- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem ismerek olyan hazai szolgáltatót ahol ennyire a WP-re építenek, elvileg ISP és közvetlenül alatta kellene legyen normális felhős szolgáltatónk.
Igazából azt nehéz látatlanban megítélni, hogy az SG RAM cache mennyit jelent, összehasonlítva egy cache pluginnal ami szintén RAMot használ lemez helyett.
Az sem mindegy szerintem, hogy a cache bizonyos tartalmakhoz ok, de a perszonalizált tartalomhoz (pl.: hirdetések amiből a pénz jön) valószínűleg XHR callback-el jönnek le, még ha azok CDN-ről jönnek is ott mindig egy kis plusz késleltetés.
Tehát a teljes képet nézve nem biztos, hogy mindig ugyanaz a szolgáltató lesz a legjobb. Ha jó helyen tájékozódtam az SG, pl multisite telepítésekhez annyira még nem jó.
Nekem is 45-50ms körül hozott a traceroute az Amsterdam, NL szerverükre, de volt egy elég furcsa 1000-1500ms akadás 6-7 között.
Remélhetőleg hallunk még a kollégáról, és akkor legalább lesz több tapasztalat bárhová is mentek át
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest