosított triggerekben először beszúrunk egy rekordot az
wp_postmeta
táblába, amikor az új bejegyzés létrejön. Ezután ellenőrizzük, hogy az új bejegyzés publikálva lett-e. Ha igen, akkor frissítjük a korábban beszúrt rekordot a tényleges bejegyzés ID-jével és a kivonattal.Ez a módosítás segíthet abban, hogy a trigger minden esetben lefusson, és a helyes adatokkal frissítse az új bejegyzést. Ne felejtsd el a triggert létrehozni a MySQL-ben az új kód alapján.
-
miqlas
őstag
válasz
kevesbence #8706 üzenetére
... én hülye vagyok a kódoláshoz, ezért amikor nekem kellett egy „hasonló” problémát megoldanom, akkor a ChatGPT-hez fordultam.
Az én problémámat hibátlanul oldotta meg.A te problémádat is feldobtam neki, ezt írta:
A MySQL triggerek esetében fontos figyelembe venni néhány dolgot, amik segíthetnek elhárítani az ilyen típusú problémákat. Az általad megadott trigger látszólag helyes, de vannak olyan okok, amelyek miatt nem fut meg minden alkalommal. Itt van néhány dolog, amit érdemes ellenőrizni:
1. Triggers engedélyezése: Bizonyos környezetekben a trigger-ek letilthatók. Győződj meg róla, hogy a MySQL beállításokban engedélyezve vannak a trigger-ek. Ellenőrizd a--trigger
vagy--skip-trigger
beállításokat, és győződj meg róla, hogy a trigger-ek engedélyezve vannak.
2. Frissítési események: A triggered általában egy meghatározott eseményre reagál, például az INSERT, UPDATE vagy DELETE műveletekre. A jelenlegi triggered csak azAFTER UPDATE
eseményre reagál. Győződj meg róla, hogy a szükséges események történnek meg. AzAFTER UPDATE
azt jelenti, hogy a bejegyzés módosítása után fut le, de ha a bejegyzés módosítása nem történik meg (például a státusz nem változik), akkor a trigger sem fut le.
3. Kivételek és hibák: Ellenőrizd a MySQL hibajegyzéket, hogy lássd, van-e valamilyen hiba vagy kivétel, ami miatt a trigger nem fut le. Használhatod aSHOW TRIGGERS
parancsot a trigger állapotának ellenőrzésére.
4. Adatbázis séma változások: Ha a WordPress vagy a táblák sémája változik, akkor a trigger működése is befolyásolhatja. Győződj meg róla, hogy a táblák és a triggerek összhangban vannak az aktuális WordPress verzióval és a használt bővítményekkel.
5. Hibakeresési naplózás: Hozz létre egy naplózást a trigger belsejében, hogy követhesd, mikor fut le, és milyen adatokkal. Így könnyebb lehet megtalálni a problémát.
6. Szintaktikai hibák: Bár a megadott trigger szintaktikailag helyesnek tűnik, azért is ellenőrizd, hogy nincsenek-e rejtett szintaktikai hibák vagy helytelen karakterek a kódban.Ezen lépések segíthetnek azonosítani és javítani a trigger nem futtatásának problémáit. Ha továbbra is gondok vannak, akkor további információra lehet szükség a konkrét környezetedről és az adatbázisod struktúrájáról ahhoz, hogy pontosabb segítséget nyújthassak.
-
miqlas
őstag
... én több, mint 10 éve a Magyar Hostingnál intézem a tárhelyet a weblapokhoz, amiket én csinálok (van VPS szolgáltatásuk is).
Egy problémát tapasztaltam (eddig 2x fordult elõ): bejelentik és átköltöztetik a weblapot egy másik szerverre, ami valamiért nem sikerül tökéletesen. Mindig volt egy-két dolog, ami miatt verni kell náluk az asztalt, persze utána kijavítják. Amúgy korrekt csapat - az én tapasztalataim szerint. -
miqlas
őstag
Sziasztok!
Lehet valamit kezdeni azzal, ha egy (sok) termék linkje elállítódott woocommerce-ben?
Példa:
https://www.szervizabc.hu/termek/bosch-00352812-paraelszivo-fem-zsirszuro/
... ez egy AEG kombinált porszívófej hülye URL-el ...
Van vagy 100 ilyen. -
miqlas
őstag
Ilyesmire gondolsz?
<div class="card-body d-flex flex-column"> <h1 class="card-title pricing-card-title">$15 <small class="text-muted">/ mo</small></h1> <ul class="list-unstyled mt-3 mb-4"> <li>20 users included</li> <li>10 GB of storage</li> </ul> <button type="button" class="align-self-end btn btn-lg btn-block btn-primary" style="margin-top: auto;">Get started</button> </div>
-
miqlas
őstag
Nagyon hasznos az oldalad!
Köszi a linket!
Más! Egy pár napja írt hsz-ban jelzett oldalon (particluartist.eu) a domain/teszt mappába készítettem el az oldalt, majd mikor kész lettem vele, kiraktam a domain mappájába (public_html). A fõoldal kivételével az összes oldal hibát dob, ha a teszt könyvtárból törlöm a file-okat. Átírtam a weblap URL-ket, lefuttattam a Velvet Blues Update URLs plugint is! Mit kellene még megnéznem?
-
miqlas
őstag
Sziasztok!
Abszolút kezdõ vagyok WP-vonalon, de összeeszkábáltam egy webáruházat egy haveromnak.
Egy problémát találtam (egyenlőre) ha egy terméknél a facebook share ikonra kattintok, egy „lorem ipsum” f@szságot kapok, és a kép sem jelenik meg! Pinterestnél és Twitternél minden oké! Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged