- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz Francia91 #98577 üzenetére
Lumia 830 ugyanúgy 8.1 Denimmel indult. 2 órát szórakoztam vele, míg valahol olvastam, hogy wma, mert ez a windows saját hangformátuma. Konvert, és egyből jó lett, aztán úgy hagytam, mert a minőségen nem hallottam változást. Androidra váltásnál meg automatán áttoltam a wma-kat, és nem látta, ennél is olvastam, hogy wma-t nem szereti, áttoltam mp3-ba és látja, igaz, hogy némelyiket 3x, de legalább ki tudom választani az egyiket a 3 közül. Nem igazán értem, hogy ezekkel az okos telefonokkal az elején mindig szívok a csengőhangokkal, egy kalap sz.r mindegyik. Régi nyomógombos Nokia mindent evett (amr, midi, wma, mp3 bármit), bárhova bemásoltam, bárhonnan ki tudtam tallózni. De lekopogom komoly gondom sem a 830-al, sem az új Androidossal nem volt/nincs. És a 830 volt eddig a leghálásabb telefonom, 5 évet szolgált, az eddigi leghosszabbat, ha nem nyírják ki az appokat, akkor még lehet, hogy több időt ment volna. Meg már az akku is elég harmatos volt, és azt sem lehet már kapni nagyon.
-
törölt tag
válasz Francia91 #98397 üzenetére
Ha WM vonal, nekem valami Glofish volt az első 5.0-val, azt még úgy kaptam, aztán onnantól sajátok HP ipaq 214, HTC Diamond, Diamond2, HD2, SE xperia X1, Lumia 800, 550, 730.
Legjobban a Diamond2-t meg a Lumia 800-at szerettem, jó volt a fogásuk, pont akkora amekkora kell és zsebben is lehetett akármit csinálni mellette.
Fotós mobiljaim közül én Sony vonalon mozogtam, K750, K810, K850, C905.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Francia91 #98345 üzenetére
Nekem egy 32GB-os Lumia 1020 van, de 950-et tervezek venni mellé.
1020-on meghagytam a gyári legutolsó 8.1-et.Viszont nekem gyűjteménybe + szoftverarchiváláshoz lett véve így próbálom pótolni a dolgokat.
Sajnos mivel a store-ban található telepítők titkosítottak, így nagy meló lesz, ha egyáltalán meg lehet csinálni a rendes offline backupot.
Lényegében a feltelepített appokat kell mass storage módban kimásolni, majd makeappx-szel csinálni egy nem titkosított telepítőt belőle...
Volt már akinek sikerült. -
myckey
veterán
válasz Francia91 #98137 üzenetére
Igaz !
Lenn voltam 4 napot Horvát T.parton, meg erre arra....túráztam/futottam vagy 50km-t minimum....Klassz dolgokat megörökítettem.
Remélem holnap intéződik, és teljes pompájában élvezhetem az általam készített felvételeket!
( Persze a rengeteg telefonszám és üzenet stb...sem lesz hátrány, ami a készüléken van. Szerencsére Simet át tudtam tenni, meg egy picike microsd-t is, mindkettő jó maradt. De egyiken sincs adat. Az teloban van )
Na de majd készítem a mentéseket, becsülettel. Meg sztm szerzek rá valamerről valami betonbiztos tokot, nem olyat amit most használok ."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #98011 üzenetére
Android-os Nokia 7.1...
Én nem erre voltam kíváncsi, ez a nokia meg már nem az nokia, csak név az, de legalább amiatt jó drágán eltudják adni a szart, kb ahogy le is írtad. Mielőtt megvetted nem olvastál utána?
De a kérdés nem erre vonatkozott. Attól, hogy ott megmentett a 950, egy sim cserével egy 10 éves iphone 4 is megmentett volna. Nem is értem most ezt a RE-t a kérdésemre. -
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #97246 üzenetére
Nálad a pont 😉 nem tudom miert a nawteq-re emlékeztem . Lehet hogy az igo kavart be mert ott topmap ,nawteq terkepek is vannak , s talan a here wego is . Amugy a sygicnek nem feltetlenul kellene off-olni a terkep adatbazis frissítést , mivel Windows 10 alatt is el a liszensz .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Spet
addikt
-
kutga
nagyúr
válasz Francia91 #97218 üzenetére
Én is most adtam faternak egy használt L640-et, a munkahelyen a fiókban van egy L532, azt is szépen lefrissítettem, cégesnek elhasználja valaki akinek csak telefon+sms kell.
Abban egyetértünk, hogy magamnak már nem vennék.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
-
p0lip
tag
válasz Francia91 #96747 üzenetére
Igen, éppen így látom én is. Már majdnem elcsábultam a Mate 10 pro, P20 pro irányba, de ahogy a weben illetve ismerősök készülékeit nézegettem, próbálgattam, arra jutottam, hogy ahogy a WP közelebb áll hozzám a hibái ellenére, úgy a 950 kamerája is.
Nem csak az említett, hanem általában a mai telefonok, szerintem kevésbé természetes fotókat készítenek. Az is igaz első ránézésre akár tetszetős is lehet a túlszínezés, túl élesítés. Ahogy valahol feljebb írtam részben ízlés kérdése is, ki mit szeret, tart szépnek, valósnak. Szóval mindenki használja ami tetszik neki, nekem ez még mindig a 950, azért remélem a HMD féle Nokia idővel csak előránt egy brutál pureview kamerát, végülis az idők végezetéig csak nem használhatjuk a 950-et. -
-
papelado
aktív tag
válasz Francia91 #96679 üzenetére
Ugyan már simán hozza 1020 szintjét a P20 pro sőt.,,(Ait ki kell kapcsolni)
Kicsit túlélesített de folyamatosan finomítják..
Gyenge fényviszonyok közt meg egyértelmű a hatalams fölénye a Huaweinek
És ez csak egy videó a többi is kb ez...Drágaszágom....
-
janeszgol
félisten
válasz Francia91 #96682 üzenetére
A P10 nagyon jó cucc, de kamerában visszalépés neked. Én vennék a helyedben egy gyári akkut (5-10 ezer ft között lehet) és amíg bírja vagy amíg kiszolgál, használnám tovább a 950-et.
-
A Zéé
addikt
válasz Francia91 #96676 üzenetére
lassan rákényszerülök majd a cserére én is, pedig még mindig tetszik az L650, csak a múltkor a navi hagyott cserben, mostanában rendszeresen kilép a kamera, és a galéria app is, illetve valamiért a 6tag se enged már belépni (pedig az az app jobban tetszik, mint az instagram, ami meg képet nem bír mostanában feltölteni)
Majd kap egy wdrt-t (eddig még nem kellett), aztán az hátha helyre teszi egy időre.Just a simple Lineman...
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #96378 üzenetére
Amúgy meg Lumia 950-est és 1020-ast használok a mai napig, és nincs velük bajom
Ezt mindenki tudja már, az is aki nem akarja annyiszor leírtad. De...
Te nem okostelefon felhasználó vagy, inkább gps, mail, fotó ami működik is ezen a rendszeren, de azt a legócskább butafon is tudja. A fotózási képességekkel egyetértek, a 950 még mindig top, de az s9+ már ott van, sőt le is nyomja, főleg este, lassítást meg eleve nem is tud/bír a manapság már alsókategóriába tartozó, sokat zabáló és melegedő snapi 808. Ettől függetlenül feladta a leckét a 950 a többinek fotózásilag, az biztos. -
őstag
válasz Francia91 #96378 üzenetére
Volt a használatomban 920/930/950/950XL/640, amíg Nokia éra volt hardveresen volt rossz, a W10M-mel pedig a szoftveres rész lett használhatatlan. Ez utóbbi: véletlenszerű újraindulások, véletlenszerű app leállások, optimalizálatlan és instabil alkalmazások, a munkámat hátráltató apphiány és bugtenger.. Nekem ezekből elegem lett. Kb. 500eFt-ot hajítottam ki az ablakon ezekre a remek készülékre, bízva abban, hogy az MS felveszi a fonalat.
Az 1020-at WP8.1-gyel mai mércével nem nevezném okostelónak, holott önmagában annak idején kiváló készülék volt, sőt a 8.1 az egyetlen, még reményt adó oprendszer a történetben. A képkészítésre körülbelülit írtam, de a duplakamerás középkategóriás mobilok hamarosan feledtetik az MS Lumia készülékek eme talán egyetlen jó tulajdonságát, az újkori jó minőségben fényképezni tudó Lumiákhoz képest töredék áron. Én nem gondolom normálisnak a vevők arcul csapását az MS részéről.
Jogosnak érzem a hisztériát, mégha vannak szerencsések, akik elégedettnek mondják magukat ezekkel a csodás készülékekkel.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
betegphiu
senior tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #96077 üzenetére
Nem közelítették meg egyáltalán, én meg ezt írtam. És nem a kisujjamból szoptam, hanem együtt használtam szinte a kettőt. Anno képeket is raktam be összehasonlításként, ahol a 950 röhögve elverte az s7-et.
Anno az s7 edge topikban, annyi elfogult volt, ha merted szidni még azt is jobban elviselték volna, ha anyjukat ku...zzák, de a telefont megvédik, mégis, amikor pár képet beraktam, nem győztek szóhoz jutni, vagy inkább kicsikarni magukból, hogy tényleg sokkal jobb....
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #96072 üzenetére
Akkor, valamit nagyon elnéztél, mert még az s7 (edge)-t is simán elverte a lumia 950 (XL), nem is kicsit.
Viszont a note8 már ott volt, és valószínűleg az S9+ (már előrendeltem a note8 helyett, főleg a most már tényleg baromi erős snapi 845-tel hasonló szinten lévő exynos processzor miatt) és nagyon úgy néz ki, hogy szinte minden készüléket széjjel gyaláz majd kamerában.
Amiket láttam róla, az már szinte zseniális, főleg ekkora (kicsinek számító) lencsékkel.---------
(#96073) Johnny70
Ezt a cáfolnom kell, hogy garancia után megdöglenek, ugyan én a garancia lejárta után (inkább már előtte) cserélek, de az egyik szomszéd szépen felvásárolgatja magának a volt samsung dolgaimat. (több tv is már, blu-ray, telefon etc...), és van amelyik már 6-7 éves, pl a blu-ray 3D, ami anno, de még ma is csúcs közeli kategória, de teszi a dolgát, teszi a dolgukat minden hiba nélkül. Lehet, hogy az olcsóbb samu termékek ilyenek, de ezek valamikor k sokba kerültek.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny70
tag
válasz Francia91 #96072 üzenetére
Én is nyúzom a 930-at amíg lehet, de már elmúlt 2 éves (mondjuk ez külsőleg csak a fémház sarkain lévő sérülések mutatják, a többi része mint az új). A kamera miatt marad amíg nem lesz alternatíva, illetve az alkalmazások nem állnak le. A Samsungtól azóta tartok, amióta centire kiszámolják a berendezéseik élettartamát (egy csomó ismerősnek fél évvel a garancia lejárta után meghalt a tévéje meg dvd lejátszója), ráadásul a piaci dominanciája miatt már kb. duplájába kerülnek a csúcs készülékeik, mint amennyit érnek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #95968 üzenetére
Ahha!
Az meg véletlenül sem lehet, hogy akik eddig írtak ide, vagy máshova írogattak, azért nem írnak, mert leléptek a csába, ugye?
Nekem, pl régóta sok gondom ezzel a már végletekig elb@szott rendszerrel (ez nem is titok), de szintén régóta nem írtam ide, mert minek?
Csak most épp úgy alakult, pedig nálam nagyobb winfosmobilbuzi 2010 óta ritka példány lehetett. De minek írjak, megoldás nincs semelyik problémára, csak sok szívás árán...valamennyire. Na most akkor melyik lehet, aminek valós alapja lehet, hogy azért nem írnak, mert az a rengeteg felhasználó teljes mértékben elégedett mindennel, vagy mert már elfelejtette azt is, hogy létezik még WP/WM? Én, még használom (ez erős kifejezés, csak van ilyen is a másik(ak) mellett), amolyan morbid kíváncsiságból.Persze, ettől függetlenül, akiknek alapdolgokra is bőven elég a rendszer (gps, email, faszbuk néhány még jól működő app) de a már gyorsan fogyatkozó store mellett, - mert fejlesztés már szinte semmi nincs rá -, azoknak bőven oké egy ilyen telefon.
[ Szerkesztve ]
-
betyar1974
senior tag
válasz Francia91 #95933 üzenetére
Erről lenne szó!
Egész idáig 2MB(max.invitel, más lehtőség Nálunk nincs) net.-en osztoztam a fiammal+párommal és meguntam! Hello Data Start csomagot váltottam és ehhez kell minnél olcsóbb, de ami tudja a 4G-t telefon, csak ezért jött képbe L640(15k). Folyamatosan összekötve, bíztos nem kötném PC-re, az SE-m!
De azt hiszem ebből mégis csak Iphone 5s, sony z1, vagy valami hasonló lesz, mert kb. megis válaszoltad amit szerttem volna tudni!
Köszönöm! -
nhpeti
tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Francia91 #95193 üzenetére
Pár hónapja (kora tavasszal) még semmi baj nem volt a Térképekkel sem. Most kellett volna újra használnom, de nem jött össze.... Sygic ingyenes verzióm van, de valahogy eszembe sem jutott, még soha nem használtam.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Spet
addikt
válasz Francia91 #95181 üzenetére
Én 4 hónapja használom a 950-et. Eddig egy darab random újraindulás volt, illetve a GPS elvesztette magát WDRT után (melegedett az aksi, beakadt a háttérben az EDGE), de havi frissítések javították ezeket.
Kíváncsi leszek a holnapi őszi frissítés miket tartogat majd.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Francia91 #95181 üzenetére
Én a Térképeken tegnap húztam fel magam: a motoron lévő GPS-nek a töltője megint megdöglött, így az ultimate eszközként nálam lévő 650-nel szerettem volna haza navigálni a Dunántúl északi feléről (Tata környéke) Kalocsára, fizetős utak érintése nélkül. 3x-os (!!!) hosszúságú útvonalat tervezett, a Balatont meg akarta volna velem kerültetni. Ilyenkor mi van?!
Autós beállítás, fizetős utak, földutak és komp tiltása.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #94725 üzenetére
Persze, persze nyilván visszafizetik. Ha valakitől kártérítést igényelhetsz, az csak az MS lehet.
AZ MS applikációkra 2010 óta, én vagy 100 ezret, de szerintem inkább többet elbasztam, azt ki a redva fogja megtéríteni?
pl, Dona? Felőlem jöhet, kb 6 oboa árát nézem ki belőle, azt mehet jó büdös a francba! Bábkurvinyek agymosott parasztoknak. Gabikát gyk: Gabe Aul-t az utolsó hozzá nem értő is szidta, Dona-t már inkább akkor is dicsérték, mikor a rendszer elérte a használhatatlan jelzőt. Hát nyilván "lecserélik" színpadiasan.Áhh mindegy is, remélem érthető, amit írtam.
------------------
(#94726) this is life
A lényeget pontosan leírtad!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #94492 üzenetére
Ami azért érdekes ,mert az 1020-ban lévő soc egy kajha a 808-hoz képest.. gondolom a CPU energiagazdalkodasanal lehet valami bug,próbáld meg a navit GSM offline módban,csak a GPS menjen...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #94481 üzenetére
Érdekes gondolat.
A (már) szarul működő gps megerősített, hogy egy jól működő navi-t vegyél, amivel együtt kukáztad a store-ban megvett és agyondicsért sygic programot is, tehát az MS tett erről is, hogy ugyan már nehogy még ez jól működjön.
Viszont abban nem erősített meg, hogy vegyél egy frankó másik készüléket, amire dögivel vannak free gps programok és ráadásul jól is működnek...
Vettél egy navi-t, pluszban ott lesz a zsebedben a 950 is, mert telefonálni még jó. Értem.... ööö illetve nem, de ez legyen az én bajom.-------------------
Nyomtam neki egy WDRT-t, hátha, de ugyanúgy, 20-30 perc után kijelző lekapcsol, telefon meg forró...
Már nem az első, hogy ezt a problémát olvasom...tényleg kinyírják teljesen a lumiákat, vagy kezdik megadni magukat a készülékek hardveresen (is), most, hogy a garanciás elintézése is egyenlő a gané szinttel.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #94414 üzenetére
Nem panaszkodnak mert mar nem 930-at hasznalnak ... amugy semmi garancia nincs arra hogy mflex modszere garantaltan bug mentes frissitst eredmenyez , foleg hogy az utolso rs1 update van akinel bugokat hozott , hiba javitas helyett.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Francia91 #94410 üzenetére
Unatkozik? Nincsen dolga?
Vásároljon mosómedvét!Csináljon HR-t, WDRT_t, bármit! Azzal jól el lehet tölteni a fölösleges szabadidőt. Amúgyis nyakunkon a hétvége.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #94350 üzenetére
Szewasz Francia!
Én, nem azt írtam, hogy váltani kell annak, akinek jól működik és ez az egész izé még megfelel.
Sőt, egyáltalán nem. Azt írtam, de most írom le utoljára, mert ezek szerint szarul fogalmazok és nem értetlenek vannak itt többségében, hogy nekem és a nagy többségnek más elképzelése van arról, hogy egy tetves flagship-nek nevezett készülék, ami hozzáteszem, az egyik legjobban összeszerelt készülék a mai napig Xl-lel vállvetve, kivéve DAC hogy mi a stabilitás, mitől okos egy annak nevezett készülék etc etc...Hát a 950 a többi Win készülékkel már nem az régóta, mert különben azt használnám, hogy ne tartsak attól, hogy egy fotó nem veszik el, hogy nem indul újra, lefagy, elérhetetlen vagyok, vagy bármi olyan más, ami miatt a készülék egyszerűn nem alkalmas arra, amire én szeretném és amit megjelenésekor mittomén már, vagy 200-220k körül vettem az edigiben. Vagy az XL-t, amit meg 250 ezerért, ami szánalmas rablás és a felhasználók átverése, mert nem erről volt szó.
Sok mindenről volt szó, és semmi nem valósult meg, ellenben ami jó volt, azt sikerült elbaszni, nem is kicsit, hanem úgy, hogy annak vége...lett.Ez az egész win10 baromság nem kellett volna. A kiváló 8.1-et kellett volna teljesen frankóra csiszolni, a fejlesztőket pénzelni, a dokk és a többi baromi jó ötletet tovább vinni és akkor most ez a rendszer alázná a másik kettő "nagyot" nevezzük így. Ráadásul a szintén befuccsolt és nagy dirrel-durral beígért(?), Project Astoria-val, amivel egy rakás új "átvágott" felhasználót szerzett az MS, konkrétan a droid-ot ki is nyírhatta volna. De miért tenné, ha a háttérben megállapodtak jó pénzért és már régóta odamelóznak.
Ebből regényt lehetne írni, hogy mi miért és hogyan alakult így, mert szándékosan lehet valami így tönkre vágni, de ha nem teljesen hülye a felhasználó és értelmezni (nem rád értem) is tudja, amit a sztrádán olvasni megbízható helyekről, akkor simán összerakja a felborított sakktáblát, ami régóta sakk helyzetben áll, a matt-hoz meg már nem sok kell.
----------
(#94351) Bogyó bá'
Passz, örülj neki, hogy eddig nem volt!
Lassan lehet, hogy ki néz Neked egy WDRT.[ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
válasz Francia91 #90873 üzenetére
[Megszűnt az Opera Mini Windows Phone alkalmazása]
Körülbelül egy évvel ezelőtt jelentette be az Opera, hogy a népszerű, mobilokra szánt Opera Mini böngészőt nem fejlesztik tovább Windows Phone platformon. Mivel a letöltések száma azóta a növekedés helyett folyamatosan csökkent, a cég most úgy gondolta, hogy nincs értelme tovább elérhetővé tenni az Opera Mini böngészőt, ezért törölték a Windows Store-ból.
[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #88256 üzenetére
Letrehoz a contacts+message backup is mentest az sms es nevjegy adataibol , de mokolas nelkul a nevjegyeket konnyu koltoztetni az sms-ek mar igenyelnek egy kis munkat. Megprobalhatod az adatatvitel appot , az konnyebben kezelheto formatumban menti az uzeneteket, a nokia suite sms backup formatumot hasznalja .
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Francia91 #87605 üzenetére
Most is túlszínezi, igaz nem annyira fosul, mint eddig, de elcseszi, de ez még hagyján, az igazi gond, hogy a lumia camera valamiért bekavar a rendszerbe és emiatt a 950 egyáltalán nem lő olyan szép képeket még a gyárival sem, mint amire képes alapból, emiatt felesleges, egyáltalán nem ajánlott a 950-re feltenni az LC beta-t, inkább dng-be kell fényképezni továbbra is.
Azért erről a yamaha toronyról lőttem, mert sok a szín, többet kell jól fókuszálnia és itt látszik igazán, hogy még így is mennyire elcseszi, ráadásul, ami nem jellemző a 950-re, egyrészt nem tudott élesre fókuszálni sem, másrészt az s7edgge jobb képet lőtt és azonnal tette, pont az LC bekavarása miatt történt ez, ahol az l 950-en meg jó sokáig tartott mire ezt egyáltalán befókuszálta,LC nélkül, viszont azonnal sikerült neki. Mind a kettő vaku nélkül készült direkt rossz fény körülmények közt, a normális színeket természetesen a samu hozza alapból...
Az oké, hogy meghekkeljük a telefont és valami jobb lesz, pl az US, vagy másik készüléken lehet ez ki sem jön, mert nem tud olyan képminőséget produkálni, amire egy 950 (XL) képes, de ezek szerint az LC a kiváló optikával rendelkező 950-re qrvára kerülendő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- További aktív témák...