- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia, írtam neked privátot.
Én esetenként biztosan tudok segíteni, azonban mindig pontos feladat leírásra lenne szükségem. Illetve sajnos a tárhely szolgáltatót teljesen csak egy másik szolgáltatóval lehet megkerülni, mert ha mélyebben van a hiba mint amihez hozzáférést adnak, akkor megint rájuk kell támaszkodni.
Fizetős plugineket elvileg támogatja a készítője, ez azért is jobb sokszor mert lehet, hogy a kövi patchben már javítva van egy probléma, illetve kisebb az esélye, hogy valamilyen workaround konfliktus lesz a saját és a hivatalos verzió között.
-
The DJ
addikt
Igen, erre gondoltam én is, amikor említettem, hogy a .htaccess-ben meg kellene nézni a PHP handlert. cPanelben be lett állítva, hogy a PHP 5.6-os verzió kezelje a PHP kiterjesztéseket, de valószínűleg ez a beállítás összeakadt valamivel és nem a PHP 5.6 volt az alapértelmezett verzió (hanem mondjuk 7.x), így nem tudta a PHP fájlok betöltéséhez az 5.6-ot használni, ergo a PHP kiterjesztések nem is futottak le.
-
bobooo
addikt
Annyira nem bonyolult. If modulon kívűl, BEGIN és END Wordpress közé bemásolod az általám már bemásolt kódot. (Tehát NE az általad bemásolt kód közepébe rakd be)
Redirect 301 /wifi http://www.xyz.hu/ideirányítod
xyz.hu/ideirányitod helyére meg beirod hogy hova mutasson
Nem kell a wifi oldalnak léteznie. Miután beraktad ezt a kódot, akkor aki beirja az xyz.hu/wifi-t beirja annak bejön az xyz.hu/ideirányitod
-
Met
nagyúr
Ha visual site buildert használsz előtte tájékozódj hogy melyik multilang plugint támogatja, ne szopj mint én.
pl. a Visual composer free nem támogatja a Polylang, qTranslate-X, WPML közül egyiket sem.Más, olyan plugint keresek ami kicsit naptár jellegű és referencia munkákat lehet vele megjeleníteni. 26 évre visszamenőleg, havi bontás nem kell, látszódjanak az évszámok és arra kattintva jelenjen meg az a pár sor. Képek sem kellenek, csak cégnév és a munka jellege lett leírva. Ilyen munkanapló jelleg.
Ne kérdezzétek mi értelme van ilyen részletesen megjeleníteni -
The DJ
addikt
Igen, bármelyik multilanguage plugin (Polylang, qTranslate-X, WPML, stb.), majd megkeresed abban a pluginban mi a nyelvválasztó funkció beillesztő kódja vagy widgetje és kézzel berakod a PHP fájlod megfelelő helyére. Esetleg ha van ott widget pozíció, akkor még egyszerűbb a dolgod, mert csak be kell húzni és nem kell szerkeszteni semmit.
-
Mattb
senior tag
Update: az oldal /wp-admin felülete bejön, be tudok lépni, viszont bármit próbálnék pl egy oldalt szerkeszteni, akkor már csak fehér képernyő fogad. Mi ennek az oka? Találkozott valaki ilyennel? Mi a megoldás?
UPUPDATE: szépen lassan összeáll a kép. A memória limitet kellett megemlenem.. most jónak tűnik.
-
The DJ
addikt
Az ingyenes sablonok 90 százalékában nincs importálható demo tartalom sajnos, pont az ingyenesség mivolta miatt. Ha azt akarod, hogy olyan legyen a kinézet, mint a bemutatóban, akkor neked kell kézzel mindent szépen beállítani. Ez pedig általában elég melós feladat. Sok fejlesztő ad egy ingyenes alap és egy pro verziót, az utóbbi mindig okosabb, több benne a lehetőség és ehhez van általában mellékelve az importálható tartalom vagy a beépített funkció az egy kattintásos importálásra.
A themeforesten vásárolható prémium sablonokhoz viszont tapasztalataim szerint mindig jár demo.
-
Met
nagyúr
Van egy weboldal, ahhoz tartozik egy adatbázis.
Az adatbázis user/pass-t átírtad ezért most az oldal nem tud csatlakozni az adatbázishoz.
Mivel az adatbázis eredeti jelszavát nem tudod ezért az oldal file-jai között lévő wp-config.php file-ban kell átírnod a user/pass-t hogy tudjon csatlakozni az adatbázishoz. -
Des1gnR
őstag
Ha csak árazni akarsz, akkor a Yith Woocommerce bulk product editing ingyenes verziója is jó.
Ha tudsz rászánni egy kis pénzt, akkor a teljes verzió jó dolgokat tud. (Csak leírás alapján tájékozódtam.)Ha nem is sok, de legalább egy kicsi pénz van rá, akkor íme: Woocommerce Advanced Bulk Edit. Ez a 8k semmi ahhoz képest, hogy mi fejlesztési idő lenne ez neked.
-
Agostino
addikt
szia
van éles oldal ahol meg tudjuk nézni, hogy mi a helyzet és mit szeretnél? ha nincsen akkor pár kép hasznos lenne, bár nyilván ígérni nem tudok semmit sem. a woocommerce szálhoz annyit tennék hozzá, hogy szerintem azért nem kell pusztán az elsőre nehéz átláthatósága miatt félrerakni. sok youtube tutorial van hozzá, át kell rágnia magát az embernek, de biztosan ott van a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest