Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
Tomocso
tag
válasz
Morden24
üzenetére
Nahh szóval: van egy Linksys WRT54G routerem és vettem hozzá egy msi WLAN vevőt és ezekkel szeretnék 2 gépet összekötni LAN-ba hogy tudjunk a két gépen hálóban játszani, másolgatni ilyenek! Az internet nem túl fontos mert szar mobile netem van de ha azt is meg tudnánk osztani annak csak örülnék.
ez a gond
látja a Linksys-t de nem tud rá csatlakozni, gondoltam kell neki egy otthoni hálózat és itt el is akadtam. -
Tomocso
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Akkor mi lehet a gond??
Ha ti rámentek a VEZÉRLŐPULT--> HÁLÓZAT ÉS INTERNET --> OTTHONI CSOPORT , ablakra és ott az OTTHONI CSOPORT LÉTREHOZÁSA gombra és utána egy TOVÁBB, akkor nektek tovább megy?? mert nálam kiirja hogy : A Windows nem tud otthoni csoportot beállítani a számítógépen.
de miért??
vagy nem is igy kell WLAN hálót csinálni? -
Tomocso
tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy a Win 7 Ultimate--em nem engedi OTTHONI hálózat létrehozását???
Két gépet akarok összekötni LAN-ba egy LINKSYS WRT54G routerrel, de egyszerűen azt írja ki hogy a Windows nem tud otthoni hálózatot létrehozni!!!
Segítsetek
köszi -
Tomocso
tag
Sziasztok!
Az a gondom hogy véletlen felraktam az 1 hetes rendszeremre a Gigabyte Sata-Raid drivert, azóta nem tudom ujraindítani a gépet mert a leállítás feliratnál nem megy tovább csak a reset segít, és ráadásul nem is tudom leszedni programok eltávolításával mert ott is elindul de nem megy tovább!!
mit csináljak? csak az újratelepítés segít?
köszi
Aktív témák
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Erősítő, hangfalak
- PlayStation 4
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
OK!