- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Romeo619 #5719 üzenetére
nem sok, de ebben van VIP szerver, meg OPCache PRo is.
Viszont konkért tech adatokat nem tudok, a tarhely.com fincsinek tűnik, még valaki mondta a dotroll-t is, az se rossz, ahhoz képest amit a t.c-nél kinéztem, bár a memória kevesebb egy picit, viszont az EP max 40 a dotrollnál, a t.c-nél jóval több...
-
The DJ
addikt
válasz
Romeo619 #5705 üzenetére
Te a WordPress.com-nál vagy, ott ezer és egy korlátozással fogod szembetalálni magad, amire neked szükséged lenne az egy tárhely és egy telepíthető WP csomag a wordpress.org-ról. Itt a csoportban is ezzel foglalkozunk. A wordpress.com főként blogolásra vagy kisebb személyes weboldalakhoz való, ha már reklámok meg adsense jön a képbe, akkor ahhoz már kevés lesz.
Itt van egy cikk a wordpress.com és wordpress.org különbségiről: [link]
-
Stanlee
őstag
válasz
Romeo619 #5696 üzenetére
Az Adsense-vel nekem az a bajom, hogy a blogodba oda nem illo reklamokkal is tele fogja nyomni az oldalad.
Ha csak 6500 HUF-ba kerul havonta, hogy adsense hirdeteseket jelenitsetek meg az oldalon miert nem probalkoztok meg vele egy honapra, aztan ha nem jon belole semmi, akkor hanyagoljatok?
Szerintem is amugy egy affiliate megoldassal tobbre mennetek.
-
törölt tag
válasz
Romeo619 #5694 üzenetére
Sporteszközökön pont elég jók a margók, én biztosan az affiliate felé mennék, főleg ha nyugati" külföldi a célközönség, akik szeretnek ficamból vásárolni. Érdemes lenne megkeresned sport termék cégeket, akár boltokat is, akár lokálban.
Mint említettem, ha azok a számok megvannak akkor nagyon alá adod. Ebből egész komoly bevételt lehet már jutalék marketingel kivenni. De jó partner esetén már egy banner spottal is többet kereshetsz úgy egy 10 faktorral mint a tárhely költséged.
-
törölt tag
válasz
Romeo619 #5690 üzenetére
Ha ezek valós adatok és tematikus az oldalad, ahol esetleg be lehet kötni termék affiliate dolgokat, akkor havonta könyvelhetsz egy lottó4-est.
Fentire:
SSD és Cloud tárhelyet nem szabadna kontrasztba helyezni, eg jobb Cloud tárhely is SSD-ket ad. A felhős előnye, hogy minimális a szolgáltatás kiesés, illetve autón tud skálázódni az igénybevételhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest