- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
CharlieDrop #8290 üzenetére
Nem találtam.
-
Siriusb
veterán
válasz
CharlieDrop #8288 üzenetére
A cpanel-ben nem ez van beállítva. Lehet csinálok egy aldomain-t és megnézem ott is. Viszont ha ott is jó a php verzió, nekem más ötletem nincs, mint hogy a szolgáltató drótozta be.
-
Siriusb
veterán
A phpinfo() valóban PHP Version 7.0.33-t ír:
Loaded Configuration File /opt/alt/php70/etc/php.ini
Csak azt tudnám honnan szedi ezt? Fent van a W3 total cache kiegészítő, de ki van kapcsolva, lehet az kavar be?
Múltkor rákerestem az adatbázisban és a fájlok közt is grep-pel a php70 kifejezésre, de nem talált ilyet. -
Siriusb
veterán
Üdv!
A Wordpress php 7.0 verziót jelez, a cpanel-ben 7.4 van beállítva, phpmyadmin is ezt mutatja.
Néztem a public_html-ben és a wordpress telepítési könyvtárában lévő htaccess-t, de nem látok fix beállítást.
Meg tudnátok mondani, mi lehet a gond, hol keresgéljek? (Amúgy a 6.1.1 wordpress-hez mi az ajánlott php verzió? 8.0?)
Köszönöm! -
Siriusb
veterán
Az rendben van, de a #valami nem ezen az oldalon van. Tehát van a főoldal, ami gyakorlatilag az egész honlap és mellékesen van egy aloldal. Amikor ezen az aloldalon vagyok, akkor a menüben #valami nem működhet, mert itt nincs ilyen elem. A menüben a hivatkozásnak http://főoldal.hu/#valami kell legyen.
A kérdésem arra irányult, hogy ezt a http://főoldal.hu/ résznek van-e valamiféle helyettesítő kódja, ami automatikusan a domain nevet szúrja be az oldal betöltésekor.
A neten semmit nem találtam erről, ezért bátorkodtam itt megkérdezni. -
Siriusb
veterán
Jó reggelt!
Wordpress-ben tudok hivatkozni kóddal a kezdő oldalra (pl. <front>), mint drupalban?
A weboldal egyoldalas felépítésű, csak az adatkezelési lenne külön oldalon, viszont a menüben a kezdőoldalra kellene hivatkozni az anchor-okkal, pl. #rolunk, és elég csúnya lenne a domain nevét is konkrétan beírni a hivatkozásba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest