Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Találkozott valaki már olyan jelenséggel Win7 alatt, hogy a fájl, szerkesztés, stb. lenyíló menük nem az adott menüpont bal széléhez igazítottak, hanem a jobb szélhez (ezáltal az első 3 lenyíló menü a képernyő bal széléhez tapad. Hogyan lehetne ezt átállítani?
-
Poo
senior tag
hali
valaki nem tudna tanácsot adni hogy az ati CCC-t hogy tudnám felvarázsolni a gépre mert a vidkártyámhoz nincs támogatás de azért tettem neki valami atisat és elfogadta de a CCC-t nem tudom felvarázsolni rá és kéne a tv-és vidkártya összekötéséhez.
radeon 9250-esem van.
thx -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm.
Remélem hamarosan megírom majd mit sikerült vele. -
válasz
ADAM1337
üzenetére
Hali!
Az utólag telepített XP el fogja "tüntetni" a W7-et, azaz csak az XP fog indulni átmenetileg. Utólag talán a legegyszerűbb EasyBCD-vel rendbe tenni a boot-ot, hogy választható legyen melyik OS-t indíthasd. Kezelése nagyon egyszerű, sok infót is találhatsz róla a neten.
Fire.
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok.
Dualboot-ot akarok csinálni jelenlegi rendszerem megtartásával win7 build 7600.
Egy XP-t akarok felrakni mellé, mit kéne csinálnom .
Esetleg egy link is megteszi.
-
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Hali!
Ment priv.
WonderCSabo
Az lehet, de ha az lesz a legnagyobb problémám, hogy az x64-es WMP12 nem jeleníti meg a lejátszott zene adatait msn/wlm-ben, na akkor végzek egyből egy harakirit...
(hackeeeee is gondolom nem fog mély letargiába esni ez miatt, csak érdekelte
)Fire.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azt várhatjuk...

-
Joe bácsi
őstag
Hiába állítottam át a biosban S3-ra nem ébred fel alvó módból!
Nyomta neki egy spacet és a vinyó meg a proci elkezdett dolgozni, meg a billentyűzet is erőre kapott, de ennyi volt az egész! -
válasz
< CyberBob >
üzenetére
ha valós 3d teljesítmény kell használd a hetes beépített virtual gépét
Ezt kifejtenéd?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na ilyen választ vártam.

Köszönöm szépen.

Akkor addig marad a 32bites, mert én azért használgatom néha napján, szal nem árt ha van, köszi.

-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
De, én nekifutottam, és minden olyat kipróbáltam, amit csak tudtam. Alapértelmezett lejátszóvá tettem a WMP12-t, az msn erre a célra szolgáló DLL-t bemásoltam neki(meg is jelent a plugin-oknál a "Most játszott" csoport, csak épp nem volt bent semmi), és még pár "bűvészkedés". Aztán(ezzel kellett volna kezdenem) MS táján próbáltam keresgélni, és ott meg le vagyon írva, hogy mivel a WMP12 valóban 64 bites alkalmazás, amíg nem lesz 64 bites msn, addig nem kellene próbálkoznom...

(neten találtam valahol, egy vadegér által újra fordított(x64) msn DLL-t, de csak WMP11-hez, nos ennek BSOD lett a vége
)Úgy hogy várhatjuk a x64 WLM-et...
Fire.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
randras
üzenetére
És nekem mivel ad többet meséld már el, amikor MPC HC-vel nézek minden filmet.. WMP csak zenére kell semmi többre. Mi a fenének telepítsek fel minden hülyeséget, ha nincs rá szükségem, meg fogadok a program sem 64bites, tehát innentől meg végképp felesleges.
32bitessel nincs gondom, azzal műxik, winamppal is megy gen_msnnel...
Egyéb értelmes ötlet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh akkor, senki sem próbált msn beépülő modult meg 64bites WMP12-t?

Me mindegy végülis, használok 32bitest... Csak kíváncsi vagyok, de ezek szerint ez akkor nem tűnt fel senkinek...

-
< CyberBob >
őstag
A 2d alkalmazások szinte azonos sebességgel mennek alatta, a játékok pedig 22-29 fps (FarCry2, Sims3). A vga emulált, de ezeket tudja: "Run even more 3D applications with support for DirectX 9.0c Shader Model 3 and OpenGL 2.13D graphics."
Amúgy ha valós 3d teljesítmény kell használd a hetes beépített virtual gépét (nem XP-mód), persze ahhoz gép restart kell.
-
moonman
titán
-
Zomb€€
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Feldobtam VMWare-t, tetszik is, viszont ez se a 3D karit használja ahogy látom. Hogy lehetne rábírni hogy ne vmi gagyi integráltat szimuláljon?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tomocso
üzenetére
routerbe kéne belépni és azonos titkositást beállítani a routerben is meg a wifivel csatlakozó gépen is. Nem kell hozzá homegroup meg ilyesmik. A routerbe belépni a böngészőbe beirt saját ipddel is menni fog azt hiszem, vagy http://192.168.1.1 általában de nézzd meg a leírását.
-
Tomocso
tag
válasz
Morden24
üzenetére
Nahh szóval: van egy Linksys WRT54G routerem és vettem hozzá egy msi WLAN vevőt és ezekkel szeretnék 2 gépet összekötni LAN-ba hogy tudjunk a két gépen hálóban játszani, másolgatni ilyenek! Az internet nem túl fontos mert szar mobile netem van de ha azt is meg tudnánk osztani annak csak örülnék.
ez a gond
látja a Linksys-t de nem tud rá csatlakozni, gondoltam kell neki egy otthoni hálózat és itt el is akadtam. -
-
Tomocso
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Akkor mi lehet a gond??
Ha ti rámentek a VEZÉRLŐPULT--> HÁLÓZAT ÉS INTERNET --> OTTHONI CSOPORT , ablakra és ott az OTTHONI CSOPORT LÉTREHOZÁSA gombra és utána egy TOVÁBB, akkor nektek tovább megy?? mert nálam kiirja hogy : A Windows nem tud otthoni csoportot beállítani a számítógépen.
de miért??
vagy nem is igy kell WLAN hálót csinálni? -
wwhy
veterán
1 kis help, mert lassan a falra mászok: W7 Enterprize, jogtiszta, 3 napos.
Keresés az intézővel semmit sem talál meg, üres ablakot dob mindenre.
Hol lehet beállítani, h a fájlok tartalmában is keressen? a mappák beállításánál beállítottam, de semmi eredmény
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
Nem crack ez sztem a szószoros értelmében, tulajdonképpen egy patchel lesz "eredeti oem" a tört verzió, nem nyúl bele semmibe, ha valami piszkált verzió lenne az más, de az hogy leszedték az eredeti iso-t és azt "törik" nem okoz benne semmi hibát, nem állit át vagy töröl semmit.
(#6946) randras
Sztem pont olyanja is van.
-
band1103
őstag
Mi az az svchost.exe mire kell mit csinál?
-
randras
veterán
válasz
Tomocso
üzenetére
iistenem, legalább rendes msdn-es isokat töltenétek, ahhoz meg csak aktivátor kell

on: vista óta van a windowsban ez a régebbi verzió alias "árnyékmásolat" funkció, ami mellesleg többször már megmentette az életemet. van valami mód rá, hogy ezeket azonos időközönként, automatikusan elmentse valahova? valmi program, turka piszka, akármi? vagy hol találom meg ezeket? (az összes kell) -
Tosee
őstag
Nem telepítettél fel olyan programot amik csinálnak virtuális meghajtókat (pl daemon tools)? Vagy esetleg némelyik cd-író szoftvernek is van ilyen beépített programja (pl nero-nak az image drive)...
Ha esetleg vannak ilyen szoftverek a gépre telepítve akkor azért van ott!Bios-ba nem tudod tiltani... azt az adott szoftverben lehet!
-
vante
aktív tag
Már írtam régebben, hogy nekem win7 alatt betesz egy CD-ROM meghajtót is pluszba a többi közé, de nekem nincs olyan. Eszközkezelőben sem látok ilyet. Volt ilyen cikk is, hogy xp-ben is csinált ilyet, le lehetett valahogy tiltani, nem tudja valaki hol is volt róla leírás?
Ha esetleg nincs ehhez külön leírás, akkor bios-ban kellene állítanom valamit? Ha igen, akkor merre kutakodjak? Köszi
-
Tomocso
tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy a Win 7 Ultimate--em nem engedi OTTHONI hálózat létrehozását???
Két gépet akarok összekötni LAN-ba egy LINKSYS WRT54G routerrel, de egyszerűen azt írja ki hogy a Windows nem tud otthoni hálózatot létrehozni!!!
Segítsetek
köszi -
moonman
titán
válasz
hackeeeee
üzenetére
nincs elrejtve, mégegyszer mondom: ez egy class id. van egy rakat ilyen a rendszerben, csak a könnyebb kezelhetőség érdekében adtak nekik neveket.

-
törölt tag
Hello!
Mondjátok kijött már az sp1, ha nem mikor lesz? -
moonman
titán
"Érdekes módon a Microsoft egyelőre még nem nyilatkozott erről az érdekességről. Nagyon fontos, hogy aki nem akarja így megpiszkálni a rendszerét az ne használja ezt a lehetőséget, mert károkat is okozhat!"
persze, hogy nem nyilatkoznak, nincs miről nyilatkozni. ez a control panel class id-ja. így aztán nyilván károkat sem lehet vele okozni.

-
NFree
addikt
[GodMode: Teljhatalom Win7-ben "Ipon"] kipróbáltam 64bit win7-el megy faszán, hasznos kis Help

-
pzstm
titán
-
szjoci
őstag
következőben kérném segítségeteket: kipróbálás céljából feltelepítettem a már pár hónapja letöltött Windows 7 RC-t most, egy üres partícióra (G: ). A C:-n Xp van. Meg lehet azt oldani hogy pl leghostolom a Win7-es partíciót, és rápakolom a C-re? Bootolhatóvá lehet tenni valahogy? Mégegy kérdés: az xp-s internet explorer beállításait, jelszavait át tudom pakolni a win7 explorerébe? Melyik fájlba tárolódnak ezek?
Előre is köszönöm a válaszokat

-
KINIZSI
tag
Erre valaki esetleg??
[link] -
hackeeeee
Jómunkásember
T-mobile-os mobil net mennyire hajlandó 7 alatt működni? Megy minden gond nélkül, vagy kell valami "csel" ?

-
gws580
tag
Sziasztok!
Légyszi áruljátok el ,hogyan lehet a Win 7-et ujratelepíteni úgy hogy a old mappa ne maradjon meg? -
Góliát
őstag
Sziasztok. Segítségre volna szükségem. Van egy TOSHIBA laptopom, amiben van 2 merevlemez. Az egyiken van a WIN7 32bit, a másikat lecseréltem egy SSD-re. Az SSD re feltelepítettem a WIN7 64 bitest. Úrjaindításnál bejött valami fekete képernyő és egyfojtában ugyanazokat írta ki (chec failed vagy mi). A 32 bitest csak BOOt menüből tudom elérni. A 64-est nem, pedig rajta van a WIN 7. Valamit be kellene állítanom?

-
forestia
tag
Köszönöm a reakciókat. Bár a fő probléma az h asztalon lévő számítógép ikon/jobbklikk/kezelés nem múkodik.
Meg a démontúlsz sem akaródzik felmenni. [link]
Hétvégén újrahúzom a W7-et.
Üdv
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Win7 alatt CRT monitoron 3D-s játék alatt-ha a játék menüből nem kínálja fel- lehet fixálni a 85 Hz-es frissítést? Zavaró a 60 Hz...
Köszi előre is! -
band1103
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Jó ötlet
majd ki is próbálom -
band1103
őstag
válasz
randras
üzenetére
Írtó nincs az automatikus Tmentesítést kikapcsoltam. És felpörög majd beállított ídő elteltével megint leáll Majd x perc múlva megint felpörög. A leállás és felpörgés közt eltelt idejő mértéke random.
Defaultbol pedig egy csomó esemény időzítve van a w7-ben de mivel egyikhez sincs gyorstipp vagy magyarázat hogy mit csinál az ami időzítve van ezért nem tudom kitalálni mik mennek időzítve. Egy biztos én nem időzítettem semmit. Sőt a könyvtáros machináció előtt is volt egy csomó dolog időzítve mert azok alapból benne voltak a w7-ben mégsem volt felpörgés. -
band1103
őstag
Új gondom van kérlek segítsetek.
Energiatakarékosságból be van kapcsolva 2 HDD-re is hogy kapcsolja ki őket a w7 10 perc után. Ki is kapcsolja őket de amint eltelik utána 2-3 perc visszakapcsolja őket. Mi a tökömért nyúlkál azokhoz a HDD-khez ha
- nincs használatban általam se konkrétan se torrentben
- nincs pagefile
- nincs hyberfile
- indexelést kikapcsoltam
- Windows Update kikapcsolva
- visszaállítás kikapcsolva minden HDD-n
- csak firefox megy közben semmi más.
- Nincs a gépen általam más telepítve csak
. - firefox
. - Total commanderen
. - Utorrent
. - Easytune (CPUhoz)
. - Adobe reader
. - CoreAVCElőzmény: Addig semmi baj nem volt míg egy fura ötlettől vezérelve be nem tettem a könyvtárak közé a HDD-ket de el is távolítottam később őket onnan.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
OK!