-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami ingyenes sablont (ha van ilyen) egy egyszerű portfólió oldal bemutatására. Egy építkezésről lenne szó, Főoldal kis bemutatkozás, Aktuális projekt, Ingatlanok, Kapcsolatok. Ennyi lenne az egész pár képpel, esetleg később maximum egy élő kamera felvételt kellene még be rakni.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Wocommerce mellé van valami értelmes ingyenesen is használható árazó program?
Előre is köszönöm!
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen keresgélek-e, de remélem tudtok segíteni, vagy ismertek valakit aki tud.
Egy wordpress/woocommerce/divi webáruházról lenne szó, ami mögé csapatot keresek aki mind fejlesztésben és hibaelhárításban/karbantartásban tudna segíteni. Most is foglalkozik vele egy cég, aki a tárhelyet is szolgáltatja, de nagyon problémásak. Ha jelentünk valami hibát, nem foglalkoznak az üggyel, "náluk működik" válaszokat kapunk, aztán több hetes huza vona után "ja mégis volt egy hiba"....
Elegünk van ebből.. sajnos nem vagyok jártas ilyen téren de szükségünk lenne egy normális csapatra, akik egy bizonyos csomag/havi díj keretein belül foglalkoznak az oldalunkkal.Előre is köszönöm, bízom a válaszaitokban!
-
Mattb
senior tag
Azt hozzátenném, hogy a cpaneles file manageren keresztül néztem.
Szerk.: Nem volt beállítva, hogy látszódjon. Mostmár be tudtam állítani.
Ez van a .htaccessemben:# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule># END WordPress
# php -- BEGIN cPanel-generated handler, do not edit
# Set the “ea-php56” package as the default “PHP” programming language.
<IfModule mime_module>
AddType application/x-httpd-ea-php56 .php .php5 .phtml
</IfModule>
# php -- END cPanel-generated handler, do not edit -
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy cpanelen felrakva a wp-t, az url-t beütve a gép letölt egy fájlt és nem hoza be semmit az oldal?Miért lehet ez ?
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Egy 2 oldalas pdf fájlt hogy tudok berakni Divi alatt? Egy étlap lenne az. Milyen modullal vagy formában lehetséges ez? -
Mattb
senior tag
Ebben tudnál segíteni pontosabban picit?
Szóval megvan a link, ami egy messenger oldalt tölt be. de a .htaccess-be berakva több módon is "500 Internal Server Error"-t kapok.
Hova kellene pontosan beszúrnom.
Valamint létre kel hozni egy oldalt "wifi" néven? Vagy ez nem fontos?
Szerk.: Ennyi van a .htaccessban:
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule> -
Mattb
senior tag
Divivel hogyan tudok egy komplett weblapot "lementeni" és felhasználni egy másiknál?
Elkészítettem egy másik domain-en a tevezett weblapot, és most szeretném az eredeti üres domainre átvinni. Ezen csak a Divi van felrakva. Van ennek valami nagyon egyszerű módja?
-
Mattb
senior tag
Megpróbálom részletesen leírni.
Van egy kávézó amit már említettem, hogy dolgozom az oldalán. Nevezzük a következőkben ez a www.xyz.hu-nak.
A betérő vendégek fognak kapni egy kis kártyát, ami a wifihez csatlakozik, valamint értékelést kér a weblapról. Ezt egy adott link.
A kártyán amit kapnak a vendégek azon szerepelne, hogy menjenek fel a www.xyz.hu/wifi címre,és akkor kellene bejönni ennek a másik "linknek".
Magán a weboldalon nem kell szerepelnie ennek a címnek, csak azt az al oldalt kellene oda irányítani, a /wifi-t a másik címre.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Hogy tudom azt megoldani, hogy egy linkre irányítson át egy cím? www.xyz.hu/wifi lenne a "cim".
A kávézóban a wifihez csatlakozást írna le. -
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Van egy netes webáruház, woocommerce-el.
A wc által generált számlából valahogy ki lehet azt venni, hogy a végén a végösszegnél ne írja az adótartalmat?
Erre gondolok: [kép]Csak a Végösszeg, ebben az esetben a 102900 Ft szerepeljen?
-
Mattb
senior tag
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Van rá mód hogy a menüsorban jobb szélen lehessen választani, hogy magyar vagy angol nyelven jelenjen meg az oldal? Pl egy magyar meg egy angol zászló? Létezik erre ilyen megoldás? -
Mattb
senior tag
Sziasztok!
4 db kérdésem lenne.
Facebook, Instagram, Tripadvisor integráció a weboldalra.Valamint 2 nyelvűség. Magyar és Angol felület kellene, amit lehetőleg nagyon egyszerűen a menüsoron lehetne állítani.
Ja és mind ez Divi alatt
Előre is köszönöm!
-
Mattb
senior tag
Update: az oldal /wp-admin felülete bejön, be tudok lépni, viszont bármit próbálnék pl egy oldalt szerkeszteni, akkor már csak fehér képernyő fogad. Mi ennek az oka? Találkozott valaki ilyennel? Mi a megoldás?
UPUPDATE: szépen lassan összeáll a kép. A memória limitet kellett megemlenem.. most jónak tűnik.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
A php.ini fájlban kéne módosítanom a feltölthető fájl max méretét. Holt alálom ezt a fájlt?
A Divi feltelepítése végett kellene. 2Mega most a Divi meg valami 6,7. -
Mattb
senior tag
Van aki rackforestnél bérel tárhelyet és nagyon vágja a tárhelyesdit?
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Ingyenes sablonok feőll érdeklődtem már a múltkor kávézós stílusban. Viszont van olyan, aminél mondjuk csak a szöveget kell átírni, és már kész sablont kapok? Mert amiket így hirtelen beállítottam az csak pl egy kezdőlapot adott. Vagy nem jól állítom be?Üdv!
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Ingyenes sablont keresnék egy kávézó oldalának elkészítéséhez.
Tudtok ajánlani valamit? -
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Woocommerce ali hellene valami értelmes árazó, mert ez a WC Prices Bulk Edit valami hatalmas ratyi!! 1 Terméket kb 10 perc beáraznom úgy szaggat, és próbáltam már több gépen, minden ilyen fos, valamint felesleges variációkat is felhoz.. Tudtok valamit erre?
-
Mattb
senior tag
válasz
Agostino #4293 üzenetére
Húha, és ezt hol kellene megtalálnom?
További kérdésem, hogy most van durván 200 termék a webshopban, és ezek különböznek szín és kategória szerint. Valahogy megoldható az, hogy lemásolja egy termékről az összes termékre a variációkat? És mondjuk csak be kelljen áraznom, ne pedig egyesével létrehozni a kb 10-15 van ahol 20 variációt?
-
Mattb
senior tag
válasz
Agostino #4290 üzenetére
Szia!
Kifotóztam egy képet: [kép]
Szóval itt látható a szín választás, az maradna így, ilyen legördülő menüben. Viszont alatt (nem garancia, más opció lenne a neve de ez lényegtelen) a 3 menüpontot szeretném úgy feltüntetni, hogy azt box-ban kelljen kipipálni. Erről nemtudok képet mutatni sajnos, nem tudom, hogy menynire érthető? (Pl itt amikor hozzászólást írsz/írunk akkor kilehet választani hogy témába vág vagy off topic. [kép] . Ehhez hasonlóan szeretném.)
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Egy készülőben lévő webshophoz szeretnék segítséget kérni. Divi sablont használok hozzá, most egy terméknél, vannak színek, valamint más kategóriák is, szám szerint 3. Diviben alapértelmezetten ugye egy kis legördülő listából lehet kiválasztani azt, hogy első körben milyen színű, másodszorra pedig a 3 kategória egyikét.Olyan megoldást keresnék, hogyha lehetséges, hogy a színek maradjanak meg így, legördülő listában, viszont a 3 kategóriát szeretném egymás alatt megjeleníteni, az első lenne az alapértelmezett, aminek a kis box be lenne pipálva és alatta a másik két kategória ami választható.
További kérdésem lenne egy jó árazó program, ami így kategóriánként sem bonyolúdik nagyon, mert a woocommerce price bulk edit nagyon macerás.
Remélem sikerült elég értetően elmondanom, előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud adni egy kis segítséget?
Béreltem tárhelyet, előfizettem domainre, amire wp oldalt szeretnék építeni. Mind a kettő elérhető. cPanel a kezelőfelület, és érdeklődni szeretnék a manuális beállításának a tárhelynek. Van benne szkript, de szeretném tudni, hogy pontosan hogy tudom létrehozni a domain mögé a tárhelyet.
Előre is köszönet!
Üdv! -
Mattb
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #4135 üzenetére
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy adott 2 webáruház. Az egyiktől letudom tölteni a CSV-t a termékekről, viszont nekem nem kell onnan minden termék, így azt megnyitva excelben csak kitöröltem a többi fájlt, így importálom a másik weboldalra. Ezeknek a termékeknek ugy van egy ára. Hogy lehet azt megoldani, hogy ne egyesével kelljen megadni az új oldalon az árat, ami teszemfel egységesen 10000-el drágább? Lehetséges ez? Vagyis ezt a készlet és ár frissítést szeretném automatizálni amennyire lehet.
Előre is köszi! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest