- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
Köszi!
A theme-vel volt probléma kicsit más a felépítése mint a többinek, bekapcsolni betudtam a funkciót, de kitenni már nem.
Belefutottam abba a problémába hogy feltölteni sem engedett nagyobb fájlt mint 32mb a WP, ezt megnöveltem PHP-ban 128Mb-ra
Viszont most kiderült hogy a videohederbe csak 8Mb!!! a legnagyobb megengedett video. Mi fér bele 8mb-ba?!
Ezt nem lehet valahol átírni? [link] pl. itt is egy 135mb video fut. Bár nem tudom ez mennyire jó a kiszolgáló szempontjából ?! -
Flowtation
őstag
Köszi a választ!
Végül is találtam egy könnyebb megoldást, ha kiemelt képként rakom be akkor megjelenik a listában is, már csak a méretén kellene változtatnom.
Találtam egy ilyen sort a functions.php-ban:add_image_size( 'featured', 670, 300, true );
add_image_size( 'featured-medium', 230, 230, true );Ezeken kéne változtatnom, de azt nem tudom, hogy pl. hogyan váltok a featured és featured-medium típusok között?
-
törölt tag
Többek között ezért nem túl jó ötlet a DIY weboldalhoz, ha nem szakemberként csinálja magának valaki. Illetve, nem értem, hogy 7-15 napnyi fizetést miért akarnak megspórolni ezen az emberek (főleg ha üzleti oldal és évekig haszonra tehetnek szert vele), hogy mebízzanak egy hozzáértőt
.
Dehát ez van, egy kicsit karmikus azért a dolog.
A pluginek supportja meg eléggé változó, van ahol egy
<div id="valami_ertelmes_hogy_meg_lehessen_kulonboztetni">
//ujrahasznált sablon kód
</div>hozzáadásáért évekig kell könyörögni, mert ugye a template override nem működik, frissíthetőség meg nem fontos
SZERK: Az egyik népszerű EU cookie pluginben találtam egy XSS-t ami konkrétan lopta ki a sutiket, sok ezer telepítés...marhajó dolgok vannak
-
adatfalo
senior tag
Lentebb már megtettem, de íme: https://tinyurl.com/yca4v6tv
-
adatfalo
senior tag
Sajnos továbbra sem működik az .mp4 video beágyazás mobilon.
Kipróbáltam úgy is, hogy az embed kódot bemásoltam egy csupasz index.html-be és úgy se jelent meg mobilos Chrome-ban.
Utána megnéztem ezt a linket mobilról: https://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml5_video_all és lejátszotta a medvés videót.
Így gondoltam kipróbálom ezzel a medvés videóval (és a w3shcools-os kóddal), de saját szerveren itt is csak egy fehérség jelent meg mobilon... három tárhelyszolgáltató szerverén próbáltam ki a kódot, de ez se hozta a várt eredményt, így továbbra is tanácstalan vagyok, hogy mi lehet a probléma... -
adatfalo
senior tag
Köszi!
Minden tanácsot kipróbáltam (a playsinline-t magamtól is próbáltam már), de sajnos továbbra sincs siker. A videót egyébként lejátssza a mobilos chrome, csak beágyazva nem...
Próbáltam az oldalon máshova beágyazni, nehogy egy div css-e írjon felül valamit, de máshol se jó :/
-
sz.j
nagyúr
Na ez az, mert először ott kerestem (majd mindenütt máshol), de a Megjelenés-nél nincs Szerkesztő lehetőség
Ui.
Ezt hogy lehetne "visszavarázsolni"? -
sz.j
nagyúr
Már írtam, első körben azt válaszolta, hogy a GDPR a hibás, de tartok tőle hogy nem, mert ha egymást követően hol az egyiket hol a másikat kapcsolom ki, akkor a GDPR Cookie Compliance kikapcsolásakor és a Swift bekapcsolása mellett ugrál az oldal (mindegyik) ha bármelyik menüre kattintok vagy ha frissítek míg fordított esetben nem .....
Ja és a "legszebb" az egészben, hogy amíg nem vettem meg és tettem fel a lifetime kódot és a hozzá mellékelt plugint addig semmilyen hasonló problémám nem volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged