Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Netfone
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pontosan, ez kultúra kérdése is, ami nálunk nagyon nyögve és lassan alakul ki, az emberi természetet nem könnyű megváltoztatni,- ennek ellenére sokat lehetne segíteni a kultúrán jó cikkekkel. A cikkek felvázolhatnak egy reális idő-ár összefüggést egy modern alap üzleti weblapra, esetleg alap pár termékes woo oldalra. -- Ez nem érinti a hobbi és egyéb non-profit felhasználókat, ők általában pont értelmesebb módon használják a WP-t.
Én is találkoztam sok olyan céggel, ahol az üzleti szolgáltatás annyi, hogy felkattintják auto installerrel a WP-t, telepítenek egy Elementort, esetleg felvesznek bele 1-2 usert. Jó indulattal 1 óra és kb 50 000 Ft-ot kérnek érte. Az biztos, hogy az alapján amivel nekem dolgom volt: marketing ügynökséget nem bíznék meg weblappal, semmilyen szinten és főleg nem ahol folyamatosan fejlődni, skálázni kell, vagy bármilyen félkomoly IT support is kell mellé.
Nekem több időbe tart feldolgozni-megérteni a megrendelő üzleti igényeit és korrekt árajánlatot írni, mint nekik "letudni" egy ügyfelet.
A plugin és sablon fejlesztés mellett az én kínálatomban is ott a WP telepítés, ég és föld a különbség mind árban és abban amennyit dolgozok vele. Az ügynökségek jellemzően kb dupla árat kérnek 1/20 "munkáért".
Egyébként ha írnék, szerintem a fejlesztéssel kapcsolatos témák érdekelnének jobban, elég gyakran használom a WP REST API-ját mostanság, de ez szerintem kevesebbeket érdekel, és sajnos feltételez más nem-WP specifikus előismereteket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest