- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
köszi a segítséget még egyszer. a header részt én is megtaláltam utólag a kódban, de a mainwrap még mindig nincs meg... hiába, nem vagyok otthon a CSS világában.
-
Veron
addikt
Letöltöttem egy Lavander Lite nevű sablont, ami úgy néz ki az igényeimnek megfelelő lehet.
Szeretnék háttérszínt változtatni, de nem tudom hogyan kell. Mind a logo körüli színt, mind pedig a lap többi részének hátterét megválaltoztatnám. Sok sablonban van ilyen menüpont, itt nem látok, a CSS-t pedig nem tudom mit kellene átírnom.
Valaki tudna segíteni, hogy merre keressem a megoldást?
Köszönöm! -
Veron
addikt
Láma kérdés on: a WP oldal készítése hogy néz ki? Előbb kell tárhely és utána kialakítani a designt, vagy utóbbit el lehet kezdeni a tárhely regisztráció nélkül is?
-
Veron
addikt
Köszönöm.
A sebesség és megbízhatóság miatt ennyivel jobb lenne a SiteGround?
Akkor gondolom a GoGeek kellene nekem a havi 100k látogatóra optimalizált erőforrás miatt. Nekünk most napi 3-4k egyéni látogatónk van.
Jó a gondolatmenet arról, hogy a testreszabhatóság és az eladható reklámfelületek miatt jobban járnék a WP-vel? -
Veron
addikt
WP alá szeretnék költöztetni egy blogot a blog.hu-ról. 4-5 szerkesztő írja a cikkeket és napi 3-4000 látogató kb.10000 lapletöltést produkál. A könnyebb testreszabhatóság és a reklámbevételek miatt költözne a blog.
Milyen hosting szolgáltatót ajánlanátok ehhez?
Eddig a következőket néztem: Bluehost Performance és Hostgator Baby Cloud felhő alapú és a FastComet Speedup shared megoldásait néztem. Mind SSD tárhellyel rendelkezik, 2-4 CPU maggal, a tárhely méret elvileg mindenhol elegendő. A fent említett célra melyik lenne a jobb egy .blog (vagy .hu) domain névvel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest