Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
De, én nekifutottam, és minden olyat kipróbáltam, amit csak tudtam. Alapértelmezett lejátszóvá tettem a WMP12-t, az msn erre a célra szolgáló DLL-t bemásoltam neki(meg is jelent a plugin-oknál a "Most játszott" csoport, csak épp nem volt bent semmi), és még pár "bűvészkedés". Aztán(ezzel kellett volna kezdenem) MS táján próbáltam keresgélni, és ott meg le vagyon írva, hogy mivel a WMP12 valóban 64 bites alkalmazás, amíg nem lesz 64 bites msn, addig nem kellene próbálkoznom...

(neten találtam valahol, egy vadegér által újra fordított(x64) msn DLL-t, de csak WMP11-hez, nos ennek BSOD lett a vége
)Úgy hogy várhatjuk a x64 WLM-et...
Fire.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest