- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Romeo619 #5719 üzenetére
nem sok, de ebben van VIP szerver, meg OPCache PRo is.
Viszont konkért tech adatokat nem tudok, a tarhely.com fincsinek tűnik, még valaki mondta a dotroll-t is, az se rossz, ahhoz képest amit a t.c-nél kinéztem, bár a memória kevesebb egy picit, viszont az EP max 40 a dotrollnál, a t.c-nél jóval több...
-
The DJ
addikt
válasz
Romeo619 #5705 üzenetére
Te a WordPress.com-nál vagy, ott ezer és egy korlátozással fogod szembetalálni magad, amire neked szükséged lenne az egy tárhely és egy telepíthető WP csomag a wordpress.org-ról. Itt a csoportban is ezzel foglalkozunk. A wordpress.com főként blogolásra vagy kisebb személyes weboldalakhoz való, ha már reklámok meg adsense jön a képbe, akkor ahhoz már kevés lesz.
Itt van egy cikk a wordpress.com és wordpress.org különbségiről: [link]
-
Stanlee
őstag
válasz
Romeo619 #5696 üzenetére
Az Adsense-vel nekem az a bajom, hogy a blogodba oda nem illo reklamokkal is tele fogja nyomni az oldalad.
Ha csak 6500 HUF-ba kerul havonta, hogy adsense hirdeteseket jelenitsetek meg az oldalon miert nem probalkoztok meg vele egy honapra, aztan ha nem jon belole semmi, akkor hanyagoljatok?
Szerintem is amugy egy affiliate megoldassal tobbre mennetek.
-
törölt tag
válasz
Romeo619 #5694 üzenetére
Sporteszközökön pont elég jók a margók, én biztosan az affiliate felé mennék, főleg ha nyugati" külföldi a célközönség, akik szeretnek ficamból vásárolni. Érdemes lenne megkeresned sport termék cégeket, akár boltokat is, akár lokálban.
Mint említettem, ha azok a számok megvannak akkor nagyon alá adod. Ebből egész komoly bevételt lehet már jutalék marketingel kivenni. De jó partner esetén már egy banner spottal is többet kereshetsz úgy egy 10 faktorral mint a tárhely költséged.
-
törölt tag
válasz
Romeo619 #5690 üzenetére
Ha ezek valós adatok és tematikus az oldalad, ahol esetleg be lehet kötni termék affiliate dolgokat, akkor havonta könyvelhetsz egy lottó4-est.
Fentire:
SSD és Cloud tárhelyet nem szabadna kontrasztba helyezni, eg jobb Cloud tárhely is SSD-ket ad. A felhős előnye, hogy minimális a szolgáltatás kiesés, illetve autón tud skálázódni az igénybevételhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple MacBook
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest