Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
Beállítom a vezetékes egeremnél, h. milyen gyors legyen a mutató mozgása, mert alapból lassú.
Kikapcsolom a gépet, másnap bekapcsolom, de az is elég, ha újra indítom és visszaáll tetű lassúra. Pedig alkalmaztam és okéztam!
Egy újabb bug???
-
Joe bácsi
őstag
Felraktam a Virtual xp mode-ot, de amikor indítom ezt a hibát írja ki: A Windows Virtual PC hardveres virtualizálást tesz szükségessé, ezt azonban nem támogatja a rendszer.
Csak bika gépen megy a dolog magyarul???

-
Joe bácsi
őstag
Hy All!
Az xp módot hol találom a winben? Professional van fent.
-
Joe bácsi
őstag
A BsPlayer-hez melyik codec packot töltsem le,h. a képet is lejátssza ne csak a hangot?
A win7 beépített lejátszójával megy a hang és a kép is.Ezzel a codekkel nem jó: K-Lite Codec Pack Full 5.6.1
-
Joe bácsi
őstag
Hogy lehet kirakni ikonokat az asztalra felülre egy sorba?
-
Joe bácsi
őstag
A biztonsági mentést hol kell kikapcsolni?
-
Joe bácsi
őstag
A biztonsági mentést hol kell kikapcsolni?
Közben megtaláltam....
-
Joe bácsi
őstag
Az alábbi konfigon melyik win7 menne el? A 32-es vagy a 64-es?
3 gigás dupla magos proci
4 giga ram DDR3
1 gigás video kari
2 db 500-as vincsi 32 mbram/vincsi -
Joe bácsi
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Asztali pc van.
Még mindig nem akar alvó módból visszatérni a gép.
A javítócsomagot is feltettem amin a Microsoft kiadott, de nem jó, akkor sem.
-
-
Joe bácsi
őstag
Hol kell kikapcsolni, ha nem nyúlok a géphez bizonyos ideig akkor ne váltson át alvó módba?
-
Joe bácsi
őstag
Hiába állítottam át a biosban S3-ra nem ébred fel alvó módból!
Nyomta neki egy spacet és a vinyó meg a proci elkezdett dolgozni, meg a billentyűzet is erőre kapott, de ennyi volt az egész! -
Joe bácsi
őstag
Hiába állítottam át a biosban S3-ra nem ébred fel alvó módból!

Nyomta neki egy spacet és a vinyó meg a proci elkezdett dolgozni, meg a billentyűzet is erőre kapott, de ennyi volt az egész!
-
Joe bácsi
őstag
Mit kell letöltenem, h. az e-mailben kapott smileyt meg tudja jeleníteni a win?
A fórumnak a megjelenítése sem tökéletes. Alul el van csúszva a reklám felirat. -
Joe bácsi
őstag
A beépített tűzfal jó vagy tegyek fel egy másikat?
-
Joe bácsi
őstag
Ha frissítem a BIOS-t, akkor mindent töröl a gépről és tehetem fel a wint és a többi progit?
-
Joe bácsi
őstag
Vhogy fel lehet telepíteni az office 2003-at és a 2007-et, h. mind a kettőt használni tudjam?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
S1&S3-on volt. Most átraktam csak S3-ra!
-
Joe bácsi
őstag
A webcamra azt írja az eszközkezelő, h. már telepítve van hozzá a frissítés és OK a webcam. De a francér nincs hang????
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
S1 és S3-at támogatja.
S2-őt nem támogatja.De akkor miért nem tért vissza alvás módból?
Spacet nyomtam és a proci elkezdett dolgozni, de a monitor gombaj csak villogott. Kép nem volt!
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
És hol találom a futtatás vagy mifene parancsot?
Az xp-ben a startban volt. -
Joe bácsi
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezt lehetne magyarul, mert fingom sincs, h. mit írsz?

-
Joe bácsi
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem reagált rá.
sfdrakex: Akkor egy 3 Ghz-es proci, 4 Giga ram, 1 Gb-os video kari és 2 db 500-as vinchit amiknek 32 ram-juk van nem lát teljesen a 32 bites win7?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ezt hol találom: Van olyan az eszközkezelőben hogy régebbi hardver telepítése esetleg próbáld azt. Te írtad!
Másik kérdés, h. alvó állapotból ,h. leht visszahozni a gépet? enterre és spacera nem reagált!
A 32 bites win7 mekkora prociig és magig, és mekkora ram-ig támogatja?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
polonic
üzenetére
És vhogy a Microsoftnál meg lehet magyarázni, h. az alaplap "tönkre" ment és ezt a wint akarom az "új" gépen használni?
Fejleszetni akarnék lehet pár hónapon belül, de ugye alaplap csere is lenne, meg proci, meg ram, meg video kari. Ennyi, a többi maradna benne. Ekkor is új wint kellene venni? Most a torrentet hagyjuk! -
Joe bácsi
őstag
A win7 mihez köti az aktiválást?
Mert pl. a Vista az alaplaphoz rendelte hozzá a wint. Ez melyikhez rendeli? -
Joe bácsi
őstag
A Logitech kamerának nincs hangja. A Logi oldaloln nincs támogatás win7-re. Ötlet?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Wifi kártya van a gépemben és tegnap este faszán működött is. Feltelepült hozzá az illesztőprogram és zöld volt a jele a wifi kártyának a tálcán. Most reggel bekapcsoltam a gépet és "disconnent" van, de működik a net.
Az illesztőprogramot "ok"-nak írja a windows feladatkezelő.A webcam video része megy, a hang nem. Egyben van a camban a kép és a hang is. Logitech Quick Cam messenger.
Nincs a neten hozzá win7-hez jó driver.
-
Joe bácsi
őstag
És vmi PCI beviteli eszközt is kidob az eszközkezelő.

Nem tudom frissíteni az illesztőprogit. -
Joe bácsi
őstag
Wifi kártya van a gépemben és tegnap este faszán működött is. Feltelepült hozzá az illesztőprogram és zöld volt a jele a wifi kártyának a tálcán. Most reggel bekapcsoltam a gépet és "disconnent" van, de működik a net.
Az illesztőprogramot "ok"-nak írja a windows feladatkezelő.Eredeti win 7-et lehet kettő gépre telepíteni vagy csak egyre?
-
Joe bácsi
őstag
A 2003-as office nem megy win 7 alatt? Daemon tools-al akartam beolvastatni az office telepítőjét, de nem látja.

Ne már, h. csak a 2007-es office menjen rajta, mert akkor hülyét kapok.
-
Joe bácsi
őstag
Boot menüben mivel tudom a HDD-t átváltani dvd-re, h. onnan bootoljon?
-
Joe bácsi
őstag
Vhol meg lehet nézni, h. mikor lett utoljára telepítve a Win a gépre?
-
Joe bácsi
őstag
Van olyan program alapból a Win 7-en amit nem kell telepíteni és az Xp-ben nem volt benne?
Pl. PDF olvasó........stb. -
Joe bácsi
őstag
Az Aero-t valahol ki lehet kapcsolni?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A telóm nincs a listában, de támogatnia kell (minek is kell?), mert E52-ről van szó.
-
Joe bácsi
őstag
Az Xp alatt működő Outlook Express a Win7-en működik?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Ok, kössz, de ezt speciel tudom.
Az érdekelne, h. bemegyek biosba és formázom amin az Xp van?
Azt hol találom? -
Joe bácsi
őstag
Tudom sokak számára triviális a dolog, de én nem vagyok szgép guru. Úgyhogy előre bocs a kérdésért!
Van egy hdd-m ami meg van osztva 48,8 G-ra és 189 G-ra. A kisebbiken van az XP. Ekkora hely elég a Win7 proffesionalnak? A biosban formázzam le a HDD kisebbik részét és dvd-ről bootoltassam be a Win7 dvd-t?Előre is

-
Joe bácsi
őstag
Tudom, h. volt már több embernél kérdés, meg tudom, h. van egy progi ami megmondja, h. kompatibilis lenne-e a gépemmel a Win7, de akkor is a guruktól megkérdezem, mert egyik azt mondja futni fog gond nélkül a másik meg lebeszél róla.
Szóval ehhez a géphez jó-e a Win7, menni fog-e gond nélkül?
AMD Athlon 64 Processzor 3200+ 2 GHz
2 GB RAM
256 MB-os video kari (GeForce 7600 GT)
2 winchester (egy 250-es és egy 500-as)Netre és szövegszerkesztésre használom a gépet, de az XP már nagyon szétesett és, ha már újra húzom, akkor Win7-tel akarom, ha menne rajta gond nélkül.
Előre is kössz, aki veszi a fáradtságot és válaszol.

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest