- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Nos ránéztem az XP alatt a lemezeimre, és .... szóval úgy néz ki, neked most is aktív a C meghajtód, mivel az XP lemezkezelője az aktív státuszt külön nem jelöli, csak jelzi, hogy az a partició a system. (Bocsi de régen használtam már XP-t)
Innentől viszont lövésem nincs miért nem találja a frissen telepített rendszered a saját boot állományát.
De most komolyan! Beteszed a telepítő lemezt, törlöd azt a 40 GB-os területet, majd újból létrehozod, ráengeded a telepítőt, rendben feltelepül, és mégsem hajlandó elindulni róla?
Biztos hogy a boot sorrendben első helyre az a winyó van beállítva, vagy egyáltalán be van állítva a boot eszközök közé?
Egyébként most pl mik vannak a C meghajtó gyökerében? A TC-ről csinálhatnál egy képernyőképet.
Aktív témák
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest