- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
topjoyy
tag
válasz
Flowtation #5095 üzenetére
Legjobb, ha OceanWP-t használsz és azzal tök nulláról tudsz csinálni, akár egyedi headert, akár footert vagy bármit.
-
topjoyy
tag
válasz
Flowtation #5087 üzenetére
Szia!
Én használok bár még csak kezdő szinten
-
topjoyy
tag
válasz
CharlieDrop #5084 üzenetére
Van swiftem, de közben magától megoldódott. Amúgy mit kellett volna állítani?
-
topjoyy
tag
Hali!
Miért van az, hogy Elementornál nem működnek a CSS változások? Míg, ha például egy képet cserélek ki az működik. Sablon CSS fájlban meg működik.
-
topjoyy
tag
-
topjoyy
tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy egy oldal minden eszközön rendezetten kell lennie? Értem itt azt, hogy van egy oldal, ahol egy egyszerű H3-as cím 320-as szélességű eszköznél, már egy picit elcsúszik a betű. Elementorral csináltam és ott nincs 320 alatti felbontás.
Szóval, csak annyi lenne a kérdésem, hogy ez baj-e, ha igen akkor alkalmazzak
@media only screen and (max-width: 320px)
selectort?Köszönöm!
-
topjoyy
tag
Hali!
Tud valaki egyszerű plugint, amivel egyedi menüt lehet készíteni Elementoron belül és reszponzív tehát mobilon bejön is szépen mutat?
-
topjoyy
tag
Hali!
Mailchimppel, hogy lehet azt megcsinálni, hogy a pop up feliratkozás mező, az mindig legyen ott, mert nálam, úgy van, hogy csak egyszer jelenik meg mindenhol. Mailchimp rendszerén belül sehol nem találtam, olyan opciót ahol ezt felül lehetne írni.
A másik meg az, hogy egy ingyenes tárhelynél is büntetnek, ha nincs fent a GDPR? Csak sima gyakorló oldal, ahol van Mailchimp meg Contant From 7.
Köszönöm!
-
topjoyy
tag
válasz
CharlieDrop #4869 üzenetére
Te mit használsz?
-
topjoyy
tag
Hali!
Van, olyan oldal mint ez az envato market, csak ingyenes formában?
-
topjoyy
tag
Illetve, hogy lehet azt megoldani, hogy egy webshopnál regisztrációs oldalt csinálni, hogy ha már be van lépve a felhasználó, akkor az ne látszódjon. Woocommercen belül van ilyen lehetőség?
-
topjoyy
tag
Hogy lehet az Elementort vissza tenni angol nyelvre? Wordpressbe belehet állítani, csak az a gond, hogy akkor minden angol lesz és én úgy akarom mint régen, hogy a Wordpress magyar, illetve az Elementor angol maradjon.
-
topjoyy
tag
Sziasztok!
Ti milyen módon szoktatok parallaxot, scrollingos, animációs vagy bármilyen effektet? Bármiféle programozás nélkül?
-
topjoyy
tag
Hali!
A WAMPServert, hogy lehet gyorsítani, mert kb 6-7mp-ig tart mire elment egy változást. Vagy egy normális?
Köszönöm!
-
topjoyy
tag
válasz
Flowtation #4793 üzenetére
De a placeholder az HTML kód, miért a CSS-t kell piszkálnom?
-
topjoyy
tag
válasz
Flowtation #4791 üzenetére
Én is úgy szoktam de ha meg találom az idjét vagy classját akkor melyik PHP fájlban kell módosítanom?
-
topjoyy
tag
Widgetet, hogy lehet szerkeszteni? Pl: Egy egyszerű keresés widgetetnek a placeholder szövegét, akarom lecserélni, POeditor nélkül. Lehetséges?
-
topjoyy
tag
Navbarhoz, hogy lehet úgy kódot hozzáadni, hogy külön css-t írjak hozzá? Feltettem ezt a bővítményt, de ebbe nem tudom szerkeszteni.
OceanWP sablonba se láttam. -
topjoyy
tag
Hali!
Miért nem lehet minden oldalt szerkeszteni Elementrorral? Például szeretném szerkeszteni a No result oldalt vagy a Bejegyzések oldalát, de nem engedi azt.
-
topjoyy
tag
Ha egy szöveget, akarok átírni és nem a sablonban, azt hogy kell? Egy egyszerű <span>-ban lévő szöveget, akarok átírni de, php kód van belerejtve ,ha a fájlt megnyitom. Az lenne a kérdésem, hogy ezt hogy lehetne megoldani? Mert böngésző fejlesztőben szépen átlehet írni.
-
topjoyy
tag
-
topjoyy
tag
Hali!
Hogy lehet át tenni a szerveren lévő oldalamat a wampserverre? Átmásoltam a fájlokat,felülírtam, majd a wp-config-ban átírtam a táblát, jelszót stb.. és még mindig alap oldal van.
Köszönöm!
-
topjoyy
tag
Miért nem engedi megváltoztani a sidebar layoutot annál az oldalnál, ahol vannak a postok? Illetve megvan változtatva ,de nem már nem engedi megváltoztatni.
-
topjoyy
tag
Nagyon szépen köszönöm.
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy milyen bővítményeket érdemes használni? Pl az elementor egy egész jó bővítmény.
Valamint vissza térve az FTP hez: én a nethelyen csináltam az oldalt ingyen. Ott át lehet írni a jogosultságokat? De még azt is meg kérdezem ha már itt vagyok, hogy én szeretnék több oldalt is csinálni, hogy referenciát szerezzek ebben sajnos nem nyújt segítséget az nhely. XAMPPal meg lehetne csinálni hogy ott van egy virtuális tárhely és akkor ott lementeném az oldalakat és később a lemnetett oldalt fellehet tölteni a hálóra valamilyen fizetős tárhelyre?
Ezekre szeretnék még választ kapni és mára kifújt.
-
topjoyy
tag
Hali!
36%-os az Optimize images szektor gtmetrixen. Ez, azért van, mert jpg képeket használok vagy túl nagyok?
Másik: WPFastestCache progi mire jó? Beakarom kapcsolni a Cache systemet és azt írja, hogy .htaccess is not writeable
-
topjoyy
tag
válasz
adatfalo #4572 üzenetére
Ez bejegyzés, amit küldtél. Én meg oldalakat csináltam és ott nincs olyan menüpont ami a küldött képen szerepel.
Szerk: Vagy lehet, hogy oldalakba nem szabad írni? Vagyis oldalakba kell egy vagy több bejegyzést tenni és azokba írni kell írni? Mint mondtam kezdő-haladó vagyok még.
-
topjoyy
tag
Hali!
Még kezdő-haladó vagyok WP területén, ezért azt szeretném kérdezni, hogy a két széles képet, hogy tudnám vastagabbra húzni anélkül, hogy szöveget írok bele. </br> nem vált be. Illetve a két képet, ami hoveros, hogy azt a kettőt, hogy tudom középre igazítani, illetve az első hoverosnál miért lóg ki a szöveg?
Köszönöm!
-
topjoyy
tag
Sziasztok!
Feltettem egy plugint és valamiért az eltűnt, nem találom a Bővítmény menü pont alatt. Próbáltam újra telepíteni, de azt írja, hogy "A könyvtár már létezik. " . Viszont a net tárhelynél látom a mappáját, de nem tudom kitörölni azt, mert nem enged módosítani/törölni.
1. Hogy tudok fájlokat törölni nethelynél?
2. Miért nem enged belenyúlni fájlokba az nhely.
3. Miért tűnt el a bővítmény?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged