Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én elég rég Avastot használok, semmi bajom vele azon kívül, hogy nem automatikusan frissül. Mostanában viszont nagyon halódik az ingyenes Avira frissítés. Terveztem, hogy áttérek Avira-ra, de inkább maradtam Avast-os emiatt.
Egyébként tegnap áttértem 32 bites XP-ről Win7x64-re.
Volna két kérdésem:1, régebben olvastam, hogy valaki kizárta magát a saját gépéből. Jelszót kért a win a meghajtó megnyitásakor, ami meg se lett adva, így egy meghajtó elérhetetlen lett. Ezt hogy tudom elkerülni?
2, mobilnetem van, és ahhoz szeretnék egy adatforgalom mérő programot, ami napi heti és havi szinten mutatja az adatforgalmat. XP alatt a DU Metert használtam de hátha van másik, egy egyszerűbb. Tudtok ilyet?
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ASUS notebook topic
- Arc Raiders
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Tudományos Pandémia Klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest